I'M ON MY WAY TO ÅLAND BITCH!

På båten nuuu typ ( tidsinställt ), tagga träningsläger med brudarna då! WOOP!!!

-


precis dööööschat, nu ska jag äta sen kolla movie med min pappa


'

Vill ha hans armar, king min midja. Hans kärlek, riktad till mig.
image description

What doesn't kill you makes you stronger, Stand a little taller, Doesn't mean I'm lonely when I'm alone.


BAJS

Heej, har packat klart typ nu! allt typ.
Så sitter och lyssnar på musik just nu, ny duschad och allt. Känner mej frääääsch.
Så nu ska jag gå upp och chilla framför tv'n. Hörs sen!



You can't help everybody, but everybode can help somebody.

Heeej, sugig uppdate idag men men...
Skolan flöt på bra, slöjd då nicklas dansade brevid mej helaaaa lektionen haha. Sen idrott och sen engelska då jag ringde en person och snackade lite.
Efter skolan gick jag och Ebba till centrum, köpte lite trosor. Behövdeeees sen drog vi hem till mig. Hon fick låna en mobil av mej. och hade det lite kul osv... haha skit roliga på bussen hem! (y)
Nu ska jag packa till Åland inför imorrn! Sen duscha osv. Blir då inge update i helgen av mej, kanske nått tidsinställt men i'm back on track på måndag igen! Hörs ikväll eller så!

his kind of my fucking everything..


Dag 5: Berätta om din barndom.

Min barndom... Den har varit sjukt bra. Inte haft några bekymmer eller problem. Alltid haft min familj och släkt vid min sida. Har fått resa mycket, mina föräldrar har alltid gjort allt för att vi ska må bra och det gör dom än idag.
Men min barndom, jag har fått göra mycket. Somsagt resa utomlands, husvagnssemester och allt sånt där som skara sommarland, boda borg osv som man ville göra som liten. Hyrt sommarstugor. Har gått en termin på högby dagiset sen resten av mitt liv i skola har jag spenderat på Vittra. Från att det öppnade till nu. Min barndom har varit awesome. Påriktigt. Kommer ihåg minnen från när jag var mindre, loppis med isan på gatan, när jag stängt ut isan från mitt rum för att hon ville rita, när andrea och jag alltid sov över hos henne vid hennes föräldrars fötter. Varje gång nicklas och jag letade nyckelpigor och stängde in hans katt i lådor. När jag tänker tillbaka på min barndom så tänker jag mest på när man var liten, 5 års åldern och lite uppåt typ. Och jag när jag tänker på mina vänner från då så är det Isan, Michaela, Andrea, Nicklas och min bror Pontus som jag tänker på. Jag och min bror lekte hela tiden på vårt berg och var jätte tajta Ni får lite bilder för annars blir det en bibel fast gånger 5 typ.

men sweeeeet

gulligt att när man hittar tjejen som kommenterat vår blogg, vågar hon inte ens komma till skolan nu när hon vet att det är hon. haha ohaaa, komedi. men gumman.. du måste komma till skolan förr eller senare ;) vi kommer inte glömma dethär heller. men haters make me famous.


Dagens, haha mina armar ser keffa ut..


stop acting like you care, fake people piss me off.

Okej, seriöst nu. Människorna är förfan lika fake som Kissies boobs nu för tiden.. pallar inte!

Hej, ska fixa mig nu sen rulla till skolan. Är på fett dåligt humör så vi får se hur bloggningen blir idag... Men vi hörs sen. Hedjå.

Tjejer säger att alla killar är likadana, får panik på det. INGEN BAD ER TESTA ALLA. bajsnotes.

BÄSTA!

If you laugh at me because I'm different, I laugh at you because you are like everyone else


Sexy Lips, Dirty Hips, Nice Ass, High Class, Sexy Smile, SWEDISH STYLE

Ingen lust att se bigbrother huehue, har istället fixat inför idrotten imorrn och packat lite inför Åland. Lite gulligt k bry inlägg sådär, men det gillas (y) Ska snart gå och lägga mej, skiiiit trött. Hahah har varit det enda sen man ställde om klockan... kommer knappt upp ur sängen på mornarna + gäspar mej genom hela skoldagen. Ge mej lov nuuuuuuuuuu! Men hörs imorrn eller så, puss!

image description

-bildbrist-

Hennes hjärta är av guld.

Det finns ingen vän som betyder lika mycket som dig. Kom lixom bara och tänka på det.
Du gör mig alltid glad, får mig att skratta. Även i de stunder jag inte vill skratta. Du är helt freaking underbar och jag kan inte tänka mig att inte ha dig i mitt liv.
Du är mitt lyckopiller som alltid finns där. Du säger alltid sanningen, jag säger att jag är ful. Du säger att vi är fula tillsammans. Jag älskar dej av hela mitt hjärta. Och du förstår nog inte hur många gånger du hjälpt mig, bara genom att finnas där. Min absolut bästa vän.

Haft en skit bra dag med Bella! Hon drog runt 8, nu ska jag chilla sen duscha. hörs sen!


...

bloggpausen blir nog en aning längre för min del.. inte peppad någonstans att blogga tyvärr, för mycket som finns i mitt huvud just nu. & depp inlägg är inte kul någonstans. men hoppas allt löser sig så kommer jag tillbaka snabbare! ni får ha det så bra medans med min grymma väns uppdateringar. kanske bloggar någon gång ibland men ganska tveksamt.. / M


(y)

Sitter i skolan just nu med Bella! Hahah... vi drog til ica först men sen tagagde vi hit till skolan. Sitter vid datan osv som riktiga luffare hahaha! Men snart ska vi hem till mig, sen typ middag runt 7!

image description


Dag 3: Ska du tatuera dig? Isåfall vad och vart?

Tatuera mig kommer jag göra. Antingen min brors namn eller Fall down seven times, stand up eight. Vart vet jag inte. Men lite diskret så där iaf. Hahah.



Matte nu, har lunch om 40. Hade btw sovmorgon idag (y)


By the way, I'm wearing the smile you gave me.

554067_375485845806058_266066540081323_1321068_528807283_n_large417733_192628930839812_121452241290815_214638_386408273_n_large557640_327589717300230_184634338262436_928231_341061959_n_large542904_281468235261596_100001952651659_664037_1843277074_n_largeTumblr_m1jym9giiq1rsylx9o1_1280_large559787_246125012149758_117622355000025_496906_438809016_n_large

MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK

Hej, kom hem typ kvart över 5. Hoppade in i duschen på direkten, har sååå ont i magen... Usch..
Berättar snabbt om dagen då.. Den rullade på. Svenska, spanska sen ea. Sen drog ebba o jag till Kista. Åt lite, då fick jag magontet... kunde knappt gå men fick med mej ett par mjukisbyxor från bikbok sen drog vi hem.. så ska gå och lägga mej och vila nu. Fuck min mage..
image description
I julas.... (y)

IloveYou!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

trrråååååkkkkk


Fastnar inte på bild idag hahahhaa

Hejsaaan, sitter me madee och ebba på spanskan nu. Har precis redovisat , höjde betyget (y) Sen har ja ea en timme sen rullar ja och ebba å kollar kläder o äter typ. Hejdoooo.


Nuuu spanska redovisning..baajs

Hdhöddo

Dag 2: Vad är din musiksmak?

Blandad, allt från green day till eminem till svensk rapp till sia osv.
Slänger in lite musik bara.

hejj

Godmorgoooon, ska fixa mig nu sen rullla iväg till skolan. Har ont i magen och är skit trött.. jag pallar verkligen inte...

Hahaha, driv bild från förrut! ( vet inte vrf texten blev blå.. )

bb

Hemma från träningen, slutade 8. Cycklade hem, käkade middag, duschade osv. Nu ska jag kolla bigbrother, äääälskar! Hörs sen! :) pusssssss

Dag 1: Visa en gammal och en ny bild på dig, hur har du förändrats?

Förrut : Okej. Utséendet först då, använde inge smink. Använde oftast skit färgglada kläder... såg ut som en liten smällkaramell. Jag brydde mig ganska mycket om hur jag såg ut klädmässigt och tyckte typ att jag hade de snygagste kläderna i världen. Mitt ansikte var inget jag brydde mej om då.
Insidan då, var väl typ en glad och uttåtriktad tjej. Jag vågade inte bråka jätte mycket, och mina vänner var typ mitt prio 1. Förr var jag helt enkelt som vilken vanlig unge som helst.
Nu : Utsidan, sminkar mig haha. Är fortfarande naturligt blond. Är lite fixerad vid mitt utséende och det är inte så ofta jag känner mej fin. Jag har fortfarande samma baby-kinder. Haha... Och mina kläder är väll mest basic. Har ingen speciell ''stil''. Utan köper det jag har, blandat lixom.
Insidan, är mycket starkare än då. Sa någon nått elakt så kanske jag inte visade det men mådde bajs. Nu tar jag inte alls åt mig lika mycket. Jag är en stark person som vet vad jag vill. Och jag har inga som helst problem med att vara den jag är var som helst. Skämam ut mig hör till min vardag. Och jag hatar mitt skratt btw.

go4it

Dag 1: Visa en gammal och en ny bild på dig, hur har du förändrats?
Dag 2: Vad är din musiksmak?
Dag 3: Ska du tatuera dig? Isåfall vad och vart?
Dag 4: Visa dagens outfit.
Dag 5: Berätta om din barndom.
Dag 6: Vilka webbsidor är du inne på dagligen?
Dag 7: 10 fakta om dig
( tagen av : www.amandablomquist.blogg.se )

DU SKÄMMER UT DIG GULLUNGE

Pallar egentligen inte slösa någon energi på massa hat kommentarer. Men när folk börjar gå på mina vänner äre stopp där. Hur har ni magen att lägga ner så mycket tid på att trycka ner någon annans självförtroende? Ni blir fanimig inte snyggare av att kalla någon annan ful. Ni får VERKLIGEN INTE finare näsor av att säga att Ebba har fucking grisnäsa? Skojar ni med mig? Hon har skit fin näsa. Pågud pinsam du/ni är. Hur kan du/ni orka sprida så mycket hat? SPRID FUCKING KÄRLEK ISTÄLLET FÖR HAT !! Ååååh , seriöst vart är världen påväg? Får panik. Och eftersom det inte är första gången du/ni kommenterar tänker vi söka upp ditt IP nummer. Sen när vi vet vem du är kommer det inte vara så jävla kul för dig ellerhur? :)


Och må dina hårddiskar förevigt alltid krascha.

Ja, tänkte skriva ett inlägg om dagen med har ingen större lust längre. Men men, skrattat mej genom typ hela dagen hahahahah. Sen efter skolan blev det b-kool med ebba osv. Nu ska jag äta sen kommer ebba hit och vi rullar på träning! Hejdo.

Så trevligt att komma hem till!!

Hej Anonym, Jess och linda ( som btw är samma person eftersom att alla 3 kommentarer delar samma ip-nr... ) Du är ääääckligt sorglig och att du ens har ork att göra det här är ju synd. Sen att du inte har ryggrad nog att skriva ditt namn gör ju det hela ännu mer patetiskt. Men du kan gå och bajsa ner dej toootalt med dina skit ord för vet du? Orden går ut lika snabbt som de kom in. Pajjas.

Dag 5, en bild som väcker minnen.

SNACKA OM ATT DEN VÄCKER MINNENNNNN

VECKANS PLANEEEEEEEEEEEER.

Veckans planer, måndag - träning, tisdag - Kista med Ebba, Onsdag - vara med Bella, Torsdag - Packaaaa. Fredag - Tar ledigt från skolan, åker till Åland med fotbollslaget hela helgen! TAGGA!!

NY DESIIIGN

Klicka på F5 om ni inte ser min nya desugn, kände inte nånstans för att ha mej på headern och sen kände jag mej trött på vitt... Hahah. Men det funkar. Nu ska jag käka kiwi glass som papa gjort... hejdo.

FRISKIS & SVETTIS

Hej, hemma från träningen nu... shiiiiiet va jobbig den var! Påriktigt, trodde jag skulle spy...
Men jag överlevde och sen var den sagan slut.
Nu ska jag duscha sen käka middag. Ska oxå se vad som händer imorrn, trräning på kvällen osv osv.
Hejdå!



11+ uteeee

Okej nu är jag på bra humör igen! Har städat mitt rum oxå, nu ska jag kolla packlistan till Åland iaf sen käka nått sen blir det friskis med laget! Sista gången tyvärr... Men men. Vet inte om vi ska klicka hem ett par Converse oxå... sugen på låga röda så vi får se. Men nu ska jag ut på altanen & käka nått. Puss!



.

Hej, fotograferingen va inge kul Blir så jävla ful haha...
Sen drog pappa & jag och köpte lite sportsaker, träningströjor osv. Sen har jag gjort våfflor. Nu ska jag städa mitt rum för att sen rulla till friskis&svettis. Är på skit dåligt humör så venne hur uppdtaeingen idag blir.. hejdå.

Dag 4, något du längtar till. ( HIHI )


MAAATCH

Heeej, kom hem för ett tag sen. Duschat osv, matchen gick bra. Vinst med 2-1 eller 3-1, whatever. Vann gjorde vi iaf! Sen cyklade jag hem. Nuuu ska jag käka middag med familjen sen vet jag inte. Tror ja ska chilla hemma ikväll, trött som fan. Men känner suuug efter att köpa massa godis... ska fråga kanske om nån hänkar på! Men vi hörs sen, hejdo!
JAMEN TITTA! NU KIKADE GRISNÄSAN FRAM IGEN! :DDDDDD

MATCH NUUUUUUUUUUUU (tidsinställt)


Dag 3, din favorit låt just nu.


NU TAGGA MATCH!

VÄÄÄÄDRET!

Hejsan!
Har precis skrivit 4 sidor a4 till min engelska sak, suttit på altanen. Bäästa! Hihi shorts och allt!
Sen ikväll blir det grillat, jag dööör va skönt väder! Efter vet jag btw inte vad som händer, ska kanske se om ebba kan träffas en stund. Annars chillar jag hemma.

Sen imorrn vet jag inte vad som händer, ellet fotografering med laget på morgonen men sen vet jag inte.
Hejdååå!



jagälskardej

-

Hejsan, Isan drog nyss!
Vi har kollat lite film, planerat lite saker, kickat lite fotboll. Seriöst, om man är ute på vägen och kickar fotboll i shorts och öppen kofta... då är det våååååår. Bästa!
Nu ska jag iaf duscha av mej lite snabbt och sen sätta mej på altanen och plugga lite. Sen käka nått smått för att sen cykla till min match, tagga! Hörs sen!



ISABELLE

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Isan & ja kollar Titanic nu, berättar lite snabbt om gårdagen! Vi drog ut runt 9, träffade Adam, Jonte, Gurra & Hampus. Vi lallade runt, hahah asså sjuka grabbar det dära... Sen gick vi hem så vi var hemma typ kvart över 11. Hahah, fixade mysigt här nere, satte på Titanic och somnade halv 1 HAHAHAHAHAHAH!!
Asså omg... verkligen konstiga... vaknade typ halv 9 och satte på Titanic igen! Sen kom mamma ner med frukost :D
Nu ska vi kolla klart, sen typ kanske se ''Alvin&Gänget'' sen har jag match samling klockan 17! HEJDO.

Taggar ut med isan nuuuuuuuuuuuu


fuck the haters


Fredaaaag och galet väder!!

Hejsan! Kom hem för ett tag sen, varit med Ebba i jakan en snabbis, sen köpte vi glass och gick en promenad. Ääääälsa vädret?! Ouuuf, galet varmt...! Hihi, hursom helst. Skolan flöt på, matte prov b-del. Gick väl som det gick. Sen hemkunskaps teori och sen ea. Nu ska jag duscha, platta håret, fixa mig lite och sen fixa lite till ikväll. Sen kommer Isan hit och slaggar, awesome. Hörs sen! :)

Dag 2, 5 saker du ska göra innan du dör.

1.
Jag ska hit samma år jag fyllt 18, så fucking flippat... Min bror ska dit i år. Så äckligt avundsjuk. Men det är något jag ska göra, inte något jag bara säger. Tomorrowland i mitt ♥ asså!

2.

Bo i USA i x antal månader, NY eller La.
3.


Åka på roadtrip i USA.
Sen vet jag inte riktigt, finns så mycket jag vill. Men det här över, är i nummer ordning. Jag ska göra det här. Innan jag fyllt 25. Ååååh, pirrar i min mage då jag tänker på tomorrowland!



Friday I'm in love

Bara för att den här bilderna från igår vart så jävla söt på Ebba! Snyggajävel.se Nu ska jag iaf sminka mig och klä på mej sen rulla till bussen, hade verkligen en sån där morgon då jag verkligen bara ville soooova vidare. Är så trött just nu... Åååååh. Men men, hörs sen!

BB

Nuuuuu : Bigbrother och fruuukt, känner att ni bryr er (y)

Madde♥

Hej, hemma från träningen nu. Som btw gick skit dålig. Hade ingen ork och ingen vilja riktigt... Men men. Har käkat lite middag nu oxå. Nu ska jag duscha osv. Hejdoooo.

/ M

Hej fula anonyma jävel som kommenterade på ebbas inlägg. Gulligt att du lägger ner så mycket tid på att leta fel hos henne och sedan kommentera någon smuts kommentar. Istället för att hitta dina egna fel och rätta till dom. För perfekt äru säkert inte. Bevisar bara hur avundsjuk du är på min fina vän. Va lite mer mogen också och stå gärna för vad du tycker. Ingen ryggrad någonstans. Pussssss


Helgens planeeeer

Fredag ; Vet inte vad som händer efter skolan under dagen, kanske Madde? Men venne. Runt 9 kommer iaf Isan för att slagga här, tror vi drar ut och träffar Adam och någon! Kult!
Lördag ; Match klockan 5, sen chilla hemma.
Söndag ; Lagfotografering klockan 10, sen kanske träffa någon eller pluggaaaa.

Klickat hem!

OCH LITE TILL :)

Dag 1, dina närmsta vänner.

Ebba Hedin & Michaela Jansson.
Ebba : Hon har ett hjärta av guld och en flippad hjärna. Hon får mig alltid på bra humör, hennes leende är som lyckopiller och hon är en av de finaste på jorden. Hon är min bästis. Och ingen, verkligen ingen kan ersätta den plats hon tagit i mitt hjärta. Jag lovar er, utan henne så finns det inget jag.
Michaela : Mitt hjärtas ljus & glädje. Min kusin som liksom Ebba har en plats i mitt hjärta ingen kan ersätta. Hennes insida är så fin och hon lyssnar alltid på mig. Hon är den vackraste jag vet, både på insidan och utsidan.
Jag tänker aldrig sluta älska dom.

människor asså...hahah!!!

Kul att du fick dej ett gott skratt dära! Hahaha, för det fick iaf jag!! Så roligt när människor är anonyma och inte vågar stå för vad dom säger... pussyyyyyys. Men hahahahahah. Kul iaf!
Hejjj, jag & min g r i s n ä s a är hemma nu. Skolan flöt på bra osv osv, träslöjd, lunch, fotboll sen engelska. Köpte pk sen så tog ebba å ja bussen hem tillsammans! Nu ska ja kolla tv osv för att sen ta cykelnt till träningen, 15+ woop woop!!!!

godmorgon

Dag 1, dina närmsta vänner.
Dag 2, 5 saker du ska göra innan du dör.
Dag 3, din favorit låt just nu.
Dag 4, något du längtar till.
Dag 5, en bild som väcker minnen.

Känslan när man sitter på bussen och sen kollar man åt höger och där sitter världens sötaste bebis i sin vagn, den möter din blick och börjar le och skratta som en babian ♥

↑ Hahah... hände idag. Så fucking gulligt!!

SKYYYYYYPE


Oj va seg hahah...

Hej där. Kom hem runt halv 7 sdom ni läst, käkade middag, dammsög lite osv. Sen har jag fixat ihop en shoppingbag på h&m's hemsida som pappa sen ska klicka hem till mig. Lite underkläder + linnen. Ahja, det får ni se sen!
Dagen flöt på bra. Sovmrogon först sen matte prov som kändes ok, so diagnos som kändes bättre sen slutade jag 3. Drog till kista + jakan med Ronja och shoppade lite. Kuuult. Men men, orkade inte fota kläderna + parfymen så ni får bilder från hemsidorna istället. Nu ska jag duscha, hörs sen!
Alyssa Ashley Vanilla EdT

Hemma nurååå

Hey, kom precis hem typ? Varit i Kista + Jakan med Ronja, shoppat lite! Ni får bilder senare, ska käka middag nu osv :) Hejdooo



LUNCH NUUU

Från igår...

Be happy, someone could be falling for your smile.

Taggar ner till bussen nu. Hörs i skolan eller ikväll. Puuuss.

7+ ute!

Heej, vaken nu. Ska käka frulle sen fixa mig. Åååh, orkar verkligen inte med skolan. Har så fucking mycket just nu.. Längtar till påsklovet, vi är lediga fredagen innan, sen påsklov, sen är vi lediga måndag+tisdag, och min grupp börjar med sovmorgon på onsdag. Sen torsdag+fredag för att sen ha prao i en vecka. Hihi, hejdå!
I söndags, woop woop.

Snackar med min bebis

Snackat med han några timmar, pluggade innan dess med SO:n. Gick väl helt okej. Ska fortsätta snacka med han nu. Puss


I adore your eyes, I so adore your sweet smile

I’m goin down on my, on my knees for you
For your love I’d do it, for your sake, believe I’ll do it
If you don’t love me, why do you raise my hopes?
No matter what happens, I can't let you go


Ginatricoooot


VÄRLDEN ÄR DIN GRÄSMATTA & DU FÅR SPRINGA NAKEN HUR MYCKET DU VILL


HEMMA / E

Heeej! Kom hem för cirka 20 minuter sen. Har varit med Michaela i jakan, först pluggade vi på bibblan i lite mer än en timme. Sen haha vi började dansa...
Så vi rullade därifrån, kollade kläder osv osv. Så imorrn måste jag köpa 3 saker. Ni får se imorrn om jag hittar det. Men ikväll måste jag plugga so & matte!! Wäää... hata skolan! Hahahah! Btw, jag och Ebba har bääästa iden! När hon får sin iphone, BAM! Hahah.. ute på facebook då hahah!




Tror jag tar blogg paus..

.. För någon vecka iallafall. Blogglusten är på booootten, sen blir man ju mer taggad om man har en ordentligare design och så. Venne om Ebba också tar paus men jag tar nog. Men kommer såklart tillbaka mer taggad än innan!


I'm sexy and I know it

HEEEEEJ! Hemma sen en timme tillbaka..
Ska plugga så blogar snart! Kyss / M


Maaaatte

Sitter & har matte atm. "pluggar" inför provet vi ska ha nu 10:20. Sen sååklart vi ska ha den strängaste läraren till provet. Kommer gå skiiit för mej. Så ska plugga lite mer under rasten om 8 minuter. Men aa ska tagga, hejdå!


Mitt allt.

Jag tänkte önska mej något på 00:00, men jag har redan allt jag önskar.


Jag ska lära mig shuffla haha



♥ my wiiiiiifey ♥

image description


MORGONDAGENS PLANER / E

Måste plugga so och matte, kan inget i so'n och måste repitera matte. Så ska träffa michaela köpa lite tugg sen sätta oss på bibblan och plugga, plugga, PLUGGA! ordentligt asså. HOOOHAA.



jag vill ha

SOC B TRAIN TEE S12 TURQUISESOC B TRAIN TEE S12 BLACKADIDAS M 2F TEE II BLUE

/ m

♥ han vänder mitt leende till det bättre 
image description


NÄMEN HALLÅ DÄÄÄÄR / E

Hejj, kom hem från träningen för typ 40 minuter sen! Har hunnit duscha + käka lite middag. Nu ska jag kika i H&M katalogen för att se om det finns nått jag vill ha sen kolla lite på stadium.se osv efter tränings t-shirtar. Har skit dåligt med sånna... mååååsteeee ha. Känner att deam va intressant att läsa HAHA. Men men, blev inge plugg idag hahah. Fuck skolan känner jag... nej men JAG MÅSTE plugga imorrn. Både no + matte! På riktigt, måste skärpa mig och lära mej att plugga. Hur annars kommer det gå på gymnasiet lixom...?! Nej usch vill inte ens tänka på det. Säg hej till min bok. Hejdå!

♥♥♥

FÖRLÅT FÖR PISS UPDATE MEN JAG HAR VARIT UPPTAGEN!
Idag då.. Jag fixa mig, gick till skolan. Kämpade lite smått genom dagen. Hata måndagar!
Sen Nora kom till min skola. Vi tagga till mig, chillade lite. Sen taggade till Jakan. Träffa Mathias min bebis, sen jag tagga typ halv 6 eller så. Har SKIT mycket att plugga med, ni fattar inte.. HATA ÅTTAN.
image description


här ska det vara en rubrik / E

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
SHOOOLAHOPPSAN HEJ! lite bilder från dagen! träningen börjar tydligen kvart över 6 -.- så måste stressa nuuuu! Åker inte buss dit för haha pappa har fått en lyxbil för tillfället för vår e på service hahaha så han vill glänsa! :D HEJDO

SNQRT FÅR NI ETT INLÄGG OM DAGEN, PUUUUUUSS! / E


spanska nu, blir skit skarrig lunch...


You had me at hello

Wait, wait, whaaaaat?! Har ni sett vädret?! Det snöar, asså seriöst. WTF.
Nu ska jag iaf klä på mig osv osv och sen rulla ner till bussen, börjar halv 9 och slutar 3. Träning ikväll!
snyggaaaaaaaaa

boy you got my heart beat running away

åååh, jag har tråkigt. nu ska jag tvinga min bebis att ringa mig på skype, sen ska jag ruttna bort lite halvt. hoppas ni har det roligare än mig :) puuuuuuss


tråååååk

Två bilder du tycker om:


 

Två låtar du tycker om:

space bound - Eminem

Levels - Avicii

 

Två klädesplagg du vill ha:



Två bra serier/film:

Grey's anatomy & Scrubs, bäästa!


Två av dina favoritparfymer:

Hot4U och en vanilj, mjaaam.


Två bra egenskaper du har:

Jag är mig själv hela tiden, jag ändrar mig inte beroende på vem jag är med lixom.

Jag säger vad jag tycker.


Två bilder på dig själv:




En bild på din/a bästavän/er :



Två bilder från din senaste semester:



 

this or that

glass elr. godis : Godis, huehue

chips elr. popcorn : chips

pojkvän elr. bra killkompis : pojkvän

många falska vänner elr. få äkta : få äkta vänner!

långa förhållanden elr. korta romanser : långa förhållanden

sommar elr. vinter : S O M M A R

telefon, dator elr. Tv : telefoon

tåg elr. buss : buss!

höger elr. vänsterhänt : Höger dåra

natt elr. dag : Bror påå



till issa :

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3279034/images/2012/pic_194498068.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3279034/images/2012/pic_194498072.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3279034/images/2012/pic_194498073.jpg" class="image">


/ M

ååååååh, nu låter jag verkligen som en av dom där skit desperata tjejerna ni vet.. men gud vad man saknar en kille när man kollar på par bilder..


♥ my love / E

OKEJ JAG HITTADE PRECIS MINA DRÖMMARS BIKINI ♥
DEN VA SLUT I MIN STORLEK SÅ JAG HAR LAGT I BEVAKNING SÅ SÅ FORT DEN FINNS I MIN STORLEK FÅR JAG MAIL, GAAAAH! galet fin den va.... jag.ska.ha.den! men lite dyr för att vara en bikini...

Stör mig på det här...

...när ens startsida bombas med '' like this picture if you think she's beutiful '' sen är det en bild på ett cancer sjukt barn, eller nån med någon slags missbildning osv osv. Jag tror faktiskt inte nånstans att alla tycker att de människorna är gulliga/vackra/fina. Så klart gör några det, men inte alla. Utan jag tror att det är skuldkänslorna som tar över en och du känner att du måste gilla bilden för att visa medlidande typ.
Uppfatta mej inte fel! Jag tycker otroligt synd om t.ex de cancer sjuka barnen och jag hoppas att de överlever och får börja leva ett så normalt liv som möjligt. Ingen är värd det där! Men jag tycker ändå att det där är jobbigt. För alla människor som har ett hjärta tycker ju lixom synd om t.ex alla cancer sjuka så behöver de en bild för att bevisa det eller? TackFörMej.

hemma! / E

Heeeej, hemma från friskis&svettis som ni kanske fattar! Vi körde cirkelfys, och deaaaam. De var jobbigt!!
Jag vet inte vad, men det känns som att jag tycker grymt mycket mer om fotboll nu är förrut! Men det kanske är för att det går mycket bättre nu och för att jag verkligen krigar på träningarna? Ahja kul iaf. Tagga till Åland nästa helg med fotbolls brudarna på träningsläger! WOOP WOOP!! Haha, ahja!
Har kikat runt lite på jeans för jag behöver verkligen ett par till, älskar ginatricot's jeans. På riktigt, sååååå äckligt sköna! Så ska säga till pappa att sätta in lite pengar dåra :)
Men men, NU ska jag duscha och sen kanske sätta mej framför lite no. Måste skriva en labbrapport osv osv. Kanske lite matte... ahja! HÖRS SEEEEN!



DET HÄR ÄR JAG.

Hahaha... nu ska jag iaf käka nått och ta på mej träningskläder. Hörs efter träningen!

Bitch, you're just like mondays. Nobody likes you.

Häääjsan, Madde har redan skrivit om gårdagen men ni får lite kort ändå huehue :)
Dem kom till mig runt 5-6 igår, vi fixade oss lite sen taggade vi till Grillen. Mumma, kebab tallriiiiiik. Sen vi lallade runt, hem till elin en snabbis sen till donken hahaha. Sen luffade vi runt och så. Sen kom vi hem, kolla film, snackade osv. Haha snackade gamla minnen, asså HAHAHAHAHAHA!
Sen dom drog runt halv 1, då åkte pappa och jag och kollade på en skid jacka som va helt ok snygg och converse. Vi köpte jackan, men fanns inga converse i min storlek. Jag säger det nu... fml! hahah fan va irriterandeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
MEN HAR FRISKIS KLOCKAN 4, OM 2 TIMMAR TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYP.

image description

bildbriiist men hahah ful!

/ M

haft en skit lyckad lördag! så tänkte berätta lite kortfattat om den. taggade typ ebba lite efter 5 där elin också var. snackade och så sen vidare till grillen där vi käka. gick sedan hem till elin, platta håret & så när vi fick en spontan tanke att tagga till donken i barkarby. haha nej men hej tjockisar ;) sen luffa vi lite när vi gick från buss till buss men sen kom vi fram till ebba. kollade paranormal activity och chillade. snacka med mathias också, lite mys sådär :) sen galet mycket skratt och så. skit lyckad lördag !!


vi är vakna nuuuuuuuuu, ska snart t jakan me papi, hööörs sen! / E


Fucking åsnor, båda upptagna i lur nu. Skiiiit ner er! Nu ska jag gå och klicka röd knapp mohahah. Och jag VET ATT BILDEN ÄR SKIIIT SNYGG. / E

image description

booooooooomb (y) / E

Nu : Få Elin att lägga på i luuuur, sen cr, har du aldrig osv hahahah. Så vi rullaaaaar.



image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

SKIIIIIIIT FULA HAHA MEN D SÅ VI RULLAR!!


donken på kvällen <3


/ M

snart över till ebba där jag & elin ska slagga idag :) kommer bli skit kul säkert. får se vad vi gör sen också :) KYSS


(Y) / E

Ändrade planer : Elin och Madde slaggar här ikväll, blir nog att käka på grillen oxå tror jag, hahah mamma gav mej fett mycket cash hahaha!! Men dom kommer hit typ 5-6 så ska fixa mig lite nu, chilla framför tv'n lite och så. Hörs sen. Puuuusss.



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Hej, kom hem från träning för 10 minuter sen kanske. Ska snart hoppa in i duschen men ville bara uppdatera lite. Försov mig så fick stressa sönder till träningen, men jag hann iaf. Så vi körde typ 2 timmars träning, galet jobbigt säger jag bara! Men skit skönt iaf.
Nu ska jag duscha och sen fixa lite små grejjer. Sen ikväll kommer Madde över hit och slaggar här. Kul kul.
Hejdåååååå







hans ögon får mig att smälta


trött.. / E

MINDFUCK...Idag i skolan med Tessan hahaha... Well well! Ni får lite snabb info om min dag. Kom hem runt 4 från att varit m Mdde. Vi lallade runt, snackade. Standard lixooooom. Sen runt 5 drog ja till Bella, chillade framför grey's anatomy, kakor och snack. Sen så runt 7 drog vi till mig. Käkade middag sen satte vi oss vid datan. Kollade bloggar, tog bilder (inlägget under haahahaha!), chattade runt osv. Skit mysigt! Hon drog hem runt 11 rycket ...galet läskigt de va när vi väntade på bussen .. :$ ringd min brorsa så han kom ner till bussplatsen (typ 1 min från vårt hus) hhhahah :D HÖRS IMORRN, TAGGA 2 TIMMARS TRÄNING WOOOOP WOOOP!!

HAHAHAHAHAHAHAHAH LÅT MEJ ANDAS HHAHAHAHAHAHAHAHHAHA / e

VI ÄR I N T E NORMALA ASSÅ HAHHAHAHAH!

tog allting för givet, trodde man var G


@ gympasalen

är i gympasalen med klassen just nu. vettefan vad vi ska göra, men typ spela spökboll eller något. tssss att jag ska vara med! helt död & kan knappt gå med mitt knä. men aa.. efter skolan träffar jag ebba sen ikväll får jag se om jag taggar på källtorp. INGEN ska dit typ men olivia & massa tvingar mig att gå. har inget bättre för mig så kan lika gärna va med mina fina vänner :) haha nej vad gay det lät..


ljusen är tända för dom som har lämnat vår plats så snabbt

Ligger på ett bord i skolan just nu med nåra människor. Musik i mina öron såklart. Har haf matte, nu börjar min lektion. Hejdo

soooooov snart

ska bara snacka klart med mathias mitt cp, haha så mycke jag garva.. iiiih, ooorkar inte! men godnatt på er iallafall! hörs imorgon på morgonen :thumbup:


CLUB GO / E

- hahah bella.... din humor... asså HAHAHAHAH -
Hejsan, kom hem från träningen för cirka 30 minuter sen eller nått. Shit, fan va bra det gick! Inte tränat på 3 veckor så fick fetaste glädjeruset av att springa och JAGA MIN BOLL! Sen i slutet körde vi nån form av idioten, fuck va det är jobbigt under tiden. Men åååh! Känslan efter, då är det värt det! Shit, verkligen saknat fotbollen!

Hahah, typ en bok ... men det gillar ni. Elleeeeer? Haha, nu ska jag iaf ta lite yogurt, banan och flingor och käka framför bigbrother. Hihi, är fett pigg?! :D Men det kommer typ gå över så fort jag sjunker ner i soffan huehue.

Men men! Eftersom att ni är mina personliga stalkers så vill ni ju veta va jag ska göra i helgen. HAha nerå, men typ. Imorrn så ska jag vara med madde min nöt under dagen, sen chilla hemma på kvällen. På lördag blir det tidig träning sen slaggar madde hos mej! Grymt som grisen själv skulle sagt! Sen avslutas helgen lite fint sådär med friskis och svettis på söndag. NU SKA JAG FIXA FLINGOR! hejdo.
haha madde och jag, vetinte när?

TILL ISSA BROR.. HAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH


TRÄNING / E

Heeeeello, Har lugnat mej från sprutan nu huehue... Haha, men men! Min buss går om en stund så måste packa min fotbolls väska, hitta mina urbans och ta en banan! Hörs efter, puss!



Tror Elin drar hem till mig imorrn kväll och slaggar här, awesomeeee. Dagen = oplanderad. Hejsvejs.

/ M

fyfan vad dålig jag är på att blogga men lovar att jag ska bli bättre!
hej iallafall! kollat några PLL avsnitt sen jag kom hem. inte mycket mer. käkat lite och så. skolan va lika seg som alltid. inge att göra åt liksom men imorgon är det ändå fredag! iih skit taggad fan.. fast venne riktigt vad som händer imorgon. måste snacka med olivia.. men om 45-50 minuter måste jag iväg till min träning så jag skriver kanske lite mer då! annars hörs vi senare ikväll. KYSS

föralltid


Påriktigt, tack Ebba!! / E

Hejsan, kom precis hem...
Skolan flöt på bra typ, hade träslöjd, idrott sen engelska. Sen kom mamma och hämtade upp mig och Ebba och vi åkte till viksjös vårdcentral. Grät redan i bilen sen fick vi vänta i typ 5 triljoner år på att få ta den där fucking sprutan... Började grina hehe medans mamma höll min hand och ebba kliade min arm. Sen fuck.. det gjorde ont som röv. Och mina svordomar.. asså haha. Som från en 6 årings mun...
Efter så drog vi till ica, mamma skulle handla lite så ebba och jag haha körde på prov smak sen köpte vi choklad. Fick oxå med mej coconut body butter och balsam spray.
Nu : chilla framför tv, äta sen tagga träning.
Sen jag låter kanske jätte barnslig. Men jag skiter i det. Sprutor är min abvsolut värsta fobi. Andra kanske har ormar? Jag har sputor. Och jag kan inte kontrollera mig bland sprutor... har råkat slå till en sköterska en gång, ramlat baklänges och sagt lite fula ord till läkaren... Usch. Vill inte snacka om det...

NO ...

har no just nu och har skit tråkigt så passar på att blogga hära. nät klockanr
3 har jag haft sammanlagt nästan 4 timmar no.. & innan det hade jag engelska. man kan inget annat att älska torsdagar.. eller?

nämen sedär vilken söt brud.. BJUDER!


It dosen't matter where you go in life. It's who you have beside you.

image descriptionimage description
mindfuck .. 


/ E

Godmorgon, hahah isan så söt! Skriver ett godmorgon meddeleande på facebook haha! :*
Annars då, idag har jag trä slöjd, trä slöjd, lunch, idrott sen engelska. Sen efter skolan ska jag somsagt ta sprutan... sen ha träning! NU SKA JAG FIXA MEJ. hejdoooo

EBBIE EBBIE EBBIE

I want you 2 text me when you see this.. goodnight!


/ E

Hejsan, påriktigt... är sååå trött!! Man kommer hem från skolan, lagom trött sen klockan hinner inte ens bli halv 10 innan man ligger helt död i soffan framför tv'n... och fredagkvällarna ska vi i n t e snacka om! Då känner man verkligen när man går och lägget sig att man behöööver sova efter 5 dagar i skolan haha... nej men nu blev det typ en bok huehue. JAG ÄR TRÖTT OCH VILL SOVA MEN VILL INTE MISSA BigBrother.

Godmorgon.. typ..

vaknade nyss.. råkade somna framför PLL i några timmar. så gick upp, tog av mig linserna, borsta tänderna & tvättade bort sminket. så ligger helt avdeckad i min säng.. ska bara chilla lite, skulle behöva mina hörlurar.. vill ha musik ni vet. kan inte & får inte somna, måste ringa eller aa skypa med Mathias någon gång runt 12 så ja.. kommer sova finfint i skolan imorgom :thumbup:


sanningar / E

Jag typ dör för min tråkiga vecka, inget planerat i helgen. Vill bara bajsa snetttttt.
Sen nu, första gången jag nånsin säger det. Jag vill ha kille...
Louis i 1d är dreggel snygg :$
Jag vet inte vilka converse jag ska köpa...?!
Jag känner mej allmänt deprimerad just nu, vill bara slå till någon.
Älskar känslan när man går in i duschen, och duschar skiiiit varmt!
Jag älskar att lyssna på musik, hööööögt. Speciellt påväg till skolan på bussen och från stationen.
När jag är ledsen vill jag inte ha en massa kramar.
Det finns två människor, bara jag ser dom blir jag glad. Glädjespridare lixom. Isan & Elin.
Jag hatar när någon frågar vad det är och man säger ''inget'' sne fortsätter pissråttan fråga. DET ÄR INGET! Och även om det är något så vill jag ju tydligen inte att du ska veta.
Jag älskar när den du pratar med, verkligen kollar dig i ögonen.



/ E

Heej, kom hem fär kanske 10 minuter sen.
Vart i Kista med Ronja, lallat runt och kollat kläder osv. Skolan flöt btw på bra. Sovmorgon, matte, lunch, so, rast, so sen slutade vi. Ingen bryr sig lixom. Hahah, ahja. Ikväll då? Ska duscha, kanske ringa ett samtal, sen kolla tv. Ruuuligt. Imorrn då?? Har träning runt 7 men innan ska jag ta den där fucking sprutan... jag kommer gråta som en liten bebis... usch... fucking hatar sprut jävlar.
HEJDO

Baby

Halloj! Träffade Olivia som sagt. Vi var med Lina & typ Saloni eller något liknande hihi.. Satt på bibloteket och så, standard när man är med henne. Skolan gick bra, tråkiga lektioner och så men skolan har ju aldrig direkt varit rolig. Haha förutom vissa garv attacker jag fick med min bror idag.. :')

Satte på linserna! Iiiiiih lycka! Dom är en aning mer blåa än gråa men äsch. FKB på hög nivå hära ;) Nu ska jag ha dom varje dag en månad framöver.. Svär jag kommer GRÅTA när dom slutar "funka". Mina bebisar :(


MINA LIIINSER ÄR HEMMA!!

AAH JAG ÄR SÅ FUCKING LYYYYYCKLIG!!


-


Just some information

- Jag hatar när människor ifrågasätter mig och mina åsikter haha.
- Facebook har förändrats grymt sen man skaffade det... Ibland så känns det verkligen som att vara inne på en liten porr sida haha. Människor står alldeles för lättklädda framför kamerann och hoppas på likes, hört ordet självrespekt?
- Jag tycker människor som säger ''Ät upp din mat, tänk på barnen i Afrika!!'' är riktigt irriterande och borde få en smäll på käften haha. Jag säger absolut inte att barnen är värda det liv de måste leva, fattigdommen osv. Men de mår inte bättre om jag går runt med dåligt samvete för att jag slängt mat?
- Jag gillar inte när ens föräldrar påminner om att man har prov, att man borde plugga. Lixom, nähä. Det menar du INTE?!

- Jag älskar mat. Haha jag och Ebba snackar 24/7 om kebab...
- Jag har jätte svårt att lägga ner pengar på smink och parfym .. haha får typ ångest så fort jag köper det...
- Jag klarar inte av när människor inte alls kan bjuda på sig själva bland folk, lixom. Ooooojjj, du gjorde en grimas eller skrattade högt. Nu har din värld gått under.

EBBA SKRIV T MIG PÅ VIBER NÄR DU LÄSER DETTA!

Hellllu :)
Ligger här & spelar draw something med några människor. Tränade inte idag.. När jag var påväg ner i trapporna här hemma eller aa i porten så halkade jag så kom feeett fel
med knät så kunde verkligen inte gå efteråt.. Så fick sitta i cafet med några andra bruds. Lyssnade på musik sen i duschen. Åh såhär mycket bättre det kändes efteråt. Eller aa för ett tag åtminstone..

Imorgon ska jag träffa min fina sötnos Olivia. Åååh så längesen fan, över en vecka! Saknar henne hihi.. :blush: Så blir att dra till tensta en snabbis, köpa linser till henne & sen till Jakan igen. Men nu ska jag messa Mathias mitt cp och be han logga in på skype för jag har tråkigt & han är rolig. Enkelt.


word.


DUSCHAAAAA / E

Hej! Jag kom hem typ... kvart i 7? Så fort jag kom in genom dörren så va maten färdig :D Like a boss...
Hahha, ahja. Tog iaf bussen 16:01 hem till Ebba, vi kollade lite bigbrother på hemsidan sen gick vi ner till Ica. Köpte kakor, lallade runt, satt och snackade och hahahah och gick runt bland alla frysta varor och godis och sa vad vi helst skulle vilja äta.... hahahah.... Sen gick vi hemmåt, snackade osv. Sen när vi typ va hos henne så gick jag till bussen och sen snackade vi telefon tills jag kom hem! :)
Nu : ska hoppa in i duschen, hårinpackniiiing osv. Sen fixa lite frukt och kolla på typ ''how I met your mother'' ett tag med min brorsa sen kolla på bigbrother. Hörs sen! PUSS.



1. HAHAHAH EBBA MED EN GRIS NÄSA FRÅN DJURAFFÄREN!!! hundgodis...
2. Fuckface, dagens outfit. Bra ljus... hoooost.

'


TAGGA TRÄNING NUUU


Känslan när man har prov och bara stirrar på prov pappret... / E

Är det inte lite konstig att jag bara ser inläggen jag gjort på bloggens inloggning??

Heejj, kom hem för sen stund sen. Snackat med mamma om prao, livmoderhals cancer sprutan osv osv.  Fyfan... ska ta den på torsdag, är såå äckligt nervös. Men men, vill inte snacka om den skiten just nu.
Skolan flöt iaf på bra, sen på lunch rasten blev det subway med Ebba sen drog vi till myway där alla var så vi satt där och chillade med doooom. Sen sista lektionen satt jag och Ronja på innergården och sjöng haha... Ahja. Har med mej lite plugg hem men känner mej inte särksilt taggad för det.
Kanske ska träffa Ebba istället ett tag, dra ut? Älskar vädret! RIKTIG VÅR KÄNSLA! Men men, vi hörs senare. Puuuuussssss.
-HAHAHHAHAHAHAHA HÖSTEN 2011-

forever alone

sitter helt lonly i viksjö skolan. widad gick precis in till sin lektion så hon kommer ut snart igen. annars då? har träninh idag :D


DAMP INLÄGG LÄS INTE

behöver skriva av mig ..

jag har seriöst världens lust att kastr NÅÅÅÅGONTING i väggen !! en penna, bord, bok asså vaaad det är spelar ingen roll !! jag har lust att spotta henne i ansiktet & ge han en örfil . ÅÅÅÅÅÅÅÅH HATAR DOM !! tack och hej


asså guuuud..

min lärare är störd. nu har han gett oss alla BESTÄMDA platser att sitta på. pågud han är rolig. komedi riktigt ärligt. lycka till med att få oss att sitta här.


HAHAHA, igår... i'm sexy and i knöööw it. / E

Nu rullar jag ner till bussen, hörs i skolan med dagens eller så! puss

Nu ska himlen bli vit

Godmorgooon, försökte precis komma in på schoolsoft och kolla lite saker men nej nej. Som vanligt ska de vara nått med schooooolsoft, sämst.
Nu ska jag iaf fixa mej sen klä på mig osv. Börjar 08:30 ochslutar 15:00. HÖRS!

TWINKLE TWINKLE LITTLE WHORE you're at school, not Jersey Shore. you're a slutty, orange mess PLEASE GO FIND A LONGER DRESS. / E


Boy you came in to my life / E

Heeeeello.
Kom hem för en stund sen, varit med Elin. Vi har käkat på sibylla, omg kärlek! Kollat på min tränings match, lallat i jakan osv osv. Hahahaha. Ahja, ska snart hoppa in i dushen sen käka något. Haha vi käkade på sibylla halv 5 lixom... Men har man rea priiiis så har man (y)
Nej men sen så blir det bigbrother. Imorrn då? Ska nog bara hem, chilla lite och plugga matte tror jag. HEJDÅ.

NÅGOT NI INTE VISSTE / M

Jag är galet stor musik smak :
Lyssnar på ALL musik. Från svensk rap, till Lil Wayne, AKON, One Direction. Från Justin Bieber (haha ibland) till värsta Dancehall låtarna. Avicii, Rihanna, Eminem, svär vad ni vill!


så fin ♥


SKYYYYYPE

snackar med roberto & några andra. vet inte ens vilka som är med.. men nuuu ska jag äta så skriver sen! puss


FICK 6000 FÖLJARE IGÅR!!

iiiih det gjorde verkligen min dag! vart skit glad!


Dagens, tröja - h&m och jeans - ginatricot / E


BAAAJS / E

Fryser. Har ont i huvudet. Har inget att ha på mig. Vill inte gå till skolan. Vill sova. Åååh.

kvart i ett..

och jag ligger vaken och spelar draw something med mathias & kilaan. haha må gud va med mej imorgon i skolan för jag svär kommer inte palla.. åh, på tisdag jag ska sova vid halv tolv. punkt. ska lägga en teckning mot mitt cp nu så godnatt !

natuuuurlig ..


färdigfixad :)

du ska jag plugga, äta sen uuuut :)
sorry för dålig update från min sida men har inte orkaat blogga.. man har dom där stunderna ni vet. men har ändå inte gjort något roligt idag så ni missade ingenting av mitt intressanta liv.


NU :

... fixa mig, sminka mig, plugga, sen vid 8 taggar jag, elin & issa och kollar en match på graninge !!


VÅÅÅÅR / E

Hej där, sitter och gör inget just nu.
Blir ingen träning idag heller, min hosta vägrar ge sej... Så blir ingen match imorrn heller.
Vädret är ju helt awesome, sooool och 8+ !
Har fetaste lusten att träffa någon, typ köpa glass osv. Hihi, älskar vååååååren. Men men, får se vad som händer. Hörs seeeeeen.

(a)

Hej, sitter och chillar i soffan just nu.
Kan skriva ett kort inlägg om gårdagen.
DRog hem till kusinerna runt 2 och sen kollade vi på tv, käkade middag osv osv.
Sen drog jag och Michalea ut, gick till hemmakväll. Hyrde film, köpte godis & power king osv sen tog vi bussen hem. Hahahha, satt bara och garva?? Haha..
Vet inte när vi kom hem riktigt med då kollade vi iaf på två filmer, sen chatta vi chatroulette. Hahah riktig underhållning!! I slutet vi var helt borta... så trötta så vi garvade åt a l l t. Dansade pole på hennes pole också.Hahah, ahja deckade runt halv 6 och vaknade 11. Pappa kom och hämtade mej så nu sitter jag här.
HÖRS SEN

Jag trodde på ditt ord du sa jag var den rätta


/ M

kollar tv just nu, pappa ligger i soffan bredvid och sover :') mina lördags planer förstördes lite men det gör inget. har massa tid till att duscha, plugga lite, m.m. så det blir bra. men nu ska jag kolla om det finns något att äta! hörs :)


GRATTIS FINASTE MORMOR PÅ FÖDELSEDAGEN, LOVE YOU!!!

NU:Ligger i soffan med Michaela, Pontus oxh William och kollar svampbob...puuuuuuss.

/ E


FREDAAAAAAAG + LÖRDAAAAAAG

Hej, ingen bra uppdatering alls! Jag veeet, sorry för det men har haft annat för mig.

Kan berätta lite om igår/idag? Drog hem till ELin igår runt 6, vi rullade till Jakan. Köpte godis och sånt. Sen käkade vi middag och tog bussen som gick typ halv 9 mot ica. Vi träffade matte coch Sebbe och drog hem till Matte. Satt och chillade, lyssnade på musik osv. Hahah mattes bror...! Sen tog vi bussen hem och kom hem runt 20 över 12 :)
Satte oss framför ''Alvin & Gänget 1'' med godis, glass, kakor och poweking HAHAH. Sen kollade vi på ''Horton'' också med somnade ifrn den, så vi rullade upp till hennes rum och snackade lite sen somnade vi. Ingen aning vilken tid ;)
Vaknade runt 10 av att jag fick sms, och då la vi oss och snackade och åt lite godis osv. Sen drog vi ner och snackade med hennes pappa i kanske en timme? Sen packade jag ihop osv sen gick jag hem! Hahaha elin, kärlek till dej och Theodore! :D

Idag då? Ska runt halv 5 hem till några släktingar, käka middag och säga hejdå till faster + fasters man. De flyttar till Thailand, wääää avundjsuk !!!

HÖRS SEN!
HEJ BILDBRIST

HEMMA NUUUU

nu : kolla film med papi


PÅ BUSSEN PÅVÄG HEM TILL ELIN NU / E

Varit hos Matte med han och Sebbe. Kuuuuult.

NU : plugga .. SEN : träffa lina !


tjejen som inte känner igen sej .. OUF !

image descriptionimage descriptionimage description


fix you

Tja, sitter på bussen på väg hem just nu. Avicii i hörlurarna (a) Har iaf varit med Jacob, Elin, Linus, Billy och Elvira. Köpt saker till ikväll, kollat när Linus klippt sig, chillat osv. Nu ska jag hem och packa lite till ikväll, sen möter ju upp Elin igen och spenderar min kväll med henne och kanske Ebba. Pusss höra sen!

MIRRRRROR

tjo vi har skit vackra röster vi vet


/ M

har svenska just nu, lyssnar på när Linda pratar. eller aa lyssnar & lyssnar.. ni får en videoblogg av mig och ebba snart!


/ E

NU : fixa mej

hihihi .. älskar tröjan !

image descriptionimage descriptionimage description
s t a n d a r d att jag måååste pröva tröjan..
hihi men här är tröjan jag fick låna av Aida. Åh älskar! Sitter fett skönt också :D pure love!


HOME / M

HEMMA NU! Vart borta hela dagen fan.. Taggade vid 4.
Mötte upp farmor i centrum sen tog vi en fika på tastys. Där efter till någon lokal för att kolla när mina kusiner skulle dansa typ. Så duktiga :') Och sen fick jag möta Aida. Fick tröjan av henne, såhär glad! TACK! Och nu chattar jag med ebba bebis. För kul vi har jag svär!
image description
VACKER EBBBA !! PROFILBILD SNABBT !!


HAHAHA ICA REKLAMEN ! ''Tulpaner borde alltid ha rabatt'' hahahaha / E

Heeeej, kom precis ut från duschen. Hårinpackning ♥
Men men, slänger in helgens planer. Bara för att jag vet att ni bryr er.
Imorrn Så är det skola hueheu, sen under dagen har jag inga planer. Men på kvällen så slaggar jag och Elin! Awesome. Sen på Lördag vet jag inte riktigt vad som händer, får se om Madde kunde slagga. Annars antar jag att det blir en hemmakväll. Hörs sen!

But here's my number, so call me maybe.


This is me / E


Accept the fact that you are no longer a part of my life.

Hej där, min dag har varit sjuk seeeeg.
Hade träslöjd hela förmiddagen sen idrott + engelska då vi kollade film.
Efter skolan så drog jag och Ronja till Hemmakväll, lämnade några filmer och köpte powerking. Sen lämnade jag henne vid tåget och gick till stationen och träffade Ebba m.f :)


Annars då? Ska ta en macka nu sen kolla tv, blir ingen träning ikväll. Förkyld + hosta... Men men, nu väntar jag på att Madde ska höra av sej, viiber nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Dagens Outfit / M

Hade på mig dethär idag. Jeans från Kappahl typ. Linne från mango. Kofta från H&M. Sen jeans jackan från MQ.

Hade värsta fuck facet så blev att redigera bort den. Men varsågod. Nu måste jag försöka nå Aida & sen måste jag till Jakan för att möta min farmor. Så vi hörs! Puss


D a g e n s, film nu på engelskan / E

Tröja-H&M/Jeans-GinaTricot/ Sen skinn jacka, kofta + Converse till det.

FILM IGEN ! / m'

Ska kolla klart på filmen från igår nu. Jag & maria är sååhäär tunga, har värsta fotöljerna och ligger här. Livet rullar på fiiint. Men nu börjar filmen! Slänger in dagens outfit med ebba sen & kanske en video blogg. KYSS :)


Drar mot skolan nu (y)

Haha.. tummen upp. Min standard pose haha ;) Nej men I'm sexy and I know it. Hejdo.

DESIGN HJÄLP SÖKES HIHI

nej men jag & ebba behöver kind off en ny design och så. helst liksom "proffsigt" gjord. så att det är roligare att blogga & roligare att läsa en snyggare blogg. ebba kan ju göra headers men designer kan ni nog stryka båda på.. säkert lika dåliga båda två :blush: men om någon kan göra en snygg design skriv gärna till oss eller kommentera inlägget!
@Madde Mellabello - facebook
@Ebba Carlson - facebook
taaack på förhand hihi :)


BB

Hej där, har precis kollat på 'Horton'. Hade kind of höga förväntningar men dom levde lixom inte fullt upp till dom... Men kanske är mycket roligare när man är på bra humör + är med en kompis haha?
Ahja, ska snart skära upp lite apelsin sen sätta mej framför bigbrotheeeer. Imorron har jag träning men tror inte det blir nån träning för min del, förkylningen + rethostan won't go away. Men ska nog lämna några filmerpå hemmakväll iaf. K BRY.
Min helg då? Vet inte hur den kommer se ut, några kompisar är taggade på att göra en grej på fredag så får se om jag hänger på..? Sen på lördag tror jag jag har träning sen på kvällen kanske jag ska umgås med Maddeeee, har sen friskis&svettis på söndagen för att sen tagga inför tränings match på måndagen. Hörs.




LÄNKBYTE

kör ett länkbyte med Emelie!
Går tyvärr inte att få in en bild eller något just nu men kolla ändå in hennes blogg!
http://emeliebjorling.blogg.se http://emeliebjorling.blogg.se http://emeliebjorling.blogg.se


'

Det här kony-2012 projektet... Hjältar hela bunten. Alla som visar sitt stöd, alla som skänker pengar. Alla de gör en skillnad. Och Kony, må han ruttna i helvetet.

TJOO

Hej där. Kom hem klockan 19 därför har jag inte uppdaterat bra. Mitt humör är inte heller på topp så ni får ett kortfattat inlägg om min dag.
Okej, skolan gick bra. Sen efter så drog jag och Ronja till Barkarby Outlet och letade sönder efter prao. Men ingen jävel tar in, frågade kanske 15 butiker? Hurosm helst, sen åt vi milkshake + pommes på mcdonalds. Och drog sen vidare till jakan, lallade runt, provade kläder, snackade, och kollade lite prao. Sen klockan 6 typ träffade vi Elvira och Elin och käkade lite glass och satt vid varma stenarna. Myyyys.
Kom iaf hem klockan 7 typ och duschade på en gång, sen käkade jag middag medans pappa och jag snackade om min totalt fucked mobil och om prao.
Nu ska jag iaf sätta mej och kolla på 'Horton'. Har fått hem 3 disney filmer, hih :D

image description

DAGENS HAFF / m


Ali Sanchez
 - första killen !
Snygg kille med gaaalna ögon! Som bor i Jakan. 
Tjejen ska helst vara latina eller jugge. Men alla "andra" funkar också.  
Hon ska också vara mellan 98a - 96a. Så om du är intresserad.. HAFFA SNABBT !


Andra killen : Krille Loco Chileno
Snygg chilenare hära. Snäll kille som är hjärn ibland hihi ;) & bor i Jakan.
Han vill att hans tjej ska ha : fin kropp & fina ögon. Man ska kunna snacka om allting tillsammans och kunna driva med varandra. Hon ska helst vara mellan 96a - 94a. Om du är intresserad - adda han på fb !


Tredje killen : Earthlink Zetterberg
Skit gullig & fin kille som säkert är skit snäll. Han vill ha en tjej som inte är blyg. Hon ska vara fin, snäll, mellan 160 - 175 cm. Om du är intresserad - ADDA HAN PÅ FACEBOOK!


Första tjejen: Pegah Rastani
Sjukt vacker tjej som är gaaalet snäll & bor i Jakan.


Andra tjejen: Aida Avramescu
Såååhääär vacker tjej som är skit snäll & bor i Jakan.


Tredje tjejen: Justyna Marusarz
Skit fin tjej som är 97a & bor i Tumba.
Killen ska vara fin, snäll & ha en bra personlighet. Han ska vara 97a men 96a spelar nog ingen roll.
Är du intresserad av denna tjej ? ADDA HENNE PÅ FACEBOOK SNABBT DÅ.


bruuuuuuuuun ..


Sho brun tjej i somras typ..
Snart kommer pappa med pizza så vi ska tjocka oss, haha :)
Kommer inte bli sådär bra uppdatering nu dom kommande dagarna..

Imorgon : centrum och kolla på dans sak med min farmor. + TRÄNING ♥
Fredag : olivia min bebis sooover här !
Lördag : typ träffa ebba kanske sen slagg om det går - fast då bloggar vi ju !
Söndag : typ chilla & plugga ..
/ m'


SNART KOMMER DAGENS HAFF

Snart kommer det upp so stay turn! eller vad man säger..

Suttit en stund med dagens haff men nu är det klart så ett tidsinställt kommer upp vid 19:00.
Annars då? Är fortfarande ensam hemma.. Haha sho mobbad. Och ebba måste fan blogga snart! Hon skulle kolla prao plats med ronja idag, men dom borde vara klara nu typ. Så ebba om du inte bloggat än och ser det här så gör det typ nuuu! Ska äta pizza today, hihi tjockis :blush:


STOP KONY !

DELA MED ER AV VIDEON, HELT SJUKT! STOPPA KONY 2012.
kolla helst hela videon, 30 min lång men värd det. Annars börja på 5 min för att förstå & vid 12 börjar allt.


/ M

Hemma nu. Tog bussen hem, haha tjo 4 minuters bussresa :blush:
Hade Kung Fu typ som sista pass. SÅHÄR TRÅKIGT! Oherre.. Förutom det så gick dagen ganska snabbt.
Fick världens garv attacker med tjejerna på lunchen. Gamla minnen och så ni vet ;)

Skulle träffat Olivia egentligen men hon skulle på någon läx skit? Så taggade hem och här sitter jag. Kolla in inlägget med videon ett inlägg upp om ni scrollat förbi! Såhär värd att kolla på. SPRID SPRID SPRID. Gör såhääääär mycket om ni gör det!

image description
repriiiis - arkiv - tjo bildbrist


kolla film med klassen / m


word


9gag





TAGGA SOVA !! (snart..)

HAHAHAHHA SÅÅHÄÄÄR MIN HUMOR !


TAGGA BB


Natt snack... / E

Hej där, har kollat på ' Top Modell Sverige ' hahahah när de påpekade att Isobel ( eller va hon nu heter ) behöver raka sig under armarna... asså HA-HA-HAAAA! Klockrent. Well well, snart ska jag hämta en apelsin och ladda upp inför BB ska också ta min medicin. Sen är planerna att gå och lägga mej efter det, ILoveSleep.
HAHAH, hade tydligen gått ner till mamma i natt och prata i sömnen.
Jag (mumlar lite) : Dom har jääte fin fondvägg och golvet, ja golvet.
Mamma : Men Ebba du pratar i sömnen, gå och lägg dig.
Jag : Golvet... Du förstår ändå inte. -Sen hade jag garvat skit högt- Och sen gått och lagt mej.

Hahaha... fyfan va konstig? HAHA

Chaa han trodde

image descriptionimage description


HAHAHA ISSA MIN BROR VI HÅLLER INTE! :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH OMG ASSÅ..


TOP MODEL SVERIGE

kollar jag på just nu. HAHAHAH, omg dog nyss! sibel hade inte rakat sig under armarna sen juryn såg håret.. omg bästa :D :D

men imorgon skulle jag träffat ferat men nej -.- jävla åsna han är.. så om någon vill ses messa snabbt!


TIPSAR !

TIPS TILL HÅRET :
Om ni inte vill få fettigt hår så snabbt, undvik att ha balsam i hårbottnet!
Eftersom balsam är fettigt äre bäst att bara ha det i topparna eftersom det ska göra håret lent & mjuk och även ge en extra glans. Så om ni inte vill ha fettigt hår .. UNDVIK


Ebba Hedin / E

Min diamant. Du fattar inte att ett leende från dig gör mig glad. Och att se dig skratta gör mig lycklig. Min ögonsten, jag hatar att du inte fattar hur mycket du betyder för mig. Min bästavän genomtiderna, det kan ingen ta ifrån mig. Fyfan vad jag älskar dej.

SO WHAT WE GET DRUNK,SO WHAT WE SMOKE WEED,WE'RE JUST HAVIN FUN,UNTIL ARE PARENTS SEE

Hola, sitter och lyssnar på 'Call me maybe' asså min nya drooooog!
Hahah ahja, imorrn är det skola. Har sovmorgon sen 3 lektioner sen slutar jag, efter skolan blir det Ronja. Vi måste fixa prao sen skulle jag behöva en maskara + lämna filmer på hemmakväll. Huehue.
Men men, har suttit med det här jäkla inlägget i typ 30 minuter, så nu lyssnar jag på 'Young wild and free'. Ja k bry på det, hejdo.
bildbristtttt

LOOOOOOVE

Hey I just meet you, and this is crazy. But here's my number, so call me maybe.
image description

PS : hade tänkt lägga ut låten några inlägg ner men eftersom ebba redan gjort det..
SCROLLA NER & LYYYYYSSNA .. IN LOVE !


/ E

Jag gråter som ett litet barn när jag ser dem hära...

Shoooz / M

Hemma nu! men nähä menar jag verkligen det..?
Skolan rullade på som vanligt. Fick mitt matte prov, tjo inte stolt.. Nåja.. Plattade Erics afro hår. Spanska prov som gick bra. BK sen efter skolan med Widad, Linda & Ava. Chillade och så. Så har min dag sett ut först & främst. Medans ebba varit sjuk.. Nutte då :')


 L Ä N G E S E N - 2 0 1 0


SPANSKA PROV NU / M

gullig haaaaand


-

Okey, jag är typ förälskad i låten och videon? :S

2010-08-12 / E

HAHAHA INGA KOMMENTARER!!
Isan & jag 2010....

Jag har tråkigt.... / E

Asså jag vet inte varför, men jag älskar barnfilmer? Dem är så jävla roliga och man kan se om dom tusentals gånger... Förrutom en. Asså påriktigt, ''Megamind''. Typ en vecka innan hade jag sett ''Dumma mej'' och jag och ebba låg på golvet och garvade sönder. Sen kollade vi på ''Megamind'' som alla sa var så jävla bra. Och wooooow. Jag blev chockad. Den var så tråkig? SÅ OTROLIGT DÅLIG. 100:- waste lixom... jag och ebba tyckte bebisen bakom oss var roligare än filmen. HAHAH, fett besvikna vi var. Topp 5 på sämsta filmerna...
Just därför ska jag tipsa om bästa barnfilmerna. Tips från proffset lixom, erfareeeen. Okej jag skojjar.

GODMORGON / E

Godmorgon, känns som om jag har sovmorgon. Men det har jag inte, :PPppPPpppPPpppp.
Idag mår jag bra, hahah! Nej men asså jag känner mej inte lika krasslig som igår! Så vi får se hur det känns ikväll.
Men jag känner verkligen att mina inlägg inte är intressanta när jag är sjuk.
Skriver typ om vädret, tv, mat och att jag är sjuk? Hahah... Nej men när mitt sociala liv åter får börja igen så blir nog uppdateringen lite mer rolig, typ. Eller nått sånt.
Annars då? Känner lite stress över prao plats, Ronja och jag fixade en ''typ''. Dom sa att dom skulle ringa oss snarast möjligt och trorligtvis samma dag. Men NEJ TYDLIGEN INTE! Cirka 2 veckor senare and I'm still waiting! Så Ronja och jag ska dit och lägga press, annars måste vi hitta annan prao plats. BAJS.



Sen har jag inte tränat sen innan sportlovet, så när jag kommer tbx till skolan...  bli inte rädda! Det är jag! Även om jag ser ut som en rullande köttbulle.

Alla tjejer där ute, haha ni känner igen er... visst? :D


BÄSTAAAAA / E


GOOOOOOOOD NATT.


TILL EBBA DIN IDIOT / M

habibti.. säger bara en sak.. var gryyymt försiktig med vad DU gör, för jag har den där bilden på datan. jag BANGAR inte på att lägga ut den på bloggen, facebook, instagram, öööverallt. love 2 you :love:


diss

Hahah, gillar inte när typ alla de där ''stockholms finaste/vackraste/sötaste'' osv osv osv skriver till en i chatt typ ''gilla statusen och du har chans att bli dagens finaste''. Man ba, wait wait wait. Men om jag hade velat bli det hade jag väl gillat?



MADDE DIN ÅSNA / E

Madde jag bokstavligt talat dödar dej om du lägger ut den! KLÖSER UT DINA ÖGON!!!!!!!

Skrev precis ett långt inlägg sen raderades hela skiten. Ååååh, sånt är bara sååå irriterande hahaha.
Ahja, babblade på om att jag inom kort förhoppningsvis ska ta vaccinet mot livmoderhals cancer del 1. Och att jag hatar sprutor och att senaste gången jag tog en var det i skolan och jag grät framför alla och när läkaren skulle ta sprutan på mig så ramlade jag baklänges på massa saker och fortsatte gråta. Så kan det gå... nej usch hatar verkligen sprutor! får panik...
Men men, nu chattar jag med Bella och vi är på de där äckligt tråkiga humor humöret. Hahah, annars då? Längtar efter bigbrother då jag ska ladda upp med en massa frukt. Ja, jag är fruktaholic för tillfället bitches. Apelsin är gott och C-vitamin är bra. HEJDÅ.
image description
GULLIGA?! CHARMIGA?! SÖTA?! ett spanska pass... Vi är så äckligt oseriösa på våra spanska pass madde och jag. På riktigt. Inte sådär smått utan vi tar dagens outfit, går och ''kissar'' hela tiden och p l a t t a r håret under lektionen... asså nej vadå ig i spanska... huehue tur att madde pratar spanska kind of flytande haha!

/ M

Shooooz. Sitter & chattar med ebba just nu. Tare lugnt och så.
Är såååhääär trött så kommer säkert ligga i sängen innan 11. ZzZzZz..
Imorgon slutar jag 13:45 så taggar till Viksjö skolan då & träffar Widad en stund.
Ber till gud att jag inte blir utslängd eller anmäld.. Får Lottie se mig.. K A O S !
image description


F5 - ny header

SKIT TRÅKIG HEADER, HAR SUTTIT OCH LEKT MED PICNIK MEN ALLT BLIR KAOS. SKIT FULT BLIR DET... NI FÅR NÖJA ER MED DET HÄR NÅN VECKA FRAMÅT.



hahaha asså tänkte ta den hära! HAHAHA


/ E & M

Hej där, sitter och chattar med madde samtidigt som jag förösker trixa ihop en header som ser OK ut... Och vi vill inte be om hjälp med designen förräns vi har tagit lite färska bilder huehue :) Så ja slänger ihop nått och hoppas på det bästa ;) Så hörs sen när den e färdig. PUSS

/ M


Vi suger verkligen på att lägga upp låtar..
Så hät har ni Anstiktet med Äckligt!


/ M

Shoz. Träffade Olivia & Lina efter skolan. Taggade till optikern för att kolla linserna. Chaaa
dom trodde jag tänkte betala 800 kronor för en liten undersökning & för linserna.
Hahaha såhär roliga! X X X X X X X! Dom tror jag har värsta pengarna, svär.

Anyway.. Lektionena rullade. Somnade på SO:n & sen på rasten sov jag & Issa.
Så vi rullar! Satsar på A i alla ämnen, jo men aa visst.. ;) Kaos i slutet när Maria ville
åt min mobil för att radera en bild.. HAHAHAHAHA komedi!


Every rose has its thorns / E

Huehuehue jag blev lixom helt plötsligt övertaggad på sommar lovet, LMFAO-konserten med Isan och valborg! HAHAHAHA, mobb offer som sitter själv och är skit glad tahaha!
NU FÅR NI LITE BLANDAD MUSIK HÄR, LMFAO bara för att ja ska på deras konsert och Coldplay, för att dom är övermänskligt grymma.

shoot an apple of my head / E

Ååååh! Har kollat runt på kläder idag igen, vill ha allt! Bikinisar, linnen, bandeus, shorts, allt!
Sommar kläder i mitt hjärta hahah.
Ahja, annars då? Sitter och kollar på 'Chuck' och har käkat pannkakor. Asså thahaha riktiga K bry inlägg ni får läsa, haha. Bara jag som älskar Bredbandsbolaget och Marabous nya reklamer?! HAHAH, garv attacker till max :D
Tror nog inte det blir skola för mig imorrn heller. Min hosa är fuck'd up.... men då får jag ju mer tid åt matten. Tror vi har prov snart? Wäää måste kolla skolsoft eller smsa nån hahah. Men vi hörs sen eller nått! PUSS
wow, märkte nyss. vi suger på att lägga upp musik. SHIT.



Hoppas läget är som grisen själv hade sagt, GRYYYYMT. / E

Hej där, satte mej direkt och pluggade matte efter senaste inlägget så nu har jag gjort 3 och en halv sida. Whoop whoop. Så inge mer plugg idag, pluggade inget under lovet så det känns bra och ha det gjort. Nu ska jag se vad vi har hemma sen göra nån lunch. Vi hörs sen, puss.
Har lite bildbrist sådär.

'

Hej där, är hemma från skolan idag. Och jag tänker inte sluta tjata om vädret, så fiiint och soliiiigt. Jag vill ut! Huehue... Men men, ska nog sätta mej framför matte boken ett tag. Sen plocka ur diskmaskinen och sen fixa pankakor. Typ som brunch..? Sen blir det säkert tv. That's my day.
Hörs sen!

GODMORGON

sitter och äter frukost just nu, måst dra om en kvart för att möta issa. så vi hörs i skolan eller så! pusssssss

sho min pojkvän :love:



/ M

snackar skype med Eric & Joseph, hahaha pågud skit roliga! HAHAHAH.. bloggar för ebbas skull nu. har ingenting att skriva så ni får gamla mobil bilder! NJUT


Snabbis / E

Asså får flipp på alla snorungar på facebook... kommer fårn ingenstans och leker tuffa? Använder ord som inte ens har med saken å göra. Asså påriktigt, ni skämmer ut er. Ingen uppfostran asså... väx upp! 

Chattar med Bella coh ska snart rulla till soffan och kolla på film. ''The proposal'' typ eller nått. Har btw beställt hem 3 filmer + en box, najs najs. Ni får se vilka när de kommer. Hörs imorrn, är somsagt hemma så blir nog ganska bra uppdatering! Puss.

- har inte träffat en endaste kompis på lovet utom Gurra, Jonte & Michaela. Wäää, saknar alla :$ -

/ E

Hej där, sitter och chattar med Isan just nu. Omg, hon har färgat håret?! Då är jag den enda kvar som är blond typ av dom jag umgås med. Hahah, vill också! Fast endå inte... Ahja. Vill ju inte färga sen få fucking panik över att det blev helt fel? Sen vet jag ju inte om jag skulle ha ljust eller mörkt, och jag skulle ju aldrig riktigt kunna få tbx min standard blonda färg då.... hahaha shit va ja babblar!
Men men, suttit och kikat runt lite på kläder är så taggad på att köpa bikinisar! Äkta sommar känsla då... vet redan vilka jag ska köpa thahahaha. Övertaggad brud huehue? ;)
Nej men vi hörs imorrn eller senare ikväll. PUSS

/ M

image descriptionimage description
Sho baby.
Hellu. Har inte direkt hänt så mycket idag så därför äre inte direkt en bra bloggning.
Men har väl snackat skype, duschat & så. Skrivit lite skit i schoolsoft & har allmän ångest.
Standard saker på söndagar ni vet :) börja kolla bloggen mer btw! Statistiken sjunker = mindre inlägg.

Har ju skola imorgon.. Wäää, pågud vill inte.. Såhär skönt det är med lov..
Men aa. Ska träffa Olivia efter skolan. Centrum och så ni vet. Får se om det där med linserna..
Slänger in något inlägg när min film är slut! The Runaways typ.


/ E




- Jag kan ta typ 50 ego bilder innan skolan sen när jag kollar igenom dem raderar jag typ alla.

- Jag längtar stört mycket efter att ligga vid lövsta klipporna, dunka musik och bara sooola och bada. Inte ha nån stress över skolaaaan.

- Jag stör mig grovt mycket på människor med alldeles fööör mycket luft. Och som verkligen använder fula ord.

- Jag ritade skit mycket förrut och det var inte fult. Fattar inte varför jag slutade helt plötsligt?

- Jag litar på ganska få människor.

- Jag hatar att veta om nånting men inte kunna göra ett piss åt saken.

- Jag älskar känslan efter man shoppat, jag älskar den. Man känner sej så nöjd.

- Jag gillar inte känslan när man i ena stunden vill slå sönder en person sen en sekund efter så vill man krama den. Hate it.

- Jag älskar barnfilmer. På riktigt. Jag har skit mycket tecknat hemma och vill bara köpa meeeer. Och det tänker jag göra.

- Jag stör mig på när nån typ säger '' det där är ute ''. Ppppffft, så fult! Hahah, speciellt när man säger det om Converse. Jag älskar Converse, det är det skönaste på jorden, dom är skit fina och jag har många och tänker ha fler. Suck on that :)



- Och jag saknar Ronja.

/ E

Hej :) sitter och kollar på "hopp" just nu, köpte den idag när ja å pappa drog och handla en snabbis, stor fet äkta kärlek till disney filmer! Men har väl inte så mycket att skriva så hörs sen, puss!

GODMORGON ! / m

Godmorgon alla hihi :)
Ringde Issa när jag vaknade så satt vi och pratade någon timme. Gulliga brudar :') Gick upp och åt frukost lite senare. Och nu ligger jag i sängen & kollar tv. Skulle egentligen köpt linserna idag men det är typ stängt. Så ska kolla deras hemsida hur mycket det kostar. Så ska jag & Olivia köpa det imorgon. Så om du läser idiot ska vi göra det imorgon :D Annars då? Jag är allmänt grym.


lite kvällshumor sådär för 4 timmar sen..


HAHAHAHAH ISSSSSSA !!

issa kan inte stava till linn !! hon bah stavar man linn med två "n" ? HAHAHAHA braaaaain dead !!


/ E

Tänkte bara slänga in ett sista inlägg för idag!
Ikväll då? Har bara chillat framför en film + facebook med lite smulpaj mamma gjort.
Också messat min tränare att jag inte kommer på dom 2 närmaste träningarna. HATAR ATT VARA SJUK.
Ahja, nu ska jag ta lite marabou och sätta mej framför tv'n. Hörs sen! PUSS.
Hahah, vet bombar med sånna här + 9gag bilder... men det är så jag rullar! ( När jag är sjuk, osminkad och inte har en endaste bra anledning till att ta lite egobilder )

HAHAHAHA DOOOG!


w a l l a .. j a g ä r h j ä r n d ö d ..

Ångrar mig galet att jag INTE köpte Avicii biljetter.. Även fast jag hade chansen att köpa TVÅ t.o.m så gjorde jag inte det. Pågud jag är hjärndöd ibland. Sen ångrar jag med också att jag INTE köpte The Sense biljetter. Hahaha.. Ibland är jag för rolig.. För här sitter jag på min lördag & pluggar för att kunna lämna in mitt jobb..


Oh Baby You Had Me At Hello

Haha träffade aldrig Elinur.. Tog för lång tid för henne att komma hem från Arlanda. Så pallade inte. Stannade hemma istället. Kollat massa youtube klipp på tven med mamma, pappa & en till.
NU MÅSTE NI VERKLIGEN ANTECKNA: min ena lins gick sönder.. har inga färglinser nuuuuu.. men mamma & jag ska till ögon optikern imorgon i Jakan & köpa riktigt BRA & fina färglinser till mig för hon tyckte det passade skit bra! Haha jag bad inte ens henne.. Åh riktig kärlek till min mamma! Världens bästa!


Baby face


HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA







9gag i mitt hjärtaaaa HAHAHA




I Had The Time Of My Liiife

Taggar ut om 10 min kanske! Vi hörs senare när jag kommer hem alla! Nu sköter ebba bloggningen under någon timme. Kyyyyyss :love:


DAAAAGENS


FIIIIIXA SEEEEEJ

Ska börja fixa mig lite smått nu, har fortfarande pyjamas & är helt osminkad. Sen ska jag försöka plugga lite innan jag taggar ut & träffar Elinur. Pallar inte vara hemma när solen lyyyyser. Ibland måste du hypa över sveriges väder..


(y)

Heeej, har inte så mycket att skriva om man säger så. Har kollat på nån random film sen ''harry potter 1'' med min brorsa, har inte träffat han på 1 vecka så det var kul. Facerapade varandra och bråkade på skoj osv. Kärlek till honom, världens bästa. Nu då? Är allmänt trött på att vara sjuk. Inte vara ute i det här överdrivet braiga vädret med vänner. ÄLSKAR VÅREN! Inviga min skinnjacka osv vill jag göra!
Men det får bli när jag är frisk, nu ska jag hahah typ leta upp min brorsa och se om han vill se en till film eller så. Btw han hade köpt en stoooor marabou till mig lite smått random sådär från stället han var på... kittelfjäll typ? HIHIIHIHI MIN FAMILJ GÖÖÖÖDAR MEJ ;)
Bara för att min vän är sådär grymt vacker och söt. http://issamaximainen.devote.se

GÅRDAGENS OUTFIT

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3279034/images/2012/pic_192177034.jpg" class="image">


Gårdagens outfit! + svart kofta.

Godmorgon alla! Svär riktiga vår feelings när mamma öppnade mina gardiner. Wiiie, värsta solen ut! Ska iallafall ha gäster nu under dagen sen på kvällen drar jag & Elinur TROLIGEN ut. Får se hur det är med vädret då & allt liksom. Snackar skype med Eric iallafall & kikar med Jakob. Lovar att jag slänger in något inlägg om någon timme eller så när jag kommit upp ur sängen. Hörs sålänge! / M


Dagens outfit ;) / E

RosaMjukisByxor-TeanSportia / GråRandigKofta-H&M herr / Linne-Grekland

10:05

Hejsan, ligger i min säng just nu. Stooooor & varm! :D annars då? Igår så kollade ja på "rio" först, bland topp 5 av bästa filmer asså!!!! Garvade första minuten HAHA!!! Sen kollade ja å mamma på "försvunnen" sen slutet av bigbrother sen somnade jag. Alltid trött när ja e sjuk... Idag då? Ska bara chilla hemma, kolla film, äta godis, fixa med lite kläder osv. Bli frisk! Så ska droga nässpray, alvedon å host tabletter!! Ångra btw att ja inte köpte avicii biljtter!

Skolfan snart..

Depp inlägg på ingång..
Kom att tänka på att skolan börjar snart.. All frihet kommer försvinna igen. Tänk varje dag på lovet är som en fredag/lördag. Du är med kompisar, du tänker inte på skolan, du vaknar sent, somnar sent utan att du kommer vara död i skolan sen. Snacka skype med massa kompisar nääätterna om. Inte behöva tänka på att du måste somna vid 11 för att sen kunna klara att komma upp på morgonen därpå. Den där känslan då allt som har med skolan att göra bara släpper. Det liksom försvinner. Inga prov, jobbig lärare, tidiga dagar. Åh, och snart börjar allting igen.. Svär jag orkar inte. Jag vill ha tillbaka mitt sommarlov snaaabbt. Eller åtminstone få sommarlovet 2012 nu på en gång. Fatta känslan. Chilla med kompisarna på stranden. Sola, bada, sköna utekvällar, gå i shorts och man känner att man dör för det är så varmt. Fotbollscupen varje sommar. Grönalund varje dag. Hänga på stan. Lövsta, görväln, kallhälls badet. Allt det där man ser som MEST fram emot. Ung08 lite också. Riktig mötesplats just den veckan. Åh, vill ha allt det där typ.. NU.


Tråkigt liv

Hej igen :)
Haha lugnade ner mig en aning när jag fick veta att massa mådde bra. Svär trodde någon hade mossats av den där läktaren.. Men så vare icke. Douglas ringde mig tillslut haha. Iallafall ligger med mamma just nu & kollar film. Väntar på att mathias den jäveln ska skriva -.- Tja behöver underhållning. Nej men, imorgon då. Några kompisar till familjen ska tydligen komma över så där försvann mina planer med Elinur.. mm kul.. Men kanske ses under kvällen!

Lite halvful sådär men varsågod :)


FUCKING PALLAR INTE MER!!

TYP ALLA JAG KÄNNER ÄR DÄR! JAG HAR BOMBAT FOLKS MOBILER. DOUGLAS SVAARAR INTE & JAG SOM TRÄFFADE HAN INNAN HAN SKULLE ÅKA.. WALLA HAN VAR HYPE. ÅÅÅÅÅH! MEN TYP ALLA JAG KÄNNER SOM VAR DÄR MÅR BRA.. men känns ändå som om NÅGON har skadat sig..


lalala caaaall me .. 112

Omg vem är katten på bilden?! Hahahahahaha nej juste.. Det vara bara jag hihi :D


BARA FÖR ATT VARA DRYG SÅ KOMMENTERADE JAG VARJE BILD MOHAHAHAHAHAHAH

HAHAHAHAHA HAN SOM ÄR 3'DJE LÄNGST NERS KOMMENTAR ... ♥


DERAS ANSIKTEN!!!!! HAHAHAHAHAHHA



HAHAHAHAHAHAHAHHA



HAHAHA HATAR DET PÅ FILM! HAHAH

baaara kärlek .. <3


/ m


Shoppingen / E

/ Grå halsduk - H&M / Ögonbryns penna - H&M / Strumpor - Kapphal / Skinn jacka - H&M / Huvtröja - Ginatricot /
Inlove i min skinnjacka + huvtröja!!
Hemma nu iaf från Hemmakväll. Hyrde 3 filmer, ''försvunnen'', ''rio'' och någon annan. Hahha standard för mej att hyra minst en barnfilm ;) Köpte också cheddar popcorn, gött gött. Känner mej allmänt nöjd. Shoppat, sen blir det god middag + mys framför filmer. HÄRLIGT NÄR MAN ÄR PÅ SÅNT HÄR BRA HUMÖR FAST MAN ÄR SJUK, OSMINKAD OCH ALLMÄNT FUL!

mobilblogg / E

Hej! Sitter i bilen just nu och är påväg mot hemmakväll med pappa. Vi ska hyra film + köpa gott till ikväll. Är man sjuk så e man. Men under lov så spelar de inte riktigt nån roll om man e hemma en fredags kväll, e ju typ fredag hela veckan ;) Slänger in ett inlägg när ja kommer hem på de ja köpte i jakan idag med mamma :) pusssssssss

ALDRIG ALDRIG ALDRIG MER !

image descriptionimage description
SISTA & FÖRSTA GÅNGEN JAG ÅKER TILL RINKEBY..
Olivia kom hem till mig typ kvart i 12. Sen vi gick och pantade burkar. Haha fick 70 kronor.
Sen tog vi tåget till spånga och sen bussen till Tensta. Sen vi gick av och gick och köpte våra linser.
Bilder finns under detta inlägg! ↓ Sen tänkte vi åka till Rinkeby också för att kolla linser där med.
Så vi gjorde det. Påguud jag åker inte till rinkeby frivilligt IGEN! Såhär hemskt! Vi kom dit & det var BOMBNEDSLAG med bara somalier hihi. Sen går vi där, alla råååstirrar på oss. Vissa ropar "hej" och allting. Jag höll på att tappa bort Olivia ett tag också. Efter att vi haft panik i typ 10 minuter för vi visste inte hur man kom därifrån så satt vi äntligen på bussen påväg till Spånga. Asså shiet det där var sjukt!
Sen till BK där vi/jag satte på linserna. Sen tog hon tåget till stan för att se Avicii. Hade ändå skit kul :D

Och nu när min pappa kommer hem ska vi två ut & käka någonstans. Sen får jag se om jag drar ut eller någonting ikväll. Imorgon har jag heller inga planer så bara att messa eller så!


MINA LIIIIINSER


MIIIIINA LIIIIIIINSER !
Åh såhär hypad jag är över dem! Skiiit glad att jag köpte dom!
Tog mig ett tag att få på dom men såååhär glad nu! Iiiiiih! HYPE HYPE HYPE!
Vi fick inte på Olivias linser men svär hade blivit skiiiit fint på henne! Hon ska försöka sen.


You had me at hello

Omg, jag dör för vädret typ? VÅÅÅÅR FEELIIIINGS! Om ni inte hade märkt det alltså...
SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Nu : Käka lunch & bestämma mej om jag orkar dra till Centrum med mamma.


Be happy, someone could be falling for your smile :)


Some People Just Need A High-Five In The Face

Heeej där, har suttit och kollat på barn tv ändå sen klockan 9. Awesome (y)
Hahaha annars då? Är förkyld och hostar så det är ju lite kul slut på sportlovet...? Näj. Men men, Sälen var ju grymt så det funkar. Vet inte riktigt vad som händer idag. Kanske åker och kollar runt på kläder idag med Mamma om jag har ork... annars får vi göra det någon annan dag. Behöver hitta en vår jacka!!
Ahja, vi får höras senare idag! PUSS!
HAHAHAHAHAHAHAHHAH!

/ M

Gooodmorgon :)
Ligger i sängen atm & kikar med Olivia. Ska träffa den mobbade ungen om typ en timme & jag har inte gått upp än.. Bra där Madde. Vi ska köpa färglinserna idag iallafall. Walla såååhär fint det kommer bli! Taggad hära. Får se vad jag ska göra efter jag varit med Olivia, hon ska till stan vid typ 2 och kolla på avicii vid 4 så jag ska kolla med någon om den kan ses. Haha forever alone på en fredag känns iiiinte bra.. :blush:

Nej men måste börja fixa mig nu så vi hörs under dagen!


/ E

Jag vet, sjukt att jag är vaken halv 9 på ett lov. Men jag är sjuk och somnade skit tidigt.
Det finns människor på den här jorden som jag inte skulle klara mig utan. Min mamma är den bästa på jorden, jag älskar henne så det gör ont. Hon är den jag alltid kan snacka med om nästan allt. Hon är mitt hjärtas ljus och glädje. Min pappa, jag älskar honom också så himla mycket. Han villl alltid att jag ska vara glad, föreslår alltid en massa saker och göra. Och även om vi bråkar mer än vi behöver så är han alltid världens bästa pappa. Och min bror, jag älskar honom också jätte mycket. Han är världens finaste när vi inte bråkar. Han bryr sig jätte mycket om mig och hjälper mig. Kan inte fatta att han fyller 18 i år..? Så äckligt läskigt. Min kusin Michaela, världens undebaraste människa på jorden. Går inte att beskriva. Älskar henne. Hon är min fucking solstråle. Ebba, min bästavän. På riktigt, hon är så jävla härlig. Om jag säger att jag är ful, då säger hon att vi är fula tillsammans. Jag älskar dej så bajs mycket Ebba. Och ditt skratt, så fucking fint. Och alla mina andra nära vänner, ni ska veta attt ni betyder så mycket för mig. Jag älskar att umgås med er, få skrattanfall med er, prata med er och bara vara helt jävla hjärndöd med er. Ni är de bästa och är värda det bästa. I Love You.

KOLLAR FILM & CHATTAR

Kollar på en film just nu som heter "Never Back Down". Chattar med Nora & Chevo också. Träningen gick helt okej. Fick in så fiiina skott på mål ibland, wiiie made my day. Skott har inte alltid varit min starkaste sida men nu gåra fan såhär mycket bättre! :D

Walla finns inget att säga.. Såhär ruttna inlägg från MIN sida.. Nej men ni kan gärna säga vad du vill läsa/lyssna/se mer av från min sida. Skriv en kommentar eller dom som känner mig på fajsbok :)


vilka minnen som kommer tillbaka..


NU : TRÄÄÄÄNA


Visa ditt intresse innan du tappar mitt.


:)

Asså har fetaste lusten att skriva skriva skriva skriva. Men eftersom att mitt liv för tillfället är ganska händelselöst och eftersom att jag redan skrivit om Sälen så finns det inte mycket att skriva. Så egentligen var det bara onödigt för er att ens läsa det här... Men det är inte ofta man har en fet jäkla blogg lust.

Men men, annars då? E lite hostig just nu. K BRY. Har precis duschat iaf, hårinpackning osv osv. Så sköööönt. Känner mej såååååååååååå fräsch! Så nu ska jag ta något att äta och sätta mej framför tv'n. MYYYSIGT!
Imorrn då? Efter mamma slutat så ska vi till jakan tror jag, tänkte kika på lite kläder och vår jacka. Hatar min skinnjacka jag har nu lixom.... lust att köpa ? ;) Sen på kvällen ska jag slagga med Elin.HAHAHA, OM vi ska kolla igenom våra gamla bilder från 4'an eller 6'an !!! :D HAHAHA!

Ahja, hörs ikväll eller så! PUSS

'


NO LINSER..

Vart aldrig att jag träffade Oliva. Hon hann inte med sin buss & skit så vi sket i att köpa linserna idag. Så istället ringde jag Issa & drog hem till henne. Vi fixade oss lite sådär. Sen gick vi till stationen och därifrån bussen till McDonalds. Sååhär gott med en BigMac även fast man inte direkt var sugen på Donken. Sen åkte vi hem igen & chillade på stationen en stund. Sen tog båda bussen hem.

Och nu ska jag vila lite. SISTA gången jag skypar till 4. Såååhär trött jag va idag. Sen vid 6 ska jag på träning. Pallar verkligen inte för vi ska ut & springa. Tjo lat. Nej men vet inte om jag fortfarande får anstränga mig till max.. Pågrund av halsflussen jag hade & så. Men får se hur jag & pappa bestämmer sen.


SÄLEN 2012

Lite små gullig bild bomb sådär, eller?
Fotat med min mobil så kvalitén är väll sisådär.. ahja!

Lite snabbt om mitt sportlov i Sälen iaf!

Söndag : Åkte tidigt på morgonen till Sälen med Michaela och pappa, hej 6 timmar i bilen hejdå. Kom fram lite runt 3 sen åkte vi skidor på en gång. Träffade oxå på Jonte och Gurra så vi var med dom på kvällen å åkte pulka osv.
Måndag : Var inte så bra väder + jag ramlade och slog sönder min svans kota hahaha, så fail! Så runt 12 skjussade pappa, mig och Michaela till ett äventyrsbad.Var skit kul haha, åkte på ringar och badade ute osv! Träffade också Frida Ö då! Sen på kvällen var vi med Jonte och Gurra.
Tisdag : Åkte skidor och hade skit bra väder! Sen fikade vi med Jonte & Gurra haha sen var vi med dom på kvällen. Åkte pulka och sprang med knappliftarna.
Onsdag : Åkte skidor med jätte bra väder sen på kvällen hahah igen var vi med Jonte och Gurra efter vi käkat ute med pappa på resturang.
Idag : Städade, packade sen drog vi iväg hemmåt. Käkade lunch på lappen och skrattade i typ 1 timme men Micheala. Så äckligt trötta hahahahah.
Lite kortfattat sådär? :) Har iaf varit ett skit bra sportlov med Pappa och Michaela, sen as najs att Jonte och Gurra också va där! Det enda dåliga va typ att mina skidor gick sönder och att ena min pjäxa också pajjade.

Nu ska jag bara chilla här hemma idag, iika runt lite på fina vår jackor och sånt. Puss! :)

EBBA

Hej hemma nu! Snart kommer ett inlägg om veckan, puss!

GODMORGON

Måååste stressa sönder nu för jag & olivia ska träffas om en timme men båda vaknade nyss! Och vi måååste ses för vi ska köpa linserna idag! Så blir inte bra bloggning nu under dagen! Godmorgon på er iallafall & ha en bra dag! PUSS

bara för att..


NATTSNACK /m


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus