GLÖM INTE !

VI HAR NY BLOGG ! VI KOMMER LÄGGA NER DENHÄR BLOGGEN MEN INTE TA BORT DEN ! SÅ KOLLA GÄRNA IN DEN ANDRA ISTÄLLET FÖR DENHÄR ! http://mmec.blogg.se

så sööööta .. vänner från då tills nu ♥ http://mmec.blogg.se http://mmec.blogg.se !


NU HAR VI BYTT BLOGG!!!

image description
tryck på bilden å ni kommer till vår blogg!
& om det inte funkar så är det bara å söka på www.mmec.blogg.se

älskar att få såna här komplimanger!

fick dethär skit gulliga meddelandet av en tjej. kollade såklart upp henne, men hade inte henne som vän.. skit gulligt att man ens tar sig mod att skriva såhär till någon man inte ens känner. dethär kan verkligen göra ens dag!


chattar med amanda och ebbaaa

NU SOVA

weheartit, @ebbacarlzon

Tumblr_m0g36tj6at1rnjpufo1_500_large395462_203357846427432_180607932035757_415668_38873632_n_largeTumblr_m2g9awlt651rph99fo1_500_largeTumblr_m2ugfysnhn1qfji2jo1_500_largeTumblr_m304o5ewq81r85122o1_500_largeTumblr_m2wj0biddi1rr3l61o1_500_largeTumblr_m161b5ouim1r8snc3o1_500_largeTumblr_m2y2rhmn7p1rp452do1_500_large394410_206778656075894_204854952934931_443569_1130154316_n_large746b9e_3338433_largeTumblr_m2sob19bhg1qjzvcco1_500_large
Tumblr_m31sj55je91r89wxuo1_500_large539402_177397565715058_137131993074949_278367_1962568499_n_large578671_258117677619733_166579720106863_477713_660712135_n_largeBlue-guy-hands-hipster-indie-rainbow-favim.com-45563_largeTumblr_m2qj19vlsn1r2fs0co1_500_large

HYPE ! KÄRLEK TILL MINA TJEJER !

Såhär hårt alla vi tränar till alla uppträdanden som kommer.. Källtorp 11 maj, fest i väsby 30 maj, Labyrints video, en till video. Så mycket vi har att träna till! Kärlek till er dans tjejer! Nu det är bara att fortsätta, vi kan komma långt fan. Det finns tunga tjejer i gruppen. Jag säger bara "fayer dancehall crew" <3


Awesomeeeee (y)

Heeey, Elin & Linus drog ganska precis! Har haft en skön kväll, Isan kom runt kvart i 8 efter att familjen + jag grillat hamburgare. Vi chillade ute på altanen med melon, jordgubbar & choklad, mihih :3
Sen runt 9 kom Elin och Linus och joinade oss, vi va först ute och lekte lite med boll sen vi satte oss på altanen under filtar med chips och cola och chillade! Skit roligt och myysigt!
Sen drog Isan så vi andra gick in och kollade film. Dem drog strax efter 12 och nu ska jag tvätta bort mitt smink sen sova eller nått. Vi hörs sen, puss!
Tog tyvärr bara en bild, men isan tog lite fler! Kanske slänger in de nån dag!

Nu jag älskar mitt liv!

Heeej! Taggade till Akalla & träffade my wifey. Sen vi tagga till stan. Chillade där, käka donken och så. Omg, *världens finaste* såg mig & blablabla.. Jag dooog, nu mitt liv är underbart! Lalala. Sen jag tagga hem & träffa Olivia & Lina en snabbis. Sen hem.

Ajde såhär lycklig är jag nu!



KVÄLLENS PLANER

Kvällens planer? Elin kommer över och vi ska mysa på altanen tror jag under filtar osv! Några fler kanske joinar, vi får se! Hakuna Matata.



:)))))))))))))))))))

Heeej, kom hem kanske 10 i 5? Satte mej på direkteeen med min kära powerking, min drog mihihi!
Men men! Kan berätta lite om dagen! Michaela kom och hämtade mej runt 7 över 1, streeess säger jag bara! Men vi hann med kvart över tåget iaf, sen drog vi till grönalund och hämtade ut mitt grönalundskort. Hihi, vilken sommarkänsla att vara där säger jag bara! Love it!
Sen drog vi iaf runt i stan, hon fick med sej en sååhäääär sexig vit skin väst! Shiet, lite avis här vafan..! Ahja, sen lallade vi runt lite och påväg till tc var vi heeelt slut! Gått hela dagen och att gå i converse så länge dödar lite smått hahaha. Men nu är jag iaf hemma och ska se vad som händer ikväll!
Imorrn kommer jag iaf bli 200 kronor rikare, haha behövs till valborg!



Jag, Isan, Gurra och Jonte från igår. Gulligaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (y)

Perfekt väder för Grönan..

Meeen jag har inget guldkort.. ÄN. Buhu. :(

Istället taggat jag till Kista med Nora. Hon har fått pengar så får se vad vi gör sen. Kanske taggar till Stan eller något sen. Fanny amor om du läser, vi ses i helgen som kommer! Loveu!


NEW IN


Fick dem här av pappa igår! Har alltid velat köpa ett par blåa urbanears för är lite trött på mina rosa men så kom han med dom här! Såååhäääär mycket bättre ljud än urbanears! Verkligen, fick typ chock haha! Nej men dom är skit bra! Awesomne! Nu ska jag göra pannkakor!

IM HAPPY AND I SHOW IT!!!!!!!!!!!!!1

Hej, kolla vädret! Helt fucking perfekt känner jag! Nu tänker jag ringa Michaela för väckning för att sen dra mig mot stan med henne. Ska somsagt till grönalund och hämta ut min grönalunds kort, kommer vara as mycket folk där men de blir bra det med! Kommer bli äkta sommarkänslor där borta känner jag... Älska! Nej nu ska jag ringa henne, är btw galet sugen på att grilla eller så med vänner! Men vi får se hur det blir med det, vi hörs!
ÅMAJGAD. arkiv bilder från i sommras!

Jag skänker lite hat.

THUMBS DOWN
- Alla dom här bilderna typ ''like if you did this when you was little, only the 97 kids will remeber!'' man bara ååååh nej jag kommer verkligen inte ihåg hur man drog på soffan framochtillbaka, eller när man försökte trycka ner alla färger samtidigt på de där pennorna eller typ ett barnprogram. Snällaaaaa bomba inte min startsida. TACK.
- Att gå hem själv, verkligen viiiidrig känsla. Alltså på kvällen snackar jag om. Jag vågar inte ha musik i öronen för ja tror nån ska komma å ja inte hör den. Sen jag går och kollar åt alla håll och kanter 24 för att jag är såå rädd hahha.. speciellt när man går på en väg mellan skogar! Känslan är obeskrivlig. Hatar den. Av hela mitt hjärta.
- Sprutor, det är det vidrigaste som finns. Jag gråter varje gång jag får en spruta, och det är inte nått jag skäms över. För den fobin jag har för sprutor, den är hemsk. Jag blir så jäkla rädd och det känns som att jag kommer sprängas av rädslan. Går alltid med mamma eller pappa när jag ska ta sprutor. Annars funkar det inte.
- Tandläkaren. Hatar känslan av att gå in i ett rum med en människa du inte känner. Ingen annan är där förrutom ni. Sen håller den på och trycker ner sina fucking fingrar i ens hals typ, och när man ska röntga tänderna. Puuuh haha, så mycket skäll jag fått då asså! Spottar ut den för den gör så jävla ont!
- Alla hypar typ över airmax? Nej gud, dom gillar inte jag haha. De ser så konstiga ut? Inte min smak nånstans. Bajs på dom, speciellt när kvinnor, asså vuuuuxna människor använder dom. Nej.

Ha de så bra bestiiii i london nu, all my love 2 you bebibooo!

Hejsaaan, kom hem för en stund sen! Drog till Elin runt 8 och då satt vi och snackade osv sen hon käkade och sen drog vi ut. Hon skjussade mej på min cykel, sen baaaam. Punka. HAHAHAHA, ahja. De fixar jag och pappa imorrn! Det var helt dött i viksjö så vi gick till högby, då kom Romeo och 2 till. Var med dom där, sen tog jag min punkterade cykel coh ringde mamma så hon fick möta mej! Kallt osv! Har iaf preciiiis duchat så sitter och äter lite chips nu! Imorgon ska jag in till stan en stund med Michaela sen ska jag fixa min cykel med pappa!
Annars då? Har beställt hem en sjukt snygg jacka! En baseball jacka, hoppas den finns på lager bara! Men det får vi se imorrn, beställd är den iaf!

Photo 1 of Navy USA Flag Baseball Jacket

 

sneakpeak! baksidan ser jääävligt snygg ut så de får ni se sen!


bitch please

sluta hypa sönder över minsta lilla skit. due pinsam. låt mig göra vad fuck jag vill, de mitt liv & inte ditt. tror hon kan ringa hur hon vill & tror jag tänke lyssna på massa skit. "jag är din vän", amen chaaaa. äru det, sluta hypa. och aa vadå leker mangaz bakom skärmen/luren? jag skulle kunna säga dethär rakt upp i ansiktet på dig. men walla jag orkar inte ens slösa min tid på dig. ge mig popcorn vi har en komedi film.


Bubbelbad efter prao & träning..


Känslan när han gillar dina bilder.. <3


SPOTT PÅ DEJ

Praoen rullade på idag, lite tråkigt att säga hejdå till mina söööta barn... åååh. Ahja, drog sen och träffa Elin och vi va i jakan och viksjö osv. Träffade Isan, Adam, Jonte & Gurra ett tag oxå. Nu är jag iaf hemma, ska äta sen tror jag jag ska träffa Elin. Vet inte vad vi ska göra men men. Hakuna Matata.'



'

NU ska ja fixa mej sen dra till praoen, börjar halv 9. Stress. Hakuna Matata.

ååååh cp humör

Omg. Så jävlaaaa irriterad just nu. Har lust att slå nån haha. Påriktigt, sånna här saker får mej verkligen att bli pist of. Idiot.
Tänker fan inte åka till min prao imorrn, jag är så trött. Helt jävla slut, helt färdig. Min helg tänker jag spendera på mitt rum, i min säng, sovandes. Hejdå.
Your image is loading...
men exakt. mitt humör, från bra till... jaaa.

BAJS

Heeej, hemma från träningen nu. Helt slut efter dagen... Först prao på dagis, dom är aldrig tysta. Sen direkt till knattebollen, regn. Fyfan. Sen vidare mot ica med amanda, frida och ebba för lite risifrutti sen tillbaks till viksjö klubbhuset, provade nya tränings overaller sen träning 1 timme i reeeeegn men alla kämpade på skit bra! krigare vi är. Annars då?? Känner.Mej.Helt.Död.

Har ingen lust nånstans att kolla på bigbrother, vill bara klicka hem en massa fina kläder. Få bort min fucking bas på mobilen och få iphone hueheu. Ahja. Man kan inte få allt här i livet. Så vi kan skita i basen ;) Nej usch. Är för trött för att ens kunna säga något roligt. EOF. Vi hörs sen. Hakuna matata.



arkiv bild - december?

iloveyou, no space for lies.

Heeej, hemma från min prao nu! Deaaam, så jävla trött... somnade typ i bilen påväg hem..?
Ahja ska ta nått att äta nu sen blir det knattefotboll till 6, sen kvart över 7 ska vi prova träningoveraller och kvart i 8 börjar min träning. Så får väl se om ebba eller nån följer med till ica mellan 6 och 7 och handlar nått. Måste äta innan träning :dd Men vi hörs när jag kommer hem om jag inte deckar i duschen runt halv 10 lite fint!



@ pressbyrån

finns typ inget att göra nu, så fick sätta mig ner & ta en kaffe. slutar om en och en halv timme så de chill! sen får jag se hur det blir med träningen.,


Idag.. de din dag!

Tredje gången jag grattar dig haha, men ville bara önska dig världens bästa födelsedag habibi. Du är allt mer än guldvärd. Minnena, ouff. Dom kan skapa en bok och två fortsättningar. Te quiero mi hermano, du & jag <3


thumbs up biatcheees

Hon har redan fått ett inlägg men seriöst, jag har känt henne i 11 år! Hlet galet när man tänker efter? Grattis igen tjejen, du förtjänar det bästa!
NU : fixa mej och dra till praoen. ännu mer skrik och gråt, wihooo. ja juste, vi ska ut i skogen idag,  hypish! usch, vill stanna hemma idag. och sova.

Define Birthday? “The one and only day in your life when you were crying and your mother was laughing.”

Your image is loading...Your image is loading...Your image is loading...Your image is loading...
GRATTIS ISAN, 15 ÅR NU!!
Grattis barndsomsvääääääään, nu är du byxmyndig bebiiiiis! Hihiii, min lilla hypareeeee! ♥
Love you!
Skulle jag skriva alla mina minnen med dej så skulle det bli en bibel typ. Men ord som bara du förstår iaf, ekorre, ditt staket, din trapp (!), dina lådor med ögon, ''spindeln'' på alex, vi släpper aldrig varandras händer!! - sen släpper du-, överhyparnA!, pelle haha!, vi älskar aaaaik aaaaik, vi e bästisar bästisar bäst bäst bästisar, liiiisa liiiisa med bacon! HAHAH. Nej men ha en skit bra dag nu min älskling, idag är det din dag så fuck alla hatare, idioter och äckliga gubbar HAHAHA!

CASILLAS KOM IGEN

Jag älskar Barcelona , men denhär matchen måste Real vinna mot Bayen .. Straffar nu , kom igen Casillas ! Ta ut cp laget nuuuuuu


bara så ni vet lixom


Good, Better, Best. Never let it rest. Until your good is better and your better is best

Your image is loading...Your image is loading...
HAHAHA, söt man kan vara! JAJAMÄNSAN FATTAS BARA!! Bara jag som aldrig fattat va som fattas? Hahah, seriöst? Ahja, nu ska jag kolla på tv! Hakuna matata!

Nu : duuuuschen <3

Taggade till ängby med min pappa nu vid 5 och kollade när hans små tjejer körde. Skit gulliga, springer typ 10 pers mot en boll :') Min lur doog typ precis när vi kom fram så hade ingenting att göra.. men nu kom vi hem för 45 minuter sen kanske. Ska hoppish in i duschen sen chilla. Börjar tolv imorgon!

Åh, denhär MÅSTE bli min! Kooom till mami.


SVAR TILL ER / m

Aida : habibi min facebook tar 24 timmar på sig att aktiveras igen, det är några timmar kvar sen den funkar igen! du når mig inatt som tidigast tror jag <3

Nora : amor du är !! <3


You are my cinema

Hej, tog lite marabou och jordgubbar och satte mej uppe framför en film. Höll seriöst på att somna och tror jag slumrade till några gånger! Nu har jag iaf kollat runt på lite riktiga baseball jackor! Hittat två snygga, på rea oxå haha! Ahja, ska snart fixa mat. SEN SOOVA :D Nej men typ ligga i soffan framför tv'n haha. Hörs!

hemmaaaaaaaaaaaa

Heeejsan, hemma nu från praoen.
Började 8 med lite stress till bussen, sen rullade dagen på fint. Älskar mina ungar thihi :3 Ahja, sen fick jag gå halva vägen hem för att 552'an kom före 553'an... Men men, nu ska jag kolla simpsons och äta chips. Åmg, seriöst. JAG ÄR SÅ TRÖTT! Wää, mina ögon får kämpa för att hålla sej öppna... Men men. Vi hörs sen! PUSS

ajde hemma nu

hemma nu från min prao. gick faktiskt bra! fick göra samma saker som alltid typ :) började 8 och slutade 12. och nu vet jag inte vad jag ska göra för jag har utegååångsförbud mihihi.

kunde inte blogga igår pågrund av olika anledningar, men nuu kan jag så kommer bloggish en massa idag!


Falldown seven times, stand up eight.

Muppfaceeee
Heej, har fixat mej nu osv. Så ska snart rulla mot bussen, är btw 10+ ute så hoppas det blir som igår! Mihhi, i llllove it. Barapapapa im lovin it. Huehue, nej men annars då? Imorgon blir min barndomsvääään 15 år, på fredag åker Ebba till London & på måndag är det valborg. HAhah k bry info... nej ja ska sluta nu så hörs vi sen. Mina inlägg blir såå mobbade hahah.

kommer ha träningsvärk imorrn huehue

Sorry för att det tar sån tid med att starta upp den nya bloggen... Men men.
Nyduschad & hemma från träningen nurå! Den rullade på fint, kämpade bra osv. Men hahahah, i vissa stunder jag rä för rolig! HAHAHAHA!! Ahja, nu ska jag ta nått att äta, kolla bigbrother och messa lite. Sen juste! Ställa om mitt alarm lite oxå... måste åka buss imorrn till praoen... hahha orkar inte gå på den bussen och visa mig, kind of ofixad framför typ alla hahahah. Ahja. D'så ja rullar! HÖRS!



ÅMG SÅ TRÖTTTTTTT

MADDE FUCK NO ATT JAG KOMMER HA BLOGG MED DEJ OM DIN UPPDATERING ÄR SÅHÄR DÅLIG! skärpning

Hemma från knattebollen nu, blev ny grupp med den va bra! Nu är jag bara allmänt nervös inför torsdag då de e knatte igen haha.. då blir det nya barn & ny grupp. (Olika grupper tisdag och torsdag) Men men. Annars då? Har precis käkat mat och känner bara för att lägga mej ner och sova.
Är helt slut efter mina 2 prao dagar haha.. asså inte i kroppen med huvet. Alla barnen låter så jävla mycket... men men. Jag överlever... typ. Har träning om 45 minuter, så ska fixa lite osv sen rullar jag dit. Känns inte så värst taggat till den här träningen, min trötthet tar över hela mig coh mitt skavsår försvinner förihelvete aldrig.
Ahja, vi hörs efter. Blir väl runt kvart i 10 eller nått! Puss!



grattis världens vackraste människa. älskar dej kusin!

Heejsan, praonen rullade på bra. Solade med Ronja på rasten (y)
Ahja, slutade 3 och då va tanken att jag skulle gå hem till Michaela (som bor nära som fan!) och sola på hennes altan typ i väntan på henne, ingen är hemma lixom och hon kommer 4. HAhah, men neeej. Turen är på min sida och Gert (min farbror) kommer hem! Så eftersom att Michaela btw fyller år idag så har vi bara suttit och ätit tårta! Min mage känns som att den ska sprängas men först måste jag ladda den med lite nyttig amution innan knattebollen!
Michaela kommer iaf om kanske 20 minuter, en kvart? Så nu ska jag bara chilla framför datan med vindruvor. Sen snabbt måste vi byta om och sen rullar vi till knattebollen, woop woop! (a)
FYFAN VA DU E SNYGG ELIIN.

Grattis, 16 år och nu får du...

...Gifta eller registrera ett civilt partnerskap med samtycke...
...Arbeta heltid om du har slutat skolan...
...Lämna hem med föräldrarnas samtycke...
...Registrera dig som blodgivare, men du kommer inte att kallas att ge blod tills du är 17...
...Rösta i kyrkoval...
...Övningsköra bil...
...Starta eget företag... osv.

Grattis finaste kusin, jag älskar dej bebis.




(y)

Godmorgon, jag vet att vår blogg är skiiiiit ful men Madde har fixat nån som ska fixa designen på vår nya blogg! Hoppas det blir snaaaaart för jag pallar inte! Ahja, snart ska mamma och jag rulla till praon. Eller aa, hennes jobb och min prao.
Efter praon drar jag hem till Michaela sen till knattebollen! Vi hörs sen!
Kommer bli dålig uppdatering av mej idag, prao, knatteboll sen träning! Så vi hörs antingen mellan mina träningar eller efter! Vi får se, hejdå!



HAHAA IGÅR PÅ KIK! FÖÖÖÖR ROLIGA!!



uääh

Är absolut iiinte på humör. Fyfan. Städat bort min ilska. Så nu ska jag äta eller nått framför simpsons. Hejdå.

'

Heeeeeej, i brist på liv så skriver jaq veckans planer. Kind of oplanerart med de funkar ju oxå!
Imorgon : Knattefotboll + träning! Onsdag : Inget planerat. Torsdag : Knattefotbollboll + träning! Fredag : Inget planerat. Lördag : Ska till Stan en stund med Isan. Söndag : Inget planerat! Måndag : VALBORG!! Woooop med Isan!
Tomorrowland-2011_large
ÖvertaggadBrud_97 hahahha!

hej babes!!

Heeeey, tänkte berätta lite kort om min dag.
Drog till praonen klockan 8, de va helt ok. Var somsagt där förra året oxå så det var skönt, gulliga barn osv! Slutade klockan 3 då jag & Ronja drog oss ner till ica och jag köpte straaawberrieeees, 10:- bara! Och dem smakade skit mycket oxå, sött och allt! Ahja, kom hem typ halv 4 och gick ut och solade på en gååång. Men såfort jag hunnit uppdatera ig så försvann solen, suuuuuuuuuuug. Så somnade efter att jag ätit min jordgubbar thaha...
Ahja, nu ska jag hoppa in i duschen sen idag ska jag väll bara göra det gamla vanliga? Typ bigbrother osv. Sen oxå packa fotbolls väskan till imorrn! hörs!



iloveyou

PRAO IMORGON !

GODNATT , VI HAR EN NY BLOGH IMORGON LALALALALLA


sova snaaaart (y) prao imorrn!!

Kollat på bigbrother, nu är det jersey shore! Hörs imorrn, trorligast efter praoen!

Grönalund'

Hemklickat!! Och nej, jag vill inte ha guldkortet. Kommer ändå inte gå mer än 2-3 gånger och då kommer ändå mamma & pappa betala. Sen vill jag ha det här till konserterna jags ka gå på! Tagga 4/5 med Isan!! Då påriktigt, andvänder inte ordet seriöst ofta... Men vi kommer hypa, flippa, kaoza allt hahah!!

-sen skit taggad till valborg med isan lite random sådär hahaha-

snart så!

Vi håller på och fixar med en ny blogg just nu, eller vi ska börja idag. Ska be någon att fixa design osv, namnet och det får ni när den är klar! Va inge fel på den här bloggen bara att vi inte kan ändra design haha, den har blivit helt fuck'd up! Men nu vet ni, ny blgog snart iaf! Men vi fortsätter tillsammans!'

Heeejsan, kom precis hem. Följde med Elin ett bit! Hon kom typ hit runt 4-5? Sen vi låg och snackade och det är typ det enda vi gjort idag? Chillat och snackat, thumbs up på det! Så nu ska jag bara ta det lungt och vänta på bigbrother!
Hörs sen, puss!
bildbrist, men love mitt linne!

-

jag inte orkar blogga, me nu messa någon


(y)

Sitter och kollar på bigbrother avsnittet från i fredags, snart kommer nog Elin hit. Hejdå!
image description

hej

Hääääääääääääääääj, har fikat nurå och dom har dragit. Har oxå kikat runt lite på stayhard som har 50-70% rea! Kanske beställer hem nått, vi får se. Annars då? Ha prao imorrn och hela veckan. Blir samma som förra året, kult. Fast praoar med Ronja iår! Eller på samma dagis, bara olika avdelningar!
Sen de e ju nu på tisdag ja börjar som kanttefotbolls ledare! Hihi, är fan nervös! Ahja, kommer bli galet mycket barnd en här veckan känner jag... Ahja nu ska jag fortsätta chatta med Elin. Puss.
bara för att ebbas converse är sååååå snygga - D R E G E L -

-

Heeeej, vaknade väll runt 11 sen satte jag mej framför en film, typ 'julias ögon' eller nått! Den rullade på och nu sitter jag här, ska strax hoppa in i duschen sen kommer min morbror + hans fru och fikar här typ. Kanske träffar någon lite senare? Får se, ahja. Nu ska jag iaf duscha, vi hörs efter. Puss!

Berättar lite enkelt om min dag

Hade träning i två timmar, sen åt vi lunch i cafet. Kom hem, duschade, fixade mig och blablabla. Magnus & dom kom och åt här. Sen snabbt ut för att åka till söderhöjden. Va hos Medina en stund med henne & Nea sen till Jakan för att möta fotbollstjejerna. Köpte massa skit saker, sen bussen mot kallhäll. Ida hoppa på sen vi kollade på Barcelona - Real i en lokal där i Kallhäll. Kom hem, sörjde, kollade film och nu ligger jag i min sängboo.

Morgondagens planer : iiiiinga ..


-

Hej, har precis kollat på twilight filmen då bella typ blir gravid osv osv. Har inget att säga, men men. Hörs.

Fiiilm just nuuu

Jag&Bror

Glömt att blogga..

Bloggar lite senare, ska deppa över Barcelona förlusten i min ensamhet.. Säger bara förevigt trogen barcafan <3


What doesn't kill you makes you stronger, Stand a little taller, Doesn't mean I'm lonely when I'm alone.

madde du är världssämst på att blogga. verkligen. fyskäms.

jag kom iaf precis hem från resturangen! det var gott osv, bara det att vi satt där sammanlagt i över 1 och en halvtimme, snacka om service...? nej, men men. mat fick jag iaf och nu ska jag fylla mitt liv med godis och film. vi höööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööörs.

design skit

Cp design, verkligen. Ahja. Får se va vi gör, kanske byter blogg. Den här är fuck'd up.

bildbriiiiist hej!

Hej! Sämsta uppdateringen idag asså, men har bara legat hemma och då gör man ju typ inget? Ahja, har iaf bara chillat, kollat tv, duschat osv. Sen kom jag precis hem från hemmakväll med pappa, hyrde 3 filmer och köpte 4 (y) Ahja, ikväll hade jag inga planer så drar på resturang med mami o papi, La gondola typ?
Sen ikväll blir det bara chiiiiiill framför mina filmer! Kaaanske träffar Ebba, men då blir det lite senare!

Vi hörs sen, nu ska jag fixa mig lite. Puss.

'

Godmorgooon, är helt grymt trött... verkligen. Känns som att jag inte fick nån sömn alls inatt? Ahja, sitter och kikar med Ebba just nu och tänker på va ja ska göra idag. Madde kunde tydligen inte längre osv. Ahja, ja får väll se vad som händer idag helt enkelt!
Hörs sen, puss.

image description

TACK & HEJ FÖR MIG


JA HEJ

Ska messa Madde nuuuu, för ingen aning va som händer me vår design?

Hej! Elin drog typ för en kvart sen, kan berätta lite om kvällen rå!
Linus och Elin kom typ 8 med sin mat från max efter ja käkat, sen de åt och vi chillade lite. Sen drog Linus och Elin och jag kollade på en film, sen fasta vi framför datan osv. Så hoppade in i duschen med hårinpackning osv på direkten så nu ska jag väll typ gå och lägga mej i sängen? Kolla ig och sånt!
Men vi hörs ''imorgon'' då, får se va ja gör! Tror jag ska träffa Madde på eftermiddan sen kanske vi slaggar? Vi hörs, puss.



EN OTROLIGT GAMMAL BILD PÅ MEJ & ELIN


behöver skriva av mig..

pågud, jag vill kunna gå vidare. men jag vet inte hur jag ska.. hade jag vetat, hade jag gjort det för länge sen. jag svär, allting påminner mig om han. varje ställe jag går förbi nästan. det är världens jobbigaste, känslan att inte få bort någon från sitt huvud hur MYCKE man än försöker.. låten du skicka vart min favorit låt. jag kan inte sluta lyssna, det påminner mig om några månader jag faktiskt va riktigt lycklig. inte känt DEN speciella känslan på länge. jag vill glömma, men jag vet inte hur..


Paaaallar inte tagga uuuuut..

Träffa Medina efter skolan, vi tagga till henne & va med Melisa en stund. Sen drog vi till stan med Aida, Bella & Felicia eller aa en stund iallafall. Sen tillbaka till Jakan och sen lallade vi runt.

Träffade min pappa en snabbis, kollade fotbollsskor, vet EXAKT vilka jag vill ha, sen handlade mat och allt. Tacos ftw!

Skulle taggat ut med Helena och massa men walla jag orkar inte. Är feeett trött, höll på att decka i soffan.. Sovit för lite nu i veckan, så ska sova ut i helgen hoppas jag!


And when your'e in her I know I'm in your'e head.

Gulligt retarded jag ser ut, eller hur? Ser ut som en bebis med ett fake smile, ett tomt leende och troll hår. Ootroooligt charmigt. Verkligen. Nej fyfan. Såhär jag jag inte ut. Ifall ni undra lixom. Vilket ni på nått sätt ändå gör eftersom att ni läser. Men men.
Just nu har jag tråkigt, riktigt tråkigt. Känns som att klockan tickar i slowmotion. Ahja, ska käka runt 7 sen kommer Elin och Linus över tror jag, eller det är iaf planerna! Så vi hörs väl ikväll? Puss.

Baby your'e the best and nobody's better

love you soulieeee ♥
Hemma nu iaf, somsagt chillade vi mest bara hos Ebba... sen fick jag låna 2 tröjor mihihi.
Ahja, nu ska jag äta lite godis och messa Madde. Vi hörs seeenare!

jsb kb mvbmlvbå.

Heej, sitter hemma hos Ebba min homieeeee (y)
Vi har bara chillat framför roliga videos, ringt hennes prao osv. Snart ska hon iväg så då drar jag hem. Tror ja bara chillar hemma ikväll, eller så träffar jag någon! Får se senare, men nu kollar vi simpsons! Vi höööörs, puss.


@ skolaaaan / madde

Hej babes.
Sitter i NO salen & har nutidskryss. Pallar inte va med på detdär längre så sitter alltid och chillar den halvtimmen som försvinner. Slutar kvart i två idag, sen ska jag & Elin fixa en sak med praoen sen stan med Medina.

Är fan lite smått trött. Somnade vid typ 12, sen jag sov sååhär skönt, då jag vaknar upp av att något vibrerar vid mitt öra. Så jag kollar, då äre Issa som sitter och ringer mig vid klockan 1 typ.. Sötisen kunde inte sova, så fick snacka lur med henne och berätta en godnattsaga. Walla såhär gulliga vi är :blush:


'

Helt galet hur trött jag är. Sen kolla vädret? Fyfan va deprimerande!! Jag hade behövt minst en veckas lov till, sova i mitt hjärta föralltid.

ja kläderna är en aning skrynkliga, och ja det kommer mer kläder!


/ M

Fick en kommentar om att jag skulle lägga upp fler kläder när jag frågade om det va en bra idé.
Så varför inte? Behov av pengar känns det som. Men är tyvärr inne från luren & datan är paj, så kan bara lägga upp bilder på kläderna & tyvärr inte skriva pris..

Så om ni vill köpa får ni skriva ett meddelade till mig på facebook, @Madde Mellabello. Där berättar jag priset och allting :)

 


HAHAA

You dare to mess with me?The exciting life of a catI swear it!!

chiiiiiiiiiiill

Heeeeeej, nu sitter jag här nyduschad och har nu tid att skriva ett inlääääääääääääägg!

Okej, drog till utbildningen som var helt ok! Fick min grupp osv osv, helt okej! Vi fick sluta 7 istället för 8 thihiih och jag och Michaela gick hem ( fuck va ont det gjorde på skavsåret! ) Sen när vi ''skiljdes'' åt så ringde vi varandra och gjorde lite planer till nästa vecka!
Hursom helst, när jag kom hem så firade vi mamma! Gav henne presenter och åt efterrätt! Hihi, allmylovetoyoumami! Så nu sitter jag här och chillar och taggar till bigbrother som börjar 10 huehue, ahja ska ringa ebba en stund innan det oxå! Vi hörs, puss!

Btw, de här kläderna här under hade jag beställt så pappa kom hem med dom idag, fullständigt total förälskad i den stickade. Sitter och är som en dröm!!!

Slänga in lite mer kläder?

Hittade lite mer kläder som jag inte vill ha.. Ska jag lägga upp dom?
Eller kommer ni köpa då? Kommentera gärna om jag ska!

Dagen rullade på finfint. Somnade på morgonsamlingen, hade sovit i typ 3 timmar bara.. Men annars gick det bra. Har verkligen lallat hela dagen.. Inte pluggat ett skit typ..
Måste bli bättre! Men efter skolan va jag iallafall med Lanja. Kollade lokaler & så.

Och nuuuu, ska jag på träning. Så hörs!

 


suuuck on that!

aa bre till alla er (vittra barn) som inte trodde att jag & elin skulle få en pizza av pizza appen.. sug min kuk, pizzan va sååhääär god & vi ska äta imorgon också!


Firewooooork

Hej! Inte haft tid att skriva.. käkat och fixat mej för ska rulla ner till knattebolls utbildningen strax! 3 timmar... wooohaaa kul... eller? Ahja, får caaaash sen så de rullar!
Dagen då lite snabbt? Skolan sög, asså mitt humör va på botten och det kändes som att alla lärare fanns för att vara jobbiga. Usch. Ahja, drog hem och va ja gjort sen ja kom hem står ju där över.
Helgens planer då.. Är heeeelt olpanerad WAHHAHA, kaaaanske ebba imorrn? Får ringa henne ikväll. Sen lördag, nadaaaaa. Sen på söndag blir det nog nada match för mej heller, mitt fucking skavsår är såååå stort.
Men ska fixa lite grejjs nuuu, hörss (y)

image description

skolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nu rullar jag till bussen, hörs senare!

sovaaaa

Andra skoldagen idag, känner verkligen hur jag längtar efter helgen. Soooooova (y) Kom knappt upp ur sängen idag, usch. Finns inget bättre än att sova.


nån arkiv bild

Grattis världens finaste mamma, jagälskardej.

Grattis mamma på födelsedagen! Tack för att du finns där för mig i alla lägen, och även fast vi bråkar. Även om jag säger saker till dej jag inte borde säga så vet du att jag älskar dej mest på jorden. Du är den finaste jag vet och jag kommer aldrig bli för stor för dina pussar och kramar. För dej skulle jag hoppa ner för ett berg, gå igenom ett skottlosning och all sån där skit. För du är min mamma, den vackraste kvinnan på jorden. Med ett hjärta av guld.
Min bror, mamma & jag.

Bilder från idag med Medina bebis


UNDER RENOVERING

bloggen kommer se lite konstig ut till typ fredag, så håll ut, haha! :blush:


-

- Statusar på facebook där typ alla vet vem statusen är riktad till.
- Tjejer som ger bitch blickar lite random sådär, gulligt. Verkligen.
- Små tjejer med tightsen uppe vid naveln och en kort liten tröja till det. Ja, vi ser dina string. OCH din cameltoe. Hahah.
- När någon säger nått, sen den kan inte förklara. Biitch please, säg inget om du inte sen kan ta lite tid och säga varför du sa så.
-  När discon kallas för fest.
- bajskorvar

HEMMA NU

Hej sötisar!
Kom precis hem från dancehall träningen. Träffa Lanja vid 5 sen vi, natta, ice, medina, katrina, marina, linn och steffi åkte till kallhäll. Vi dansade och så. Sen alla 99or vart utslängda och jag venne vad så alla tagga hem..

Alla gick av vid Jakan men jag & medina åkte vidare till sundbyberg. Sen vi chillade där & väntade på tåget igen. Sen vi chillade vid solariumet och lalala. Va skit kul iallafall!

Vi ska typ uppträda i upplands väsby om några veckor, sen på källtorp festen & sen ska vi vara med i LABYRINTS MUSIK VIDEO! ASSÅ WÄÄÄÄÄÄ, SÅHÄR KUNGLIGT WALLA!

 


MOOORE BLOPPIS THINGS, smsa eller kommentera!

image description
Tshirt från MONKI, använd ett par gånger | storlek S, liten o storlek | pris : 20
image description
tublinne med hals grej (kan stoppa ner i tröjan) | storlek : S | pris : 15
image description
ljuus turkos/grön tshirt, skit snygg till bränna!! | storlek : S, inte stor i storleken | pris : 20
image description
GunsNroses oversize t shirt | storlek : 36 | pris : 20
-ebba-

Man måste vara ung och galen för att bli gammal och erfaren!

Hey, nu ska jag kolla på 'simpsons, the movie' som går på 6'an om en stund.
Sen bigbrother och äta risifruttiiiiii hihi k bry fakta... Men men, bara ja som älskar risifrutti btw?
Ahja, har iaf precis duschat och ska väl platta håret snart! PUSS
ebbas födelsedags present haha!

HAHAHAH


Fuck that new girl that you like so bad.

Asså seriöst, ögonorgaaasm när man kollar på ginatricots hemsida! :O
Hahaa... omg! Hittat mitt dröm linne som skaaa bli mitt. Ahja, har precis käkat middag. Löfvbiff och pommes blev de, haha har inte så mycket att säga.. Ska iaf kika i runt oh se om det fanns något mer till bloppiiiisen. Den hittar ni btw hääääär ----> http://sayit.webblogg.se/2012/april/b-l-o-p-p-i-s.html#comment så håll utkik ikväll (y)
PUSS



FUCK FACE (YYYYYYYYYYY)

FUCK YOOOU

Hej, kom typ precis hem!
Vart på ica med papi, handlat mat osv. Idga då? Började 20 över 10 och slutade 3. Efter skolan var jag med Bella och Ebba, men var så sjuuukt trött, hungrig och mitt skavsår gör så fucking ont!! Kunde knappt gå idag... asså usch. Sen det är skit stort oxå.. Ahja.
Snart ska jag hjälpa pappa med middag, är så hungrig så jag skulle kunna äta en älg typ... ellleeer inte.
Men vi hörs sen!

Film på engelskan

dagen har rullat på helt okej, tog med mina högtalare till skolan så vi dunkade musik på slöjden. sen nu komlar vi film på engelskan så jag & min bror la feeetaste rushen till turken och köpte powerking & chocklad. HAHAHAH, för bäst! ;)

fulaste bilden påriktigt men bara för er nu


Idag, för exakt 20 år sen gifte sig mamma och pappa. Världens bästa, all kärlek till er.

Och sen grattis moster på födelsedagen oxå, hihi loveu2.

u, g, l , y

Hahah verkligen för fula för att visas i störe format... hahahaha!
Nej men nu måste jag rulla ner till bussen, hejdooo

SNARK

OMG JAG ORKAR VERKLIGEN INTE, JAG VILL SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVA

@ebbacarlzon på instagraaaam (y) följ!

Heeej, cyklade ner till min träning som gick som den gick... Skrattade skit mycket i början men sen... ouf haha. Fick ett så jävla stort skavsår ( hahah glömde va de hette så fick fråga min bror! ) så det gick inte att köra mer... Men men. Cyklade hem med ena skon på och den andra som en sandal typ hahah.
Ahja, nu kollar jag på bigbrother och är inte trött nånstans. Inte heller särskilt taggad inför skola imorrn, åååååh orkar fan inte!! Men börjar iaf med sovmorgon så de e skönt. Sen måste jag packa ner lite plugg osv. Hejdo!
FÖLJ MEJ PÅ INSTAGRAM ... @ebbacarlzon

Danceeehall imorgon!

Det är tydligen träning imorgon också så ska gå på den! Haha trodde fan aldrig att något av dancehall saken skulle bli av för min del, men nu äre seriöst. Så åker in imorgon med Ice, Natta, Lanja och fler. Är fan taggad, velat börja på något nytt skit länge! :D

Och fortsätt gärna kommentera! Vi har börjat få in massa kommentarer vilket ökar blogg lusten groovt! Så fortsätt jätte gärna! :love: :D


SVAR PÅ TAL / M

Fick en fråga om jag ska börja på dancehall med Nora. Antar att du då menar Kafaji, och nej jag ska inte börja med henne. Ska börja med min kompis Melina, men tror att Nora ska börja :) tack du!


Tagga träning nu då...

Nu drar jag på träning, inte taggad alls pga att min fot som jag stukat ett x antal gånger är fuck'd up. Lovar, det är något fel på skiten. Ont som fan under knölen.. Ahja. Vi hörs sen!
image descriptionimage description
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA, FYFAN VA FUL JAG ÄR! Älskar btw att vår hy ser heeeeelt jätte len ut. Bebis rumpa.

this is dedicated to all those fuckers that can't keep their mouth closed

När någon ger/säger något till dig iförtroende - Se förfan då till att inte bryta det förtroendet




X pååååå..

På kompisar som säger en sak men du hör på dom att dom ljuger. man bah "bitch please" sanningen kommer alltid längst. palla ljuga för en av dina närmaste med en dålig lögn.

När killen du gillar ser att en annan kille gjort ett inlägg i din logg och gillar det.. snälla döda mig på en gång bara så att jag slipper tänka på det?.. Åååååh, pågud fuck my life right now.


Falldown seven times, stand up eight.

Den här jävla ''the colossal volum' express cat eyes'' får mej att se galen ut HAHA! Påriktigt, ingen färg, ingen längd utan ögonen ser endast ut som kattögon hahah... sån jävla fet fail. Men jag har ingen lust nån stans heller att köpa en till maskara, känns ju lite bortkastaaaaat. Men den gula suger och jag vill ha den röd/rosa. Ahja. Annars då? Har en feeeet blogglust, men det har jag typ alltid när jag inte är med någon hahaha. Ahja.. vi får höras ikväll innan träningen eller efter! PUSS.
Ebba i sommraaaaas på hennes landställe, btw i mitt ♥. Älskaar det!

LLALALALALLALA

Härligt haha! Jeansjackan såld för braaa pris, bästa (y)

Hihih, har pluggat lite och käka lunch. Nu ska ja bara chilla, slå in presenter till mamma osv! Vi hörs sen, puss!

Dance all night

Heej, vaknade 11 och låg och drog mig i typ 20 minuter.
Käkade frulle och satte mej direeekt med so. Prov imorrrrrrn... usch! Ahja, plugade i en timme sen drog jag på mig träningskläder och tänkte ut och jogga. Hahah, verkligen inte jag!! Fick kramp i min fot på en gång (?) och skavsår eftersom att jag nästan aldrig användt de där jogging skorna haha.. Så gick i en kvart sen cyklade jag i en kvart hahahah. Ahja, träänade gjorde jag iaf! Sen har jag faktiskt träning ikväll så de är lungt!
Nu ska jag chilla lite och äta, lite smått nyduschad sådär. Sen återgåååå till pluggandet. FUUUU!!

godmorgon hörrni!

sista lovdagen idag.. känns cok jobbigt, de nu man längtar till sommaren som mest när det var värsta solen igår..

två månader kvar bara sen är vi leeediga! ska snart börja fixa mig iallafall, ska tagga till engelska och möta nora. sen vi ska köpa lite saker & efter det möta upp momo, salih, dennis & brian. vi ska chilla ute & så sen måste jag hem och direkt efter på träning! fast ska sluta i somras har jag typ bestämt.. ska börja på dancehall, och nu är jag seriös. har sagt det några gånger haha, men nu är jag seriös.. ska på dancehall träning på fredag så det blir bästa :thumbup:


deppmode : ON ..


HAHAHAHAHAHAHAHHHAAHAHAHHAHA

-dampgarv-
HAHAHAHA, KOLLA PÅ VIDEON PÅ DEN LÄNKEN! OCH GARVAR NI INTE SÅ HAR NI ALLVARLIGA PROBLEM.... hahahahahahahahahahah GARVAR BARA JAG HÖR OSS! HAHAHA SNOPP LEKEN ♥

Låten'

Asså verkligen, en av världens bästa låtar.
Så fucking känslosam, asså påriktigt. ... Helt galen. Jag orkar inte! Och den får mig såklart att tänka på JOnah Mowry videon... wäää.

Mobbad header, i know!

Vet, mobbad header men ja orkade inte med den gamla med orkade inte heller hålla på och trixa med en ny!
Ahja, ni får leva med den här tills den blir fixad ordentligt! Madde kände nån som ska göra det... (y)

Men men, har inte gjort så mycket ikväll. Duschat, kollat bigbrother och nu kollar jag iaf på scrubs. MEN GUD VA INTRESSANT EBBA, VÄNTA LÅT MIG LETA EFTER PENNA OCH PAPPER SÅ SKA JAG ANTECKNA DET DÄR FÖR ATT SEDAN SKICKA IN DET TILL SVERIGES NYHETER SÅ DE KAN LÄSA UPP DET PÅ NYHETERNA IMORGON VA FÖR INTRESSANT DU GJORT IKVÄLL!!!!!!!! hejdo.

fortsätt köpa!

jag har fan fått 3 saker köpta :o känner mig fett stolt haha.. bloppis är kanske någonting jag & Ebba borde köra på oftare? fortsätt jätte gärna köpa bebisar!


B L O P P I S !

image description¨
Rosa bandeu bh | Storlek : S | Pris : 15 | Använd cirka 2 gånger

image description

Lila midje jacka, tunn. Guld knappar, 3kvarts armar. | Storlek : 36 | Pris : 40 | Använd ett par 6-7 gånger.

image description

Ljus jeans jacka, tunn. 3 kvarts armar. | Storlek : Large, men är som en S ! | Pris : 80 | Inte mycket använd.

image description

Midje kjol, grå/svart mönstrad. Snygg! | Storlek : XS | Pris : 30 | Aldrig användt den.

image description

Vitt spets linne | Storlek : 36 | Pris : 40 | Aldrig användt den.

image description

Grå t-shirt med lite detaljer | Storlek : S | Pris : 20 | Inte användt ofta

image description

Röd och svart randig långärmad | Storlek : XS/S | Pris : 20 | Nästan aldrig användt.

image description

Svart/vit randig midje långärmad | Storlek : XS | Pris : 15 | Använd ett x antal gånger

image description

Guns N roses tshirt | Storlek : XS | Pris : 20 | Använd ett fåtal gånger

image description

Grå tights | Storlek : XS | Pris : 25 | Inte ofta använda.

image description

Grå ''over size'' tröja med text | Storlek : XS | Pris : 15 | Inte ofta använd.

image description

Grå V-ringad t-shirt | Storlek : XS | Pris : 20 | Använd ett x antal gånger.

image description

Svart/blå/gul blommiga tights + abc tights | Storlek : XS på båda | Pris : 35 för båda!! | Blommiga är inte använda mer än 5 gg. Abc är använda x antal gånger.



Där har ni de vi tänker sälja, de som är Ebba's är de 5 högst upp, resten är Maddes.

Okej så här är det, vi kommer inte skicka något haha. Utan vi kommer möta er och ge. Så hoppas ni vill köpa annars blir det här ett mooooobbat inlägg!!! HAHAH.

Men när ni kommenterar skriv med er blogg adress eller er mail på mail adress platsen ( mail adressen kommer ej synas offentligt när kommentaren är godkänd ) Så there u go!

Bloppis..?

Läste Maddes inlägg om att de va någon som ville att vi skulle ha bloppis?
Hahah, känns lite konstigt att göra det men men... Jag ska kolla om jag har något, snacka med madde osv!
- Men jag kommer inte skicka kläderna -

Väääädret i mitt hjärta!

Hej! Kom hem för typ 45 minuter sen eller så, har käkat middag nu så kan berätta lite om min dag!

Träffade Isan runt 2, vi drog diiirekt till burgerking och ååååååt lunch! Hihi, bääästa! Vi skrattade som fan hahah... sen vi busa om kiring, shoppade liiiite osv. Sen till ica då vi träffade Adam osv och var vid träffen. Körde flipper hahah. Köpte oxå calippo shots! Drog.... Sen lite mer tjockis things! Drog hem till Isan runt kvart över 6 och hämtade min jacka. Sen eftersom att jag missade bussen så gick jag hem. Älska vädret!! Så de va lungt, musik i öronen osv!

På bilderna över har ni iaf va ja köpte idag, maskara, puder & en bikini överdel för 30 kronor! Wäää, velat ha den sen i sommras sen nu fick ja den biiilligt på deras bikini rea haha! Aaa juste, allt köpt från h&m! :)

Nu ska jag duuuuuscha av mej sen göra något med mitt liv hahah, nej men jo typ.


SVAR PÅ TAL

Fick en fråga om vi kan ha bloppis. Klart vi kan ha det! Har massa skit som jag inte vill ha & tror ebba också har det.. Så vi kanske slängar in lite kläder och sånt i slutet av veckan!


@ Kafajis place


mitt hååååååår

Hahah, usch. Ni får absoluuuut inte större bilder på mej right now lixom.
Hahah... mitt hår är kaooooooos. Som ett jävla fågel bo! Men så går det när man sover i bulle? Riktigt smart ass. Och platta hinner jag inte kommer ta typ en timme? Ouuuh. Ahja. Tur att typ alla har skola idag?
Hahah.. ahja. Men vi hörs sen! PUSS!

I've been disapointed so many times, not giving a fuck is almost a reflex

Hey, Bella kunde inte träffas idag så ja ska träffa Isan istället. Vi ska typ ses runt 2 (y)
Men men, ska fixa mig nu osv och kolla när bussarna gåår. Hejdo!



Dyyyygna med Melisa

Vittra är ju lediga imorgon & är inte trött någonstans så ska dygna med Melisa. Haha såhär synd för hon har skola imorgon.. Men aaaaa, ska va med en kompis imorgon under dagen så skriver mer imorgon eller senare inatt :)


Några bilder från i Lördags!

kärlek ♥

( från : www.issamaximainen.devote.se )

Film mys med mami nu!


Hemma nu!

Ni förstår inte lyckan när jag va hemma i Jakan igen! Sanningen, Tullinge är skit skönt ställe att komma till. I en natt dåra. Inte mer, får hemlängtan :blush: Det här var jag iallafall innan vi skulle åka :)


Ledig imorgon + tisdag, iiih kärlek till vittra ibland!


Mamma kom hem & gav mej den här! En till mjukis dreeeess! :)


HEM KLICKAT!

Pappa klickade precis hem den här sporttoppen åt mej och 2 tröjor. Såg skit fina ut så hoppas de sitter bra! Ahja, de kommer iaf inom 2-3 dagar så de e bra. NU ska jag käka grillat. Hejdo!

/ M

Ligger helt deckad i soffan, har precis käkat någon pasta så snart drar vi oss hemåt. Har fan saknat Jakan.. Hemorten <3


(y)

Hej, sitter och kikar med Madde om vår nya design. Som de verkar nu så kommer den nog bli skit bra! Ahja, vi får se ikväll eller när den nu kommer vara klar. Hejdo!

EBBAS FÖDELSEDAGS FIRANDEEEEEEEEEEEEE



Bilder från igår. Isan & Elin kom 3, vi fixade lite grejjs sen överraskade vi Ebba klockan 5.. haha misslyckat..! Ahja. Sen gav vi henne hennes presenter hahah sen käkade vi middag. Omg, inte garvat så mycket på ååååår typ HAHAHAHHAHHAHHAHAHA. De vet hur man får mig att skrattaa haha... Ahja sen drog vi ut och Ebba fick se ut som på bilderna där uppe! Hahah, skit roligt. Drog till jakan, viksjö osv alla glodde, tutade, skrek gratttis hahah. Sen drog vi hem, kollade 'midsommer'. Standard film! Sen kollade vi på 'the grudge', snackaadeeeeee, körde chatroulette, snackade ännu mer. Sen somnade vi fin till 'bjärnbröder' runt halv 5-5 rycket.

Nu har vi käkat frulle och städat undan all skit, de ska dra snart och ja ska duscha sen chillaaaa. Kanske plugga också hahah. Ahja. Hörs sen, skit rolig lördag!!!

Björnbröder nu!!

Isan & Ebba har typ redan slocknat, somsagt kollar vi på 'björnbröder' och jag är inte ens lite trööööött. Galet eftersom ja bara druckit 4 powekings. Men men. Är galet hungrig btw. Haha längtar efter frukooooooost hörs sen! :)

hihihi nu myser vi framfö the grudge... hhha nej my ass vi myser.. skit läskig!

Såhär fick Ebba gå runt ikväll i viksjö, grillen, jakan station och coop. hahaa. Ahja nu sitter vi (jag, ebba, isan & elin) i soffan somsagt. TJAROOOOOO!!!

Tullinge right nooow

För länge sen jag bloggade! Pausen vart mycket längre än vad jag trodde att den skulle bli. Men nu är jag tillbaka!

Är i Tullinge just nu iallafall. Kom hit vid 6 ungefär, igår dåra. Spenderade min kväll i bio rummet spelades framför Cod. Sen 3D film. Ska stanna här en natt till så åker hem imorgon någongång under dagen. Ikväll blire väl bara att chilla, snacka skype och så så att jag kan överleva. DESIGN OCH HEADER KOMMER IKVÄLL OCKSÅ!


I'M BAAAAACK


Skiter I om du är tjock, smal, fin eller ful. Nej de räcker med att du ska ha så jävla kul och du ska Dansa, pausa, dansa, pausa



Säg hej till glädje.

(y)

Gooodmorgon, är galet trött utan anledning. Somnade fint runt halv 2 igår och nu ska jag typ fixa mig sen rullar jag med mamma och handlar. Annars då? Wtf är det här för väder!? Vädergudarna har spåååårat ur asså. BLIR SÅ JÄKLA ARG! Det är förfan snart i mitten av april och vi får snö?!? Usch. Fy. Blä. Deprimerande. Men men, nu ska jag käka nått sen fixa mej. Vi hörs sen eller så.
Jag och Amanda, sexiga kex har inga komplex.

Svar på tal

Bella:
'' Måste du skriva fucking ''ahja'' i varje mening? Sjukt irriterande :$ ''
- Hahah, har aldrig tänkt på det Bella! Men eftersom att du tycker det är irriterande så är det självklart att jag måste fortsätta med det, hihi :) LIte mer t.om kanske? Ahja, vi får se! HAHAA.

 


HEEELG I MITT HJÄRTAAAA

Heeej, har inte fått mycket gjort den här kvällen. 3 avsnitt bigbrother och lite sappande senare sitter jag framför datan, my criiiiiiiib. Nej men eller jo typ. Ahja, ska alldeles strax fixa mej för att sen sooooova. Imorrn så måste jag upp i ok tid för att fixa lite ärenden HAHAH. Älskar att jag skriver så vuxet! Nej men det är sanningen som talat. Runt 1 ska mamma och jag iväg och handla till ikväll sen ska jag fixa lite grejjer. Ahja, just nu kollar jag på en sjukt konstig film. Nej, tänker fan stänga av nu och istället sooooova! Hihiih, bästa bror! Morgondagens planer får ni veta mer om imorgon! Puss!!



''Jag lägger mig i för att jag är rik, jag kan för att jag vill''

Heej, sitter och kollar på bigbrother resprisen från i onsdags och igår. Asså haha jag får typ damp på människorna. Hulda är så jäkla tråkig. Usch, fy, blä. Marcelo behandlar ju Annica som jag vet inte vad. Och Hannah J sitter och ler som en idiot hela tiden huehue.

Ahja, är skit trött och känner för att sova typ. Soomnade 5 så de är inte så konstigt... men men. Ahja. Sen har vi inge läsk hemme, ååååh fml moment hahah. Påriktigt. MEN HEJDO.
My darlingssssssssssssss ♥

SKIT NER DEJ DIN ÅSNA

Jätte ful bild jag vet. Ahja Amanda drog nyss, kollade på värsta skräckisen.. usch. Skit skarrig.
Ahja, ikväll ska ja chilla hemma. NU ska jag duscha osv så vi hörs sen.

tröööööötttt


yoooooo

Efter chips, energidryck, chatroulette, godis, choklad och paranomal activity 3 sp ligger vi nu i sängrn framför barnfilm. Snart ska vi fixa oss lite, sen hörs vi "imorrn" . Puss!!

haterrrrr

Okej, bara jag som stör mig otroligt mycket på sånna här bilder på facebook...? Duckface bilder med en text under där de typ står ''Le åt dina hatare'' eller typ ''Dont cry, just say fuck you and smile'' osv osv. Då känner jag typ... le anka! LE!!!! För du kan fan inte skriva en status om att man ska le när du själv står och försöker vara en anka.  TACK OCH HEJ!

svampbob på nickelodeon ♥

Jävlar, sån jäkla bra kvalité! Eller inte, nej men jag fastnar inte på bild idag, det var dåligt ljus och svart/vitt. Awesome. Ahja. Kör på mitt bena idag bruur, jaoooo. Haha okej va leker jag? Ahja. Amanda kommer snart hit. Sen så rullar vi ut och fixar tills ikväll. Btw, vädreeeeeet. 13 + och sol! WÄÄÄÄÄ jag älskar't. Alla mina inlägg är typ cp, jag tror jag typ jag har överskotts energi, jätte mycket asså. HAhah... ahja. HEJDO

(y)

HAHHAHAHAHHAHAHA, dör lite smått när jag ser mina ögon på mellan bilden. Ser typ skelögd ut eller nått hahah, sen är det driv som ni kanske fattar. VACKERT.
Haha, ahja. Har sminkat mig nu så ska torka mitt hår lite mer sen platta det. Sen smsa Amanda, hih. Hörs sen!

Fuck that new girl that you like so bad.

Jag och Michaela på påskafton, haha fråga inte!

Heej, vaknade halv 11, låg kvar ett tag och kollade facebook, instagram osv, btw följ mej! @ebbacarlzon , hursom helst. Har duschat nu, hårinpackning. Älskaaaaa! Hihi, ahja nu ska håret få torka lite. Sen blir det hårfön + platttång och fixa mej. Ska träffa Amanda sen, puss!

'

Tumblr_lwx9xof8br1r8k5u7o1_500_largeCigarette-colorful-lips-nice-red-favim.com-359327_largeTumblr_m2ahcgqbac1qh18zoo1_500_largeTumblr_m2bnxqblsw1rtzrwko1_500_largeTumblr_m2c2j6rybb1rtwbfdo1_500_large

ÅMAJGADD

Killen leker gullig. Men bitch pleaseeee, nej så klart! Alla älskar players, skit kul när hjärtat blir krossat. Så jävla dum status. Så jävla dum bild. En uppmärksamhets kåt grabb. Nej fyfan va irriterande.
ÅÅÅH, dampish :)

HUNGER SPELEN

-HejMinPannaSerLångUtHejdå-
Hejsaaan, kom hem från bion för en stund sen. Kollade på 'hunger spelen' som var skit bra! En av de bästa jag sett bara så ni veeeeeeeeeeeeeet lixom. Innan käkade pappa och jag middag på en resturand och handlade lite. Fick med mej ett par tajts och lite filmer osv. Ahja. NU är jag somsagt hemma. Är på dålgit humör. Men men.
Imorrn ska jag iaf träffa Amanda under dagen och köpa gött tills kvällen, sen har jag träning och sen kommer Amanda hit och slaggar (y) HEJDO.

GRATTIIIIISSSSS 15 ÅR NU BELLA


hihihii !

Elin sover fortfarande | ikväll blir det hungerspelen med pappa | bella du e bäst och grymt fin (y)


ÄÄÄÄLSA LOOOOOOOOV

HEJSAAAAAAAN, Haha Elin kom lite efter 22. Vi snackade, kollade bilder osv. Sen kolla vi på 'DummaMej' och körde chatroulette sverige, hhaha roliga peeps de finns! Nu kollar vi film och ska väl somna snart osv. Vi hörs "imorgon" Hejdo!!!

BAJS

Hemma nu. Fyfan va träningen gick dåligt och det här vädret gjorde inte saken bättre. Nej fyfan. ÄR PÅ SKIT DÅLIGT HUMÖR, som ni kanske fatta. Har btw ätit upp en choklad nu och tänker hoppa in i duschen på hööögsta väääärme. Sen på med mysklädisaaaaar. Elin då? Hon kommer senare än 10. Den skitungen va tvungen å fixa some stuff så hon kommer väll innan 11 hoppas jag. Annars sätter jag mej på min flygande enhörning och hämtar henne. Hejdo!
Jamen just precis exakt. Som tagna ur min mun!

Gulligttt

Yooooo, nej haha va fult. Elleeeer.
Okej, skriver skit drygt. Hahah, men har tråkigt osv.
Ahja, har inte gjort ett piss idag. Eller jo, ätit. Har träning iaf typ kvart i 8, inte taggad alls.
Men men, sen kommer iaf Elin hit runt 10 och slaggar. Dono om vi går ut. Vädret suger osv. Annars då? Sjukt sugen på en massa kläder från ginatricot, shorts, linnen osv. Ska se om mamma kanske vill klicka hem nått till mig haha, tveeek. Senaste gången så lämnade jag tillbaka allt haha. Ahja. Hejdo! (y)
gammaaaaalisch.

#forever alone#cp inlägg#damp#hahah#

Hahaha asåå ja har typ damp...
Jag har inget och göra idag. Eller asså har träning runt 7 och kände lixom att jag inte pallar hålla på och fixa mej osv sen träffa nån i typ 3 timmar för att sen dra till träning. U gettt it? Hursom helst. Jag har typ damp. För det är sååå tråkigt. Jag hatar att inte vara med någon på mina lov... Mina senaste dagar har varit awesome, fullproppade från morgon till kväll lixom. Sen nu, inget att göra, sen träning, sen inget å göra efter träningen. Sen imorrn, inget å göra tills typ 6 då pappa och jag ska på bio osv. Hahaha... asså jag pallar inte!!! Jag är typ JagMåsteHaNågonRuntMigPsykopat. Eller nått...
Ahja, på torsdag blir det iaf Amanda Torberg, yeeh u heard meeeee. SÅ HYPE! Nej hahahah driver. Men asså ja vi har typ inte varit med varandra på ''fritiden'' på cirka över 1 år jaaoooooo. Nej men jo. Påriktigt. Så efter träningen ska vi slagga med en massa gooottish osv är planerna.

Jajajajjaja, nu ska jag kolla på Nickelodeon sen typ skaffa mig ett liv. Nej men nej. Kommer typ kolla åp det till klockan 6. HAHAH. Asså påriktigt, vart är mitt liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv.
Typ såhär känner jag mig just nu.

facebook

Stör mig på lite grejjer på facebook... t.ex...
• Alla dom här bilderna på barn/vuxna med sjukdomar, skador osv. ''Like in 5 seconds if you have respect for him/her'', eller ''Can we get 1000 likes in 2 minutes for this guy''. Det är skit synd om alla, och såklart har alla respekt för dem. Men det blir bara joooobbigt med en bombad startsida. Ahja, men tycker såklart ändå RESPEKT FÖR ALLA MED CANCER OCH ALLT!
• ''Stockholms snyggaste'', ''Stockholms matchmakers'' osv. MEN GE ER NUUUUUUUUU! Det var kul för några månader sen. Men nu? Kom igen. Ni är typ 5 månader sena hahah. Epic fail... Snacka om efter. Så stäng ner era kontor och skaffa er något vettigt å göra hahah. Det värsta är att ni får typ tigga om medlemmar haha. HEJDO PÅ ER.
hahahaa hello hateeer.

CHILLL DAAAG (y)

Heyy, Vaknade först halv 7 av att mamma sa att det var en hackspett på vårt hus. MEN GUD VA INTRESSANT kände jag. Sen somnade jag om och vaknade halv 11, kollade instagram, facebook osv. Nu sitter jag iaf och chattar med Elin & Isan och kollar på topmodell.
Ska snart fixa pankakor, pusss.

RUBRIK JAO

Heej, har duschat osv. Sen valde ebba och jag att inte träffas, jag är btw så fucking trött så jag kommer somna typ nu. Nejdå, men typ. Nu ska jag kolla tv, instagram, bädda min säng osv. Sen lite senare göra en smootie. Ska oxå snacka med pappa om att klicka hem ett grönalundskort, det där gröna så man får fri entré till konserter osv!
Medans jag ändå håller på, kan ge er min vecka hahaa.

Imorrn - Chilla, om det är bra väder försöka sooola lite hihi + träning på kvällen. Onsdag - Vet inte under dagen, men på kvällen blir det bio. Torsdag - Inga planer under dagen, träning på kvällen. Fredag - Inga planer. Lördag - Ebba, Isan & Elin! Söndag - -||- Sen ledig måndag+tisdag oxå! Men men. HEJDO
2 dieeeeeeee 4 tröjaaaaaaaaa


I'm drunk and you are still ugly.

NU : Duscha sen ringa Ebba & se om vi ska träffas ikväll. Puss.


gammal skit i brist på bilderrr



HEJJJ

Okeeej, förlåt för sämsta uppdateringen.. Men har lov så har varken tid eller lust att sitta framför datan hela tiden lixom... ;)
Men men kan berätta lite snabbt om min senaste dag typ.
Igår slagagde jag somsagt hos isan, sen imorse satt vi framför datan lite, duschade, spelade in lite videos osv haha.. Drog hem till ebba sen då! Vi käkade pizza på ica, sen köpte vi jordgubbar och ben&jerry's och drog hem till mig & kollade på 'hopp' och 'alvin&gänget' haha, myyss. Hon drog precis och fick nyss reda på att vi ska beställa pizza idag. Asså hahaha, jag är fortfarande mätt från lunchen.. men men. Tar en hamburgare istället. K BRY MOMENT. Ahja, ikväll kanske jag ska vara med Ebba. Annars ska ja nog bara chilla hemma, trööööött efter skit dålig sömn i typ 3 dagar haha... Hejdo!

(a)

Hej, sitter hemma hos isan och dunkar musiiiik (bilden) och väntar på att hon ska duscha klart. Sen ska jag duscha, fixa mig osv sen drar jag och träffar ebba mins nutteputte. Blir nog en mysdag framför film typ! (a) Men nu ska aj kolla när bussarna går osv. Hejdooo

Kan inte ladda upp nåååååån bild...

Hej. Sitter i soffan med Isan just nu. Kollar på nån film. Vi drog iaf ut runt 7, va me david, markus, sandra, gurra osv. Chillad med musik osv vid fjällen, lallade runt och sånt. Kom hem 11, som vi fröööööös isan å ja! Helt galet! Vi värmde våra fötter i hennes badkar, skiiiiit varmt. Sen låg vi på värmemadrass läänge. Sen nu sitter vi framför tvn med godis å te. Har oxå ätit knäckemackor. Om ni ville veta ;) Nä hörs imorrn! Då ja btw ska va.me ebbiiii

HEJJSAAANNNN

Heeej, inte haft tid att blogga nånstans hueheu. Men men, har inte det nu heller hahah. Igår slagga michaelahär, de va kul osv efter det drog ja ut oc träffa nåra människor men men, Nu ska isan och jag till henne sen typ uuut. Hörs imorrn eller inatt! PUSS
haha just nu...

hej

ÅÅÅH KAN INTE LADDA UPP NÅN BILD -.- Hej. Kollar film just nu me Michaela & farbror. Har precis varit ute på promenad. Hejdo.

If you laugh at me because I'm different, I laugh at you because you are like everyone else

Hahah, har inte så mycket å säga. Har iaf fått mitt påskägg nu! Azum. Hahah, sen har jag fått 2 tröjor av min brorsa. Han ville inte ha dom, snygga osv så varför inte?
Dagens, brors tröja + svarta leggings. Hahah... fasta inte på bild idag men d lungt! Im bjuding på mej.
Runt 4 kommer gästerna, vi käkar osv sen vet ja inte va ja å Michaela ska göra? :) Men men.
Hejdo.

glad påsk haha

Heeejsan, vaknade typ klockan 10. Duschade, på med jumpsuiten sen har jag snackat lite med min kära bror och far om lite grejjs. Idag är det iaf påskafton och det kommer typ lite gäster hit. Kul kul. Har btw inte fått mitt påskägg än... Men men. Det kommer! Hahah, nu ska jag iaf kolla på barntv och sånt. Hejdo.
Grekland 2009, jagälskardejmamma.

HEJ

HAHAHAHAHAHAHAH, kollade precies bak där isabelle sitter på golvet och ska platta håret. Gissa va hon gör? Hahahah, hon lukta sej i armhålan! hhahahha, bästa! BORDE FOTAT!!
Hej, Isan och jag kom hem typ nyss. Ja drog och träffade henne, Amanda, Adam, Markus, Gurra osv vid typ 3 tiden efter att jag hade städat mitt rum. Vi kolla på läskigtaste alkisgubben, käkade jordgubbar (dööör va gott!) och sånt. Sen drog vi till fjällen osv. Kul kul. Snart ska Isan hem typ och jag ska chilla. Elin kommer hit runt 8 typ och vi ska fixa en grejj sen ska ja chilla resten av kvällen. KUUUUL!!!!

Youcam, summer 2011

- Första bilden, haha. Dagen efter jag kommit hem från Italien, raaaaaaand och brääänd.
- Sista bilden, när Ebba kom hem från NewYork. Glääädjedag asså, vi var helt borta och sprang omkring ute, dansade och höll på vid ett hus som hade fest.. hahah!

igår och idag

Hej ,sitter på bussen påväg hem nu från terminalen. Kan berätta lite om igår/idag. Igår drog ja och Michaela till kista och kollade bio, american pie. Den va bra osv. Sen drog vi till mig och hämtad saker sen till henne. Vi deckade ganska snabbt. Idag så låg vi å chilla i sängen, sen skjussade min farbror mig till Elvira och Elin och vi gick till jakan å ja och Elin köpte en present till en vän. Sen åt vi kaka på subway och sen drog dem. Så jag va med Adam och Gurra tills min buss gick, haha de e nå fel på dom säger ja bara... nu ska ja iaf hem. Städa osv. Ikväll blir det Elin ett tag. HEJDO!

NU FÅR DU HA SEX LAGLIGT & KÖPA ENERGIDRYCK PÅ ICA! WOOOOOOOOOOOOOOOOP WOOOOOOOOP!

GRATTIS BÄÄJBI!
  • Köra moped.
  • Se alla biograffilmer.
  • Uppnådd sexuell myndighetsålder.
    • Får hyra filmer.
  • Konsumentmyndig


all kärlek till dej bästis

hejjjjjjjjsan

Hejsan, snabbt nu! Bion va bra, lite uppfuckad killar efter bara. Nu är jag hos Michaela, ville inte sova ensam inatt thihhihihi. Hejdooo.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=y8Gf4-eT3w0&NR=1

Hyllan nu lyssnar på lilwayne & gör typ inget. Hörs sen!


sug min tå

Uschhh, försovmig. Mamma kom in och väcktemig halv 8.
Nu har jag dragit på mej kläder och fixat mej, ser ut som en äkta bonde idag.. Men men.
Har dubbel träslöjd, idrott och sen engelska. Efter skolan drar jag hem, byter om sen drar jag och Michaela iväg och kollar bio osv. SEN HAR VI JU LOV, IIIIH. Nej men jag är inte glad, looking like crap och känner mej helt sluut.



somsagt....
b o n d e !


Let’s forget about time - And dance our lives away


IM SEXY AND I KNOW IT, SHOW IT

Heeej, dunkar musik, nyduschad i min jumpsuit samtidigt som jag försöker fatta instagram. Inte min grejj asså... haha men men. Imorrn blir det bio med michaela, den där nya american pie filmen. Hahahaha! Har höga förväntningar thihi. Sen nu har jag och pappa bokat platser till hungerspelen, höga förväntningar där också. Sen nu sitter jag och min bror och snackar om grönans konserter. LMFAO, timbuktu, rebecca&fiona & takida. Muuuums!
HEJJDHOOO
image descriptionimage descriptionimage description
SÖTTAAAA VI EEEE MADDE MIN VARMKORV

(y)

Hej! Snabbt inlägg nu för snart är det middaaaaag.

Skolan flöt på, matte sen dubbel so sen rullade jag till bussen. Åkte till fjällen, mötte upp Amanda. Vi drog till ica, köpte en feeet godis påse sen hem till mig. Kollade på en film, 'the beach' sen så gick jag med henne hem en bit. Älska vädret! Dagen har iaf varit braaa, snackat och planerat lite till lovet! Amanda var saaaaaknad så det va skönt att träffa henne!

Sen på hemvägen ringde jag Michaela, planerade morgon dagen osv. Hörs sen! PUSS

Falldown seven times, stand up eight.

◊ Jag älskar ginatricots jeans, dom sitter så sjukt bra! Och är grymt fina!
◊ Jag har inte köpt någonting från Hollister. Inte hittat något speciellt där än...
◊ Älskar känslan när man sitter i flygplanet påväg utomlands, mjaaaaaam!
◊ Jag är beroende av Converse, har 7 stycken redan men vill ha i alla färger hahah..
◊ Jag är antingen glad eller ledsen/arg, brukar inte vara mittemellan. Antingen garvar hela tiden osv eller så sitter jag som en jävla åsna och surar.
◊ Stör mig så oootroligt mycket på uppmärksamhets kåta människor! Finns det något värre?!
◊ Jag älskar myskläder, har typ 8 mjukisbyxor, jumpsuit osv. Hahah...



ebbacarlzon

Sovmorgon idag, låg lite extra länge i sängen. Fixade Instagram, men vet inte om jag ska ha kvar den. Nu ska jag iaf käka frukost sen fixa mig. Efter skolan drar jag till fjällen och möter upp Amanda. Puss!

There goes my baby

Nu ska jag sova, sovmorgon imorrn så vill få sova läääänge hihi. Ska kanske på bio med Michaela på torsdag, ''american pie : reunion'' och sen kanske ''hungerspelen'' med pappa på fredag. Bara så ni vet lixxxxom.
Sen har Elin och jag en kunglig plan btw haha. Hejdo.
l y c k o p i l l e r

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA, nu duscha sen bigbrother!


weheartit

Onine-1_largeTumblr_m1wokf6zny1r0f6lvo1_500_largePusss_largeTumblr_m0vvwj6dhk1qgr3w4o1_500_largeTumblr_lweuh4zwqh1r1y117o1_500_large560503_356442504391420_100000770213204_907466_1377572044_n_large552850_356444494391221_100000770213204_907490_21622702_n_largeTumblr_m1wzd37zr61r7uftso1_500_large7ecd47c5cbf4469d82438313bb1c5c2e_largeTumblr_m1i1ojashg1qgimuio1_500_large

IGÅR HAHAHAA


hemma nu , chill i soffaan

Skolan flöt på, sv sen spanska. Madde & jag sov ..standard huehue. Nu ska ja chila, ouss

Fuuuuuuuuuuul biiiiiiillddddddddd, dageeeennnssss


Tisdag, 3/4-2012

Heeej, sitter med frukost just nu. Galeet trött asså... Har inte så mycket att säga så slänger in min vecka till er. Otroligt oplanerad... men men!
Idag - Chilla hemma Onsdag - Amanda B Torsdag - oplanerad Fredag - oplanerad Lördag - Slagga med Michaela Söndag - Oplanerad.

Hahaaa.
image description
saknar dejjj gullrumpa!

(a)

Kollat igenom gamla bilder lite med mamma, haha... jag och min storebror på typ alla. Hihi, gulliiiigt!

Lite random fakta sådär, gulligt.

Åååh, har bitit mig i kinden typ triljoner gånger idag. Åååh, fyfan va det gör ont. Jag har inte duschat än, ska göra det snaaart. Har precis kollat runt på sommar kläder, ryysnigar i kroppen! Saknar sommaren såå mycket, dra på sig bikini, shorts och ett linne och sen bara dra ut! Jag hatar när min mamma kallar mej egoistisk, det biter i hela kroppen och jag vill bara få henne att förstå hur mycket hon och min familj betyder. Hatar att bli kallad bortskämd. Usch. Hatar det ordet. Stör mig otroligt mycket på människor som inte har självrespekt. Haha giillar verkligen inte ordet hype... Jag känner att mina ''fakta-inlägg'' alltid innehåller myycket hat :$ Jag har redan bestämt vilka bikinisar jag ska köpa till i sommar... Jag älskar att få en kram när man verkligen behöveeer en. Jag saknar sommaren 2011, den var sååå äckligt bra! Jag vill verkligen ha en hund. Och när jag är 18 år så ska jag till Tomorrowland och Londoooon och USA.

Utkast: April 2, 2012

Sorry för riktigt sugig uppdatering idag, men har inte haft tiid eller oork.

Började halv 9, hemkunskap. Gick åt helvete, maten smakade prutt. Jag var dyyng förkyld + jag var inte på bästa humöret precis, sen hade jag iaf no och då gjorde jag typ inget. K, k, k, k, k. Typ.
Efter skolan drog Isan och jag hem till mej, bakade lite och kollade lite film. Sen vi bestämde oss för att utmana oss lite hahah... Så vi drog på oss svarta converse, svarta skinnjackor sen hon hade gröna mjukis bycor + mathcande tröja och jag rosa mjukisbyxor med matchande tröja haha... Gick på Ica, terminalen osv osv. Haha skit roliga! (Fler bilder kommer sen när Isan lagt upp dom!) Sen drog vi till mig, käkade middag och satt och kollade på BigBrother avsnitt på datan osv. Nu ska jag duschaaaaaa sen hoppa in i min jumpsuit och sätta mej framför tv'n med lite tax-free godis. Mjaaam mjaaam. Hejdo!



HAHAHAHAH

DAGEEENNZZ

My back is not a voicemail, say it 2 my face.

VILL BARA TA FUUUCKIN LEDIGT IDAG, HAHA

Huehue, min väckarklocka ringde inte så om pappa inte hade ringt mej hade jag iiiinte vaknat idag...fyfan va trött jag är. Träningsvärk123. Lite åland bilder!





Ser mobbad ut hahah, gulligt.

Ligger i min jumpsuit framför bigbrother, är lite förkyld... men men. Ska sova sen, äckligt trött sen lägret! Imorrn ska ja btw vara med Isan, hejdo! - ÅLAND BILDER KOMMER IMORRN -

Kom hem och fick det här av mamma och pappa, all kääärlek till er!

2 Par converse, ljusblå & röda och sen en jumpsuit!

Hemma från ååååland nu!

Gulligt att statistiken fortfarande varit rätt så bra under helgen fast ja inte ens bloggat!

Men hej iaf!
Hemma nu från träningslägret på Åland! Berättar lite kort om det då. Haft 4 träningar, så 6 timmar då sammanlagt. Sen har vi kollat film och sånt, lyssnat påmusik osv. Varit skit kul! Men vi bodde på ett skit läskigt ställe.. Hursom helst. Hahaha, sen bilresan hem va trevlig hhahaah. Ebba och jag var aaaaaldrig tysta sen sjöng vi + sofia typ hela tiden. Well well. K bry på det.. eller? Nej men skit lyckad helg helt enkelt!

Nu är jag iaf hemma somsagt, mamma har btw köpt 2 converse till mej! Awesomeeeeeee! Ni får bild nu, sen kommer nog ett inlägg med bilder från Åland. Puss!




RSS 2.0

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus