Alla grabbar säger shooo


kommer inte på någon rubrik..

Helllu :)
Suttit vid datan någon timme men inte direkt haft orken/lusten att blogga. Men nu så. Vad hände idag då? Drog till Viksjö skolan vid 2 och var med Elinur min broder till typ 3. Sen kom Tobias & Elinur drog. Sen vi gick in i ett trapphus & pratade och så. Gjorde typ ingenting. Sen gick vi runt lite & sen drog båda hem. Och skulle till min kusin med mamma egentligen vid 6, men min mamma fastade på jobbet så min kusin & hans mamma kommer över till oss istället. Så kommer inte bli bääästa bloggningen men ändå :)

 


myser med michaela

Hey! Hahahahaha ja slog michaela me mina skidor idag, hhhahahahha vi va så trötta idag efter skidåkningen så vi garvade åt allt. HHHAHA HEJDÅ SNART SKA VI TILL PIZZERIA SEN KANSKE VI TRÄFFAR GURRA Å JONTE.

When life changes to be more difficult, you most changes yourself to be stronger.

Hellu. Sitter med datan framför tven och gör inte så mycket.
Vaknade för en timme sen kanske.. Är fortfarande lika trött sen dagen efter Romme haha.. Inte direkt för att jag sover mycket under nätterna men ändå :) Har vääärldens träningsvärk i magen och ryggen också. Svär våra tränare vill se oss plågas ibland. Även fast min pappa är tränare men ändå..

Ska börja fixa mig om någon halvtimme eller något. Mitt hår är kaaaos så kommer ta en timme säkert att platta ner allting.. Kärlek till lockigt hår ibland :thumbdown: Iallafall, ska sminka mig osv. Får se om jag hinner jobba med min novell också.. Sen ska jag UT.


repriiiis


SISTA INLÄGGET FÖR IDAG / m

ska inte sova direkt men det här blir sista inlägget iallafall. imorgon/idag då.. MÅSTE skriva klart min novell.. haha fortfarande inte klar.. men den ska in innan sportlovet är slut har jag bestämt! sen efter det ska jag träffa Tobias troligen. får se vad vi ska göra. lovar att jag skriver igen när jag vaknar så godnatt! :)


ni "stockholms ..." fucking överdrivare!

pågud jag får damp. ni som har "stockholms finaste" och så är helt okej. alltid kul att veta att någon tycker du är vacker och så. men ni andra.. "stockholms skitsnackare" seriöst. HAR NI INGET LIV? vadfan tjänar ni på att sprida massa hat. massa lögner eller sanningar som folk skickar in till er. det finns någonting som kallas PRIVATLIV. och sen kommer ni & förstör allting. säg
mig.. vad får ni utav allting? status? nej för inga veta vilka ni är. respekt? HAHAH det är det sista! skärp er snälla! min 6 åringa kusin är mognare. tack för mig!


KÖPA LINSER PÅ TORSDAG! / m

blir troligen båda .. hoppas båda passar !


HAHAHAHAHAH

känslan när jag & min familj sitter och snackar om min telefon räkning jag hade förra månad. sen river min pappa en "tele2 - räkning". för att inte vill se min räkning längre. och mamma säger att han ska vara försiktig för det kan vara hennes. men han säger "nejdå". jag går därifrån och min mamma kommer in 5 minuter senare och säger att det var hennes räkning.. HAHAHA..


snabbiz

Snabb update nu live från Sälen, huehue ;) Kom typ precia hem, varit ute och åkt pulka + knapplift utan skidor med Michaela, jonte & gurra :) ( som btw bor grannar med iss :D) nä men hörs sen! Puss

säg på gud dom inte överdriver?


Klockren!

HAHAHAHAHAHA, Jag dör alltid lite varje gång jag ser den här bilden!! HAHAHA, typ 5 år sen eller nått.
Från vänster : Min brorsa Pontus och min kusin William som drar ner Pontus byxor, Min kusin Michaela, Jag och min vackra mamma.

People aren’t afraid of saying ‘I love you’. They’re afraid of hearing the response.

godmorgon :)
ligger fortfarande i sängen & tare lugnt. kollar instagram, fb & så. inget liv ni vet. träning idag somsagt! åh, saknat att träna. nästan 2 månader sen jag var ute & tränade. hade ju halsfluss x2 på en månad.. helt sinnes! men nu är jag heeelt frisk! tur det. skulle fan funderat på att ta självmord om jag hade fått det igen diiiirekt efter :O fast nä..
bloggen är lite halft tråkig just nu. det är typ samma sorts inlägg varje dag.. "idag har jag varit med blablabla & vi gjorde det och det. det var sjuukt kul" haha, inte alltid sådär skit kul. men snart kommer hemma hem från vart hon nu är och åker skidor! hon kommer hem på torsdag. så hon kommer ha en MASSA bilder att lägga upp! sho avundsjuk..

men medans jag gör annat får ni en bild på när ebba sov i bussen!

 


känslan..

när du vaknar upp, tänker på en person, och ser att den skrivit..


... / m

sista inlägget för idag då! vart fett depp från att ha varit skit glad. även när personen inte finns i mitt liv förstör den ändå. åh, hej du är & var ett misstag. bloggar imorgon igen när jag är på bättre humör. fotbolls träning vid 4, längtaaaar!


STATUS GREJ / M

Widad Mdaghri: Hjärta av guld helt klart! Vacker & snääällast! Grabbar haffa!
Hanna Hananasen Lindberg: Söt tjej som går i min skola
William Ohlsson: Skit söt & snäll kille som jag var med på The Voice 2011.
Amanda Skogsbär: Galen tjej med drömutseendet! Saknar tiderna med henne.
Linda Engström: Söt och snäll tjej som går i min klass.
Lina Andersson: Finare vän får man leta efter! Riktigt guldvärd tjej! Gryyyym med bollen!
Douglas Skoog: Min brooor! Grabben är GULDVÄRD! Katt & världens snällaste!
Salih Nuru: Jätte gullig liten kille som är snäll & rolig!
Matte Gareth Bale Zackri: Jätte gullig kille som är super snäll!
Ronja Alexandroff: Världens gullunge! Härligaste kramarna & rumpan som döööödar!
Michelle Neuman: Suuuuuper fin tjej som är riktigt duktig med bollen!
Saleh Osman Gulai: Känner inte men gullig liten kille.
Felicia Segerman: Känner inte heller men ett dödande utseende.
Andreas Tysk: Sjukt fin kille som säkert är snäll & har humor. Plus så ska han ha värsta magen också, hihi.
Lanja Saeed: Galet vacker tjej & snäll!
Elvira Cecila Ekberg: Skit snäll & galet rolig tjej! Suuuuuper fin!
Rami Akkawi: Katt & säkert snäll!
Jocke Andersson: Galet fin kille med personligheten.
Krsto Beko: Katt & skit gullig. Ska tydligen vara skit snäll!
Desiree Caroline Partanen: Stjärnan på fotbollsplanen! Super söt & snäll!
Emelie Johansson: Fin brud med fotbollstalangen.
Sandy Alhali: Jätte söt tjej.
Olívia Sawahri: Min äääälskling! Drömutseendet och personligheten! Hela hon döödar! HAFFA.
Maria Yousef: Skit snäll tjej med humor & vacker.
Melisa Mujkanovic: Damn tjejen har huuuumor! Galet vacker också!
Sabila Khalil: Super fin tjej med utseendet & galet snäll!
Jonathan Jonasson: Min töööönt! Galet fin och skit rolig!

@ HOME

hemma nu, drog hem till issa och sen var vi där några timmar. snackade med **** på telefon & svär.. jag är heelt chockad.. sen våfflade jag håret som btw försvann.. suuug! vart fett fint.. ayah. sen vi drog till jakan, chillade lite, sen bussen till viksjö där vi skulle äta på grillen. svär vilka garvattacker! dom sa fan åt oss och allt :O såhär kul ! BILD KOMMER PÅ DET ROLIGASTE ! sen bussen till jakan igen med elin, matte, tim, bambam & marcus. sen tog alla bussen hem igen. eller aa jag tog bussen hem :blush: vart ingen olivia.. cp barnet tog sig vääärldens tid på att färga håret -.- hoppas det vart fint iallafall !
image descriptionimage description


Det finns en anledning till varför vindrutan är så stor och backspegeln är så liten. För dit du är på väg är mycket viktigare än där du varit.

Min fina älskling och jag, jag saknar dej min lilla pruttbubbla. Riktigt jävla skit mycket.

GODMORGON


MÅSTA SOVA

ska fan träffa Issa imorgon vid 1. och klockan är 5 minuter i 3.. amen lycka till att gå upp! får troligen sätta på alarm OM jag inte skulle vakna innan halv tolv. olivia ska iallafall färga håret vid 1 så jag ska vara med issa tills hon kommer. sen får vi se om issa taggar hem eller inte. mååååste sova nu, tänkte skriva en snabb update bara. ska chatta klart med ******* först, h1h1.

BJUDER PÅ FINT PÅ BILDEN


SKYPE MED MIN BRODER


SKAFFAT LÖSHÅR BTW!

Mitt hår är i en toffs just nu! hahah och ja.. mina läppar är kusiner med ankorna på första bilden..


HEMMA NU / M

BION VAR SKIIIIIT BRA! Vart skit förvånad. Trodde inte alls att jag skulle tycka om den men det gjorde jag! Den slog "Sho Bre" så fiiiint. Vi var där i typ 5 timmar? Åt där med pappa också. Sushi ftw. Sen lallade vi två runt i kista tills dom andra kom. Efter det tog dom sig en kaffe & sen åkte vi hem. Och nu ligger jag i min säng & är veeerkligen helt död! Men ska snacka skype all night med Issa så måste hålla mig vaken på något sätt.. Nåja, kommer bli hype då så det är lugnt!


SNACKAR SKYPE

.. Med issa den hobbyturken. Haha kärlek :love:. Ska iallafall tagga till kista nu, bion början 18 så är hemma vid 20-21. Så uppdaterar mer då! Ha det så bra :) PUSS


GODMORGON :)

Ligger i sängen som alltid.. :blush: Pappa åkte och lämnade mamma på jobbet, sen åker han på fotbolls träning sen ska båda börja fixa oss för sen ska vi möta upp två till som vi känner. Sen drar vi på bio i kista. Ska kolla på "Mission Impossible."

Efter bion som är slut runt 17 kanske ska vi troligen åka hem igen sen. Efter det får jag se vad som händer. Skulle kanske träffa ***** imorgon. Men får se.. Lovar att jag skriver innan jag åker. PUSS


Juste, så jävla söt Amanda!


:)

Hej, sitter i bilen med pappa och Michaela. Bara 5 timmar kvar ;) Igår då? Michaela kom halv 8 och då satte vi oss med dipp och grönsaket och snackade om lite allt möjligt. Sen typ facebook och 9gag, vissa människor är för roliga! Sen chatroulettade vi till typ halv 2.... omg 2 killaf från skåne, en av dom med VACKRASTE LEENDET! Så charmiiiigt! Hihhihuehue, hörs!

OM DAGEN ! / M

Känner att jag bombar med inlägg men nåja !

Mötte upp johanna i viksjö. Sen tog vi bussen till barkarby & mötte upp batch.
Vi tre tog tåget till jakan igen och mötte jonte, cassie & cissi. Vi tog bussen till kista där vi träffade Krsto, Mladen, Luka, Faraba, Alex & Momo. Sen vi chillade i kista tills filmen skulle börja. Och när den hade börjat.. Jag skämtar inte.. Vi fuckade hela bion! Killarna/momo la maaaassa kommentarer under filmen så jag, Johanna & Alex dooog av garv varje gång! Krsto & Mladen började brottas och jag vet inte vad?! Haha, svär hade såå kul vissa stunder. Sen efter bion va vi kvar i kista en stund, sen kom pappa & hämtade mig. Och sen dess har jag bara chillar här hemma. Chattat med några männsikor och så. Svär, galet lyckad dag!
image descriptionimage description
image descriptionimage description


<ÄKTA UNDERHÅLLNING3


TVII SKAAAM !

Ligger i sängen och chattar med issa. Haha, fyfan vilka garvattacker man får! Shiiiiet! :D bion sööög! Fitta vad dålig den var. Rekommenderas inte att se på bio! Säger bara det! Venne vad jag ska göra nu. Har lust att ringa någon.. Hmm, får se hur jag gör. Vi hörs lite senare!


BIOOOOO

Sitter i biosalongen med Johanna, Cissi, Cassie, Batch, Mladen, Krsto, Luka, Alex, Faraba & Mohammed. Vi kollar på sho bre. Den är helt okej, ganska tråkig ibland. Men momo gööör filmen jag svär! Hans kommentarer :') Ayah, ska kolla vidare nu! Puss!


Michaela din sega råtta, rör på arslet och kom hit nu!


HAHAHAHH, så sant!



Ogillar

Människos som skryter. Att myggor inte suger fett. Att det inte kan regna pengar någon dag. När nån från typ Kina skicka vänförfrågan på facebook. När mobilen/datorn fuckar. Kläder som sitter fult. Människor som tror de har status. Att bli facerapad. Att plocka ur diskmaskinen. Jag har ingen prao plats än. Wild dragon är dyrt på hemmakväll. Att nu kommer jag inte på något mer.

Just say fuck you and smile :)

Jag stör mig så hårt på alla tjejer som bombar bilder där deras bröst är uppe vid hakan, sminket är så mycket så de börjar lika clowner, med rumpan uttryckt mot Saturnus och läpparna är kusiner med ankorna.

synd att människor inte är som ballonger, sprängs när de får för mycket luft.

Hej! Missade somsagt min träning idag, sug på det. Hursom helst, har handlat mat med pappa. På¨riktigt, kaos på ica. Sjukt mycket människor, fick damp på alla idioter som vägrade flytta på sej :$
Haha, sen köpte jag oxå ett par skidbyxor från teamsportia. Gick på 499:- och var typ orange/röda. Lite sista minuten köp vettni ;) Ni får se min snygga skid outift i veckan hahaha ... (y)
Ahja, packat har jag oxå gjort och städat mitt rum. Så nu är allt packat, skit mycket för bara 5 dagar men men... Ska iaf hoppa in i duschen snart och fixa lite inför ikväll. Michaela kommer hit runt 6 sen sover hon här. Ska oxå fixa lite tidsinställda tror jag, men hörs senare! Puss :)

JOHANNA MIN ÄLSKLING

Ska upp & fixa mig nu, käka lite snabbt sen drar jag och träffar Johanna min älskling :D jäääätte längesen så det ska bli kul! Får se vad vi ska göra. Skriver sen igen när jag är med henne eller så :) VI HÖRS!


GODMORGON / M

Godmorgon :)
Ligger i sängen, kollar fb, musik och så. Är sjuuukt trött.. Somnade vid typ 4 och vaknade 8.. Sen somnade jag om till typ 10 så det kanske inte är så konstigt..

Idag då? Skulle åkt och gymma med pappa men han hostar fett mycket och allt så kanske inte blir av. Sen skulle jag träffa Elinur eller några andra killar men det regnar fett mycket ute så pass på den :O men får se.. Skriver senare om planerna isåfall! Hare!


moget

Allltid lika trevligt att vakna och komma på. ''Fuck jag har träning och den började för en timme sen''.
Varför i helvete ringde inte mitt alarm som det skulle ?!

Fett irriterande sån där skit! -.-
Igår då? Gick och la mig typ halv 12 efter big brother, asså hahahah! Sjukt bra avsnitt de dära! ;) Hahah men blev äcklad av Hannah och Tenny ... :O Ahja, spelade lite spel sen ringde elin och vi snackade i sisådär en timme sen somnade jag.
Hursom helst, min dag idag känns fett stressig btw... Pappa och jag ska handla till Sälen, köpa skid byxor, packa och allt. Wää, hatar stress! Ahja. Men vi får höras sen, ikväll eller nått!

SÅ FIIIIIN!


SKYYYYYPE

hejhej :) ligger i sängen just nu & chattar med miran och issa. ska snart ringa issa på skype sen måste jag ringa miran. alla vill prata med mig :O nej men driv åsido.. iallafall. tänkte bara skriva lite snabbt så, vi hörs imorgon!


lämna mej med frågoe utan svar så lämnar jag dej med problem utan lösningar.

Lite snabbt, gulligt, bildlöst inlägg sådär! Ligger i sängen och snackar lur med Elin. Har gjort det ett tag nu, men måste sova snart. Träning imorrn på morgonen... ahja! Hörs!

EFTER? OHJA / m

ebba fixade facebook till mig.. haha hatar facebook! ångrade inte att jag tog bort min förra gången.. men lovade henne att jag skulle ha den i tre dagar. sen får jag se hur jag gör med den. men om ni känner mig eller så, lägg till mig!


a v i c i i

Hej där, har för ett tag sen skaffat facebook till Madde. Thahahah 8 vänner! ;)
Sitter iaf och dunkar spotify, har snackat i tele med Ebbsi oxå. Bruden har ju fixat navelpiercing!! Awesome!
Menmen, har inget speciellt att säga direkt.
Imorrn ska jag åka och handla med pappa, kolla på ett par skidbyxor, packa det sista sen kommer Michela och sover här. Sen på söndagen taggar vi till Sälen somsagt, grymt!
Hörs sen!

hittade inte den andra.. TILL EBBA!


3 BILDER FRÅN DOM SENASTE DAGARNA

image description
image descriptionimage description
1. Mina ögon. 2. Ebba sover på bussen :') 3. Idag i H&M, HAHAH!


♥ Bow Wow ♥

Kollar på fast and the furious där Bow Wow är med..
Omg jag tror jag dör.. Han är fööör fin! Smilet, ögonen, allt! Drömkille ♥ Iallafall, pappa drog nyss för att köpa lite saker? Sen ska han åka förbi och köpa pizza. Galet längesen jag åt det! :O Så blir gott.

Imorgon då. Har faktiskt inga direkta planer.. Ska kanske träffa Elínur men inte säkert.
Annars ni som har mitt nummer kan messa mig :) haha bryr mig inte.. är inte hemma på en lördag :blush:
Känner mig JÄTTE forever alone.. Lördagar är alltid roligare, vad man än gör. Alltid varit så, haha.
Ska gå vidare till min film nu & instagram så vi hörs! Glöm inte att följa mig på insta! @maddemellabello.
image description
98 FÖLJARE KVAR TILLS JAG NÅR 6000! HJÄLP MIG HAHAHA :D


:)

99 KRONOR, H&M.

Ebba leker svensk, eyy

Hej på er!
Kom hem för ett tag sen. Var med Ebba som sagt. Lallade runt i Jakan, Viksjö, satt på terminalen i 50227 miljoner år. Haha, sjukt skönt där! Sen taggade båda hem. Är så äckligt trött.. Så ska bara vara hemma ikväll I think. Men det funkar också bra. Måste snacka tele med några människor så min kväll kommer lugnt se ut sådär. Men ni får en bild från idag, lägger upp resten senare idag eller i olika inlägg. För det är verkligen bomb!


Once in a life time.

Hej! Kom hem för en stund sen, var med Madde somsagt. Vi lallade runt i Jakan, Viksjö och sånt. Satt på terminalen jätte länge haha! Ahja, snackade om massa saker + fick med mej en söt liten tröja för typ 99 kronor? Grymt! Bild kommer sen. Men nu ska jag spela lite spel på mobilen, smsa michaela och sen börja packa till Sälen.
Så vet inte riktigt när nästa inlägg kommer, men men! PUSS

Lite små driv på bilden sådär ;)

Terminaleeeeen


madde leker latino, eeey


GÅR I VIKSJÖ MED EBBA - LIVE


DRAR OCH TRÄFFAR EBBA SNART

hejhej! sitter & äter just nu. måste ta bussen som går 14 över hos mig, så möter jag ebba där på bussen. får se vad vi ska göra, lalla runt i centrum är standard :) drar nog hem tidigt.. är heelt död efter romme.. shiet. så blir nog hemmakväll idag. fast det är också skönt :) men nu måste jag äta klart! VI HÖRS SENARE


Jag saknar det som en gång fanns...

Det är typ vår ute! 7+ och sol :) Snart försvinner säkert slasken också, awesome!

Hello, har precis käkat lite gröt. Ska snart ta bussen och träffa Madde. Jag kommer tvinga ner henne på h&m och ginatricot, för hej jag heter ebba och jag vill ha en ny tröja eller nått. Kommer nog dra hem ganska tidigt också, måste packa och allt till Sälen med pappa och Michaela. Sen är jag skit trött också så jaa. Där har ni min dag. En K-bry stämpel på det!

image description

-

Hahah, fråga mig inte vad jag gör uppe nu!! Somnade ju innan 11 igår så vaknade typ 8 idag? Mindre kul!
Ahja, egentligen sprang mamma in till mig halv 8 imorse och sa att jag hade försovit mig. Men det hade jag ju inte, sportlooov ;) Men ska ta något och äta nu, kolla film och chatta klart med Amanda. Hörs senare under dagen!
Puss :)

OH HERRE! LYCKLIGAST I VÄRLDEN!

vaknade för en halvtimme sen, skulle egentligen fortsatt sova med olivia fråga om hon kunde ringa så aa vi snacka lite skit. sen ska jag kolla app store och det stod att man kan uppdatera blogg.se appen. jag tänkte liksom "amen nu kommer den säkert bli ÄNNU sämre.." men jag ser att man kan kolla sin statiskt nu & var bara tvungen att uppdatera. och nu gjorde jag ett test inlägg (men tog bort det) och jag kan blogga från mobilen igen! :D :D :D omg såååå lycklig! plus så kan man fixa kategorier direkt från mobilen! hur bra är inte det?!


HAHAHAHAHAH!

Visade min mamma det här och hon DOG av garv!
HAHAHAHAH BÅDA GAAARVADE! :D
image descriptionimage description


BACK FROM ROMME / M

Hej babes! Hemma från romme nu!
Gash vad kul det var! Svär jag är KUNGEN i grön & blå backe. Haha X på röd & svart.
Skulle aldrig klarat det! Iallafall. Åkte med min pappa mest. Shiet vad han ramlade!
Dog varje gång :') min pappa asså ♥ Var gelet kul iallafall! Kommer lugnt åka igen!
Var galet trött påvägen dit, men olivia och natta underhöll mig lite som tur var!
Sen påvägen tillbaka snackade jag tele med olivia bebis. kärlek till bruden!
(som jag sagt ett X antal gånger..)
image descriptionimage description
idag i backen


I need you, to need me.

Heey! Sitter och uppdaterar lite grejjer på min mobil. Annars då?
Kom hem för ett tag sen från romme. Har hunnit ducha och äta pytte lite, får inte i mig något... ahja. Romme var iaf skit bra! Samling 05:45 sen rullade jag, ebba, madde + 40 pers typ mot Romme. Vi såg påfilm på både resan dit och hem, sen lekte ebba och jag som vanligt... haha kom på besta leken! :D
Men men, soligt väder och bra backar. Lite slaskigt bara men annars vare najs.
Kommer fucking hoppa i säng snart btw, är så trött och min mage gör ont så kommer nog hoppa i säng. Chilla framför spel + facebook. That's how I do it! ;)
Imorrn då, ska nog träffa Amanda pluttis. Ingen aning vad vi ska göra! Men hörs sen, pussar! :)



1. Ebba, 2. Jag & Ebba. Hahah... gulligt! :)

slingersvans_98

Tänkte bara slänga in ett grattis inlägg till min lilla rumpa Ronja som fyller 14 idag då!
SÅ GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS MA BABY GIRL!

-

Hannah W i bigbrother.. asså hon gör hela BB!
KLICKA HÄR

E

Hej, har precis bytt tbx till min gamla ericsson Elm. Har ingen lust att åka men min nya mobil i kylan, haha dom fuckar ju sönder.. Men men. Ska sova om ett tag sen blir det tagga romme! Lite osäker bara på att jag kommer vakna imorrn hehe ... Hörs imorrn! PUSS

JUSTE, HAR SPORTLOV!! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP!

Tjooo, sitter fortfarande och lyssnar på musik. Love, love, love!
Har käkat lite middag med min fader också, och fixat med skidor osv like i've told you ;)
Men ska gå in på bigbrother.se och kolla på lite klipp från idag, sen ikväll blir det ännu mer BB!
Ahja, vet inte om det kommer ett inlägg från min del idag? Känns lite onödigt att typ skriva en rubrik ''godnatt'' eller?? Haha, ahja. Vi får se om jag känner mej lite onödig eller inte. Hejdå!
-HEJ REDIGERAD-

they see me rolling / m

Hey igen!
Ett tag sen nu haha. Tänkte bara slänga in en snabb update.
Ska kolla en film, först ská jag bara hitta en. Kolla på den & kanske ett avsnitt GG och sen <sova3!
Måste upp 4 imorgon eftersom jag & skolan åker till romme imorgon för att åka skidor.. Så måste vara i skolan 05:45 och bussen går 06:00.. snark! men aa kul kommer det bli! TAGGA! kommer nog fota när vi sitter i liften och så, så ni kommer få en massa bilder! Promise!

Snackar med Olivia min bebis just nu & *****.. Jag och Olivia hypar som jag vet inte vad!
Hahaha "they call me doctor. mahad" HAHAHHAHAH! åh kärlek till bruden! :love:


hahahahha.. svär, perfekt present till mig som aldrig kommer klara en kub!


HEJ RANDOM

¨
Hahah kände bara att ni borde veta ... detta är det godaste goiset i världs historien.

You had me at hello

Heeej, kom hem för kanske 20 minuter sen så sitter och lyssnar på musik och spelar ''Draw something'' hihi :)
Annars då? Fick stressa ner till bussen som gick 15:28 för att sen möta upp min pappa vid skolan, hade ett 55 minuters långt iup samtal... och typ 15 minuter om gymnasiet? Vill inte höra om sån skit när jag bara går i 8'an haha! Ahja, sen drog pappa och jag en snabbis till ica. Köpte god frukost + godis till imorrn. Tagga romme! Så nu ska jag ta fram mina skidor, pjäxor och skid kläder så man slipper stressa sönder imorrn. Samling 05:45, mysigt.
Hahahah Ebba! Från cuppen i söndags, Ebba, Jag och Emelie lekte med ballongerna och sprang omkring i ett köpcenter, awesome.

GE MIG, GE MIG, GE MIG! / M

image descriptionimage description
NÅGON GULLIG SOM VILL KÖPA DOM HÄR TILL MIG?! trodde väl inte det..

olivia hälsar btw :)


LÄNKBYTE


länkbyte med Sara! Sjukt söt blogg så tycker ni borde kolla in den nuuuu!
http://sararutberg.blogg.se/ http://sararutberg.blogg.se/http://sararutberg.blogg.se/


minne olivia! :D

HAHAHAHAH OLIVIA! MINNNE! kommer aldrig glömma :D :D :D
Hej på er! Kom hem för en stund sen.
Träffade Olivia min älskling vid engelska & sen taggade vi till jakan c. var på bibloteket och så.
HAHAHAH svär ni skulle varit med! omg vad kuuul vi hade.. vi fick panik åt en sak & slängde oss på golvet och gömde oss bakom ett bord.. HAHAH, sen jag slog i knät och olivia börja asgarva! snackade med ***** också. redde ut lite skit.. HEJ KOKADE! men aa.. sen tog olivia tåget hem och jag satte på mig hörlurarna och lyssnade på musik till HÖGSTA. rensade tankarna. Hahaha gay varning..

Ringde issa såfort jag kom hem så vi snackade lite. sen taggade hon på träning.
och här sitter lilla jag.. ska snacka skype med några så skriver senare igen!
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
hahahha issas röv! hon satte sig på mitt puder så det såg ut som om hon bajsat på sig..
sen när jag tvättade bort allting så såg det ut som hon kissat på sig!
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH :D


SKAAAAAM

JAG FUCKING KOKAR JUST NU SÅ LÄS INTE OM DU KOMMER STÖRA DIG PÅ ALLT!
ni är fucking smuts. jag hatar er. fuuuulaste som finns! åååh fyfan vad jag kokar-
ni är under mina fucking fötter! vad håller ni på med riktigt ärligt?! tsss du skämmer ut er!
skam skam skam skam skam! X PÅ ER ERA FUCKING ÅSNOR! ni 4 skämmer ut er!
MÅ GUD VARA MED ER!!

FULEFAN HELA BUNTEN FÖRFAN!


på bussen mot skolan nurå, iup samtal mannen!

BJUDER :D

.

I could have been a princess
You'd be a king
Could have had a castle and worn a ring

Take me 4 who I am, or watch me as I go.

Heeej, hahaha dog lite smått när Madde skrev om att det kommer ett till inlägg MEN MASSA MINER! Hahaha, så jävla skön!
Ahja :) Har sovmmorgon idag så börjar 20 över 10 sen slutar jag kvart i 12. Liiiiite onödigt men men, sen efter skolan ska jag hjälpa Madde med lite plugg. Sen dra hem och sen tillbaka för att ha IUP samtal (utvecklings samtal) med min lärare, om hon är frisk. Sen ska pappa och jag åka och handla lite till mig till Romme resan imorrn! Awesome duuudes! Hörs sen i skolan! PUSS
Hahah, lite smått gullig och gammal bild på mej och Ebba!

JAG NÄR JAG DANSAR!

bebis.. gud va jag var liten!


STÄNGS AV NU

STÄNGER AV DATAN NU, SKA KOLLA FILM MED MAMI.
så vi hörs imorgon under dagen med en videon blogg (SOM JAG SKA BOMBA MED MINER PÅ) eller något liknande från míg och ebba. annars bloggar jag vid 18 eller något.
Ska träffa Olivia min älskling! Kommer bli väääärldens hype! SBDJBD vi kokar just nu!
Tyckte ni behövde veta det lite sådär :)

åh koooolla skönheten! haha kärlek bebis :')


LÄNKBYTE


kolla den här snygga tjejs blogg nuuu !
http://stephaniiiies.blogg.se/ http://stephaniiiies.blogg.se/ http://stephaniiiies.blogg.se/ 


Kolla va gulligt halsband min moster gjort till mig, en "skyddsängel".

Skit kass bild, en ljusblå ängel :)

KÄRLEK TILL ER !

KÄRLEK till er bella & ebba! tack för inlägget under ebba! truetruetrue.
Kommer söka upp IP:n när jag fått veta en bra sida. så anonyma jävel : HAHAHA synd om dig!

Hej på er :)
Sket i att plugga. Gör det senare! Ska istället kolla på någon film.
Snackar lite med Linda, Philip & Olivia. Ska btw träffa Olivia imorgon efter att hon slutat så det kommer inte bli bra uppdatering.. Men ni kommer få massa bilder när jag kommer hem! Promise! :D
image description


ansiktsboken

- När killar fotar sina magrutor och lägger ut på facebook.. jag dör lite smått. Haha, uppmärksamhets kåta? Tycker lite synd om dom.
- När någon använder facebook som sin dagbok. Asså skriver statusar heeela tiiiiideeeeen. 24/7. Lite jobbigt. Hej Bomb på startsidan?

du är aldrig anonym, tro mig.

OKEJ SÅ HÄR ÄR DET.
Tråkigt att du som kommenterar har tid och energi att flippa ur och kommentera lite onödigt. Lite synd om dig sådär. Sluta kommentera annars söker vi upp ditt IP. Var inte så jävla feg. Har man något att säga, stå för det då? Annars kan man hålla käften, eller? Så, läs det här och få in det i din hjärna. OKEJ? puss på dej.

- dagens citat


när du tittar på båda dina händer, behöver du bara bestämma dig vilken som är den högra.
Sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra :)


- dagens citat


när du tittar på båda dina händer, behöver du bara bestämma dig vilken som är den högra.
Sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra :)


COLDPLAY, LOVE, LOVE, LOVE.


BILDER FRÅN IDAG

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

ska käka lite nu, eller aa farmor lagar maten iallafall. hihi hej lat :blush:
ska plugga SO / svenska efter så vi hörs troligen om några timmar !
K Y S S


att du orkar ? / M


palla flippa för det där? HAHAHAHAH! Svär jag garva när jag såg att du kalla mig psyko..
gumman/gubben haha läs på lite innan du kallar mig det. varför inte BE mig SNÄLLT att jag ska ta bort det istället för att hype som en åsna för det där. rädd att någon ska känna igen IP numret eller? ;) HAHAH!


CLUB GO

Hey, har sovit i kanske 1 timme? :$
Skit skönt iaf... behöver sånna här dagar! Då jag bara chillar framför tv och sånt.
Ahja, nu väntar jag på middag så blir väl nog lite mer tv? Huehue, men det gillas!!
Annars då? Min mamma kom hem och hade köpt ''Ballerina fylld cookie'' till mej. Haha semmel dagen och jag får det? Men jag tackar inte nej! Ahja.
Hörs sen! Puss!
... måste börja ta mr bilder känner jag ...

walla jag saknar dig ..

Hellllllllu! :)
Drog till Jakan som sagt med elin, elvira, linus & erik.
Skulle kolla prao platsen ju men nej chefen var inte där och den andra biträdande var på lunch..
MM kul.. så vi taggade iallafall till BK och satt där och käkade. lite kaos ibland men vad gör det? ;)

sen tog jag & elin bussen hem och jag gick av vid mig. & nu sitter jag här med
datan på magen och med min söta farmor brevid mig ♥ måste plugga idag!
får verkligen inte glömma det eller skita i det som alla andra dagar.. måste ringa ebba och be om hjälp :blush:
image description
today .


SVAR PÅ KOMMENTAR / M


svar till anonym : haha VARFÖR ska jag skämmas? det är min (& ebbas) blogg.
jag lägger ju liksom ut exakt vad jag vill här. jag kan bjuda på mig själv. någonting alla borde kunna göra. shit haha det är en video blogg. varför skämmas? fattar inte om kommentaren är menat på ett bra eller dåligt sätt eftersom man kan få se det från båda hållen..
antigen äru värsta bitchen som anser att det där är det sjukaste & pinsammaste man kan göra.
ELLER så tycker du bara det är roligt och chockad över att jag INTE skämms.
PLUUUUUUS om du inte märkte det.. så är videobloggen i stort sett ganska mycket driv när jag gör minerna ;)


-bildlöst-

Heeey där, ligger och chillar i soffan. Trött som fan! Iaf skit skönt, väntar oxå på semlor. Tror Pontus och Karro ska baka det, hihi :') Förresten, du som kommenterade maddes videoinlägg anonymt. Kommentera med namn eller kommentera inte alls? Beter dej som en 6-åring. Väx upp.



VIDEOBLOGG


HAHAHAHA BITCH PLEAAAASE

Bitch, please.
When I was in you age, I played with dolls. Not feelings.


@ SCHOOL

HEY HEY! :)
sitter i skolan med elvira, linus & erik.
va på sjukhuset tidigare idag.. vaknade upp med ont i halsen & öronen så var rädd att jag hade fått min halsfluss för TREDJE gången på lite mer än en månad.. & jag åker ju skidor med skolan på torsdag så får inte va sjuk!

men det gick iallafall bra förutom det. & nu måste jag vänta på elin som har iup samtal.
måste till coop och snacka med chefen om prao platserna & så.
men bloggar iallafall mer när jag kommer hem! KYSS

image description


Ebba - Dag 6: Din Facebook profilbild med flest likes.

fattar.inte.varför.



FYFAN VAD SÖT BEBIS ! / MADDE

HOME

Hej! Puuuh, kom hem för en stund sen! Skit trött verkligen... Kan berätta lite snabbt om min dag iaf!
Min + 3 andra klasser drog till Erikdals badet ( eller vafan det nu hette?! ) och var på deras äventyrs bad! Hahah, behövde inte köra längder eller nånting? Haha fick bara springa runt och leka typ.
Så vi gjorde det, blev lite kaos i en ruschelbana hahah.. alla bombade den! Var iaf ruuligt, vi började dra hem runt 11 typ så nu är jag hemma. Skööönt.
Ska bara lägga mej framför tv och chilla och äta. Sen ska jag duscha igen för att få bort allt klår sen trorligtvis städa mitt rumtyp. Kul. Hörs sen! Pussss



TJO HISS ! / Madde

Alla har ju gjort massa "dagens finaste, stockholms vackraste" osv, på facebook.
Visste tycker det verkar skit kul att få höra att man är fin/vacker/katt och så.
Vem blir inte glad av att få en komplimang liksom? Och nu har instagram också börjat göra massa konton. Tycker det är sjukt kul & en fet HISS! Jag har själv blivit vald + länkad (
så att fler börjar följa dig) & det gjorde lugnt min dag!
snart kommer någon säkert göra ett "stockholms tjallare" eller liknande där också..
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


I love you


Ebba - Dag 7: En bild på en tid du saknar.


t i d s i n st ä l l t

Inte ens " Comviq Kompis " är äkta.
Den lämnar dig efter en månad som alla andra.


 

HejHej! :)
Har matte just nu, fast kommer få rast om en minut exakt!
Har haft matte sen 09:10 & nu kommer jag ha matte från 10:20 - 11:45..
Slutar efter det här! Åh ibland mååååste man bara älska vittra. Sen igår snackade jag och några fler med Emma. (en av våra lärare) Och hon sa att vi typ ska få MacBooks! Haha FUCK FJÄLLENSKOLAN!

nej men tjenare smile

VÄRLDS KLASS !


för allt jag hör är gråten, som ekar i bland husen, där barnen lekte för en minut sen.


So baby hold on, now that we come so far, just listen to your heart.

Hahah lagom gulligt, i princip osminkad. Lite maskara bara för att inte skrämma sönder min skola totalt.
Men ska springa ner till bussen snart, vi hörs!

- ebba

Godmorgon. Ska klä på mig. Fixa mig. Äta frukost. Sen gå till bussen. Hejdo.

Godmorgon på er om ni är vakna! :)
Tisdag idag, tror ingen har missat det. Det här är tidsinställt, så just nu (06.35) ligger jag i sängen och sover fortfarande.. haha :blush: Tänkte bjuda på en låt! Bara för att jag är så gullig


dagarna jag missat ! / M

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.
shit.. vet verkligen inte vem jag ska ta.. finns två personer, men den har jag absolut ingen lust att nämna. så den andra som vet MEST om mig är nog issa. hon va alltid den jag vände mig till men nu när mitt liv är så händelselöst så det har typ inte hänt någonting nytt.. hähä :blush:
hahahahahah skit fula.. ett halvår sen eller mer än det !

Dag 3: En viktig person i ditt liv.
OBS : lägg märke till att bilden är skit gammal och från tiderna då jag inte hade några ögonbryn & såg ut som stryk ! min mamma är den viktigaste i mitt liv. jag tackar gud att jag har henne i mitt liv. hon är mitt allt, min luft, mitt hjärta. vet inte vad jag skulle göra utan henne. hon har gjort mig till personen jag är idag. jag är henne evigt tacksam för allt hon gjort för mig. mamma ska få se vilket barn hon fött ♥

Dag 4: En låt som betyder mycket.
låten ger mig rysningar..
växt upp med låten , riiiiktiga minnen
Dag 5: Dagens outfit.

image descriptionimage description
jeans - kappahl / linne - mango

Något du inte visste.. / M

image descriptionimage description
Jag somnar till depp musik.
Haha helt knas men jag har alltid somnat till depp musik.
Då menar jag Sofijah, Fonky Fresh, osv. Om inte någonting har hänt mig, (menar liksom kärleks problem m.m där låtarna ofta passar in) så blir jag inte ledsen eller någonting. Jag bli bara sömning :blush: Skit knaaaas men ja..


LÄNKBYTE !


länkbyte med den här tjejen! super bra blogg & ett galet utseende!
ni hittar henne här! kolla nuuu!
http://bexollila.blogg.se/http://bexollila.blogg.se/http://bexollila.blogg.se/http://bexollila.blogg.se/


Fuck you, very very much


HejHej! Ett tag sen jag skrev..
Har inte hänt så mycket, lyssnat på musik. Gjort några tidsinställda till er.
Kollat tv med mina söta farmor, lyssnat på meeer musik, redigerat bilder på picnik.
Mobilen, laddat ner låtar, ja allt möjligt man kan göra. Ska försöka klämma in plugget någonstans men har riktigt ärligt ingen ork nååågonstans för att jobba med min novell.. Men får ta & göra det snart..
Ville bara uppdatera lite så att ni har någonting att läsa + en låt att lyssna på :)


LÄNKBYTE MED ELIN

image description
länkbyte med elin g!  super bra blogg som jag brukar läsa hihi :) LÄSVÄRD!
www.ellaans.se www.ellaans.se www.ellaans.se www.ellaans.se www.ellaans.se


- ebba

 
2 paket med strumpor, 3 linnen ( två vita, ett svart fast har på mej det ) och ett par jeans från gina! Puuuuuuuss :)


HAHAHA, fail du e.

Hej! Har åkt runt och fixat med ärenden med pappa nu gällande fotbollen, knattefotboll, newbody osv.
Ahja, lite smått K bry på det. Nu ska jag testa linnena jag fick sen duscha och fixa till simmningen imorrn. Har samling kvart över 8 imorrn vid skolan. Orkar inte! Men hööööörs.
bebis jag

WORD

Välkommen till den verkliga världen, här är du hora när du tappar oskulden.
Ful när du inte ser ut som alla andraa, fjortis när du sminkar dig,
och bitchig när du vågar säga nej.


helt v mannen ! :D

helt v , jag sväääär ! bästa jag hört :') parodi ftw ! - vi har alltid solglasögon fast solen aldrig skiner :D

p u r e l o ve

baby you light up my world , like nobody else
image descriptionimage description


Jag saknar det som inte finns.

X
1. Människor som hoppas på att passa in, så de beter sig som de tror att man vill att de ska bete sig.
2. När någon säger att låten är gammal, haha so what?
3. När man följt en serie, sen slutar den.
4. Äckel gubbar, ni vet som typ blinkar och allt mot en. Hahah, skaffa nån i din ålder. Tack.
5. Slask väder. Ge mej soooool och värme.
6. När man hoppat ner i sin säng och ligger kungligt skönt.. sen har man typ glömt sin mobil eller laddare nånstans i huset..
Thumbs up
1. Sportlov snart, soooooova, skiiiidor å allt!
2. Åker kanske inte bara till Italien i sommar.
3. Att skratta, roliga människor. Älskar roliga människor som bara kör på!
4. Min brorsa. ILoveHim.
5. Att vakna och typ bara ''shit, skola!!'' sen är det söndag! SOMNA OM ♥
6. Att känna sig fin!
7. Mammas mat! Hennes lasange, hennes tortillas, hennes grytor osv osv! Kärlek till mammas mat! Och till pappas kött när han grillar, ouuuuuuuuuff.
8. Big Brother!

Men shooooooooooooo

Hej! Kom typ precis hem..? Lyssnar iaf på muuusik just nu. Kan berätta lite om min dag då?

Började halv 9, hade tydligen inte hemkunskap. Bajs på det. Men hade engelska, lallade mest runt med Ronja. Sen spanska då jag och Madde satt och spelade ett rit spel på iphone och mobbade andra på instagram, haha!
Slutade 12 och då drog jag och Ronja till ''Andra sidan''. Vi köpte pizza, jag köpte kebab pizza såklart! Standard bror ;) Ahja, snackade skit mycket osv sen rullade vi till Barkarby Outlet. Fixade typ prao plats på hahahahah ... ''babyproffsen'' HAHAHA!! Juste!! HAAHAHAHHAHA, när Ronja skulle snacka med dem så tappade hon tuggumit ut ur munnen rakt på kassa disken! Jag ramlade ner på golvet och garvader sööööööööööööööööööööööönder totalt! Hahah, sen blev det milkshake på donken och sen lite chill på stationen! HAHA, en kille bara ramlade. Asså som vi garvade... alla glodde typ haha.
Ahja, sjukt bra dag! Fick oxå med mej ett par jeans som gick på 500 riksdaler :)

Ikväll då? Ska hämta newbody sakerna, lämna match tröja sen kolla runt på lite resor med min fiina papa! Awesome. Kärlek!



känslan att inte man kommer på en bra rubrik..

image description
putläppar & duckface - men det är sååå vi rullar.
Hey yooooooooooooooou! :D
Kom hem runt 3. Slutade 11:45 idag, sen åt vi. Runt 1 drog jag, elin & linus till jakan och kollade prao platser till mig & elin. tastys tog dom tydligen inte emot på -.- BULLSHIT! ska be pappa prata med dom. sen fick vi typ plats på en kebaberia, hahaha. och sen kanske vi får plats på coop och en resturang. så får se vad vi väljer. annars utom det så gick skolan galet snabbt. massa lall lektioner ändå så :) får se vad jag gör nu. måste skriva líte i min novell som ebba hjälpt mig lite med. kompis det går bra nu :D


My attitude is based on how you treat me.

Galet deprimerande att vakna och frysa och ha vinter istället för att vakna och känna ett litet glädjerus och ha sommarlov...

Godmorgon. Ååååh, har verkligen ingen lust att gå till skolan idag... Skulle ha hem kunskap sen sluta 12 men nu är läraren sjuk så kommer ha spanska och engelska fast sluta samma tid så klart. Efter skolan ska Ronja och jag kolla runt på lite prao och jag ska in på gina och kika på jeans. Fick 500 av mamma så köper trorligtvis ett par! Awezumm. Hörs senare idag eller så!



I smile and act like nothing's wrong. It's called putting shit aside and being strong.


GODNATT

nu ska jag sova.. vi hörs imorgon alla fina!


Stör mig på det här.

Facebook, hat sida typ? Finns sidor där så man kan skicka in något elakt om någon så hamnar det där på dens status. Asså va är det här? Vart är r e s p e k t e n? Snälla. Alla vet vad respekt är, så kan ni inte bara bete er som fucking människor?! Alla.Gör.Misstag. Och tycker så jävla synd om de som de skrivs om, bara en massa bullshit men alla tror typ på det. Sidorna skapar rykten, så fult. Har ni verkligen inget bättre för er?
Gör ni en hatsida, var förfan inte anonyma. Så fegt.
Duckface, fine, duckface ibland. Men heela tiden. Snälla leeeeeeeeee bara. Så mycket finare. Asså va fångar uppmärksamheten mest? 2 ihoppressade läppar eller ett fint leende? Thah.
Krav på killar, asså man läser människor som skriver ''lita aldrig på killar (sen jämnför de typ killar med något men bästföredatum osv osv). Asså fattar i n t e grejjen? Är ni tjejer så himla perfekta eller? Bara för att en kille är dålig är inte alla det. Och om nu ''alla'' är det, ingen har bett dej prova alla.


DUCKFACE

TILL ALLA FINA MÄNNISKOR DÄR UTE, LEEEEEE PÅ ERA BILDER. Snällaaa, påriktigt. Duckface = off, smile = on! Tack :)

Hej där! Kom hem 6 tror jag ? Cuppen gick sådär. Vi var skit duktiga, men vi fick inte in bollen i mål... Men vi körde iaf 3 matcher. Har hunnit duscha + käkat middag nu så sitter och lyssnar på Coldplay. Bääästa bandet. Annars då? Har inte så mycket att säga, vet inte vad som händer imorrn osv. Hejdå!

- dagens citat


Ingen kan vara nere med en ballong


BLOGGTORKA HEEEEJ

Hey You! Inte alls varit bra bloggning idag tyvärr..
Men träffade Natta bebis vid halv 12.. Haha fattar inte hur vi pallade!
Men vi lallade runt i centrum, chillade, garvattacker på BK, sen tagga vi till viksjö.
Kollade på innebandy uppvärmning. Fotade som fan, egobost hey! Skönt att träffa
henne efter flera veckor! :O galet längesen så det var kul. Kärlek till bruden ♥

Imorgon måste jag vara i skolan 07:30 typ.. IUP samtal ni vet.. Sen slutar jag
11:45 och efter det ska jag vara med Chevo tror jag. Efter lunchen dåra ;) Får se vad vi gör.
Skriver mer senare för har värsta bloggtorkan nu..!
image description


Ebba - Dag 4: En låt som betyder mycket.

Den här låten är otroligt gammal. Jag vet. Men det var den här låten jag alltid lyssnar och har lyssnat på varje gång jag kolllat och kollar på bilder på Viggo. Jag älskar dej.

DAGENS BABE

:love: hello my loooove :love:
zac efron .. grabben har aaallt !

fotboll

Hej, godmorgon. Ska börja gå till min tränare Fredrik om 35 minuter typ. Har ju cupp idag i västerås. Har ingen aning när den slutar, bror ju somsagt på om vi vinner osv. Ahja, kul! Ska packa min väska nu och äta lite mer gröt och macka. Skit dålig på att äta frulle... Inomhus cup förresten, nej men tagga vinna nurå!!
btw : tror jag kommer anmäla mig till tisdag + torsdag på knatte träningar! Då kör jag 20 träningar och får ihop en bra slant (hahahah).

Hejdå!



GODNATT !

hörs imorgon innan jag träffar natta troligen !

hej igen! / M

kom precis hem från min gudfar. bowlingen gick faktiskt skit bra! kom på tredje plats om ni inte sett mitt video inlägg några inlägg neråt! efter det åkte vi iallafall hem till dom, åt tacos och sen kollade vi melodifestivalen. åååh den där solbränd tomaten gick vidare! :mad: vad han nu heter..! ååååh, han och den där tjejens låt suger min högra! flipp! -.- mattias var lugnt bättre! men ayah.. så äre.. imorgon ska jag träffa natta min älskling! jätte längesen vi sågs så det kommer bli skit kul! kommer boooomba med bilder imorgon så kommer ha massa att lägga upp! :D


Någonting ni inte visste

Stör mig verkligen på folk som säger "ful" osv, sen ser man inte deras ansikte..
Haha förlåt, men seriöst vad är det där? Klart man inte kan säga att man är ful när man inte ens visar sitt ansikte. Det är som om jag säger "igga mina fötter" sen är dom inte ens med på bild. Haha men typ! Stör mig verkligen på det.. Tänkt på det ett tag.. Det här är absolut inte riktat mot någon!
/ M

/Ebba

Hej, berättar lite snabbt om min helg hitills då.

Igår : Drog till Kista med Elvira, Linus, Erik, Elin, Isan & Mackan. Käkade mat sen kollade vi på bio. Chronicle hette den tror jag. Den var häftig men inte jette bra. Menmen, kom hem lite efter 12 med Elin. Vi kollade på film sen somnade vi på en gång.
Idag : Elin och jag vaknade halv 10 :O Skit tidigt, men bestämde oss för att chilla hela dagen typ. Kollade på 4 filmer och käkade nacho-chips med ost och sås på i mikron och lite godis. Sen runt 3 kom vi upp ur sängen. Sen vidare till Ica för mer godis. Sen hem till mej igen då vi bara chillade på mitt rum vid datan osv. Sjukt chill dag, riktigt skönt!!

Sen vet jag att uppdateringen från min sida sugit balle. Men mitt humör är under botten så förvänta er inte mycket förräns måndag. Har ändå cup hela dagen imorrn. Hejdå.

Älskar låten, älskar rösten. Vill bara äta upp henne så jag har hennes röst. Låten ger mej rysningar.


SKIT FUL, men bjuder

 


- dagens citat


Lifes to short to be anybody else


What Makes You Beautiful

Åh så braaa ! Älskar låten ! Plus så går alla och sjunger på den i skolan så man hör den 24/7 !
Plus så var dom i sverige också :( .. Hej kom till Jakan nästa gång , Hejdå !

booowling !

är i bowling hallen här vid söderhöjden, ska bowla med mamma, pappa, gudfar, hans dotter & hans sambo. efter det här drar vi till dom och käkar middag, fika och så. blir väl mys! nu ska jag visa alla mina bowling skills (som jag tyvärr inte har mycket av..), ska fota lite och så lägger jag upp bilderna sen! vi hörs lite senare älsklingar :)


DAGENS BABE

ZAYNE MALIK :love:
Så galeeeet fin .. Finner inte orden ! & rösten ! baaam !

Ebba - Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Min mamma, alltså jag älskar henne så det gör ont. Jag tror inte hon fattar att utan henne kan inte jag andas. Hon är min luft. Jag älskar hela henne, jag älskar hennes små gulliga sms hon skickar ibland när jag är i skolan eller med kompisar. Jag älskar att hon bryr sig om mig så mycket och jag älskar att hon vet exakt när jag behöver en kram. Min mamma är inte min drottning, inte min prinsessa. Min mamma är min luft. Och utan henne vid min sida, skulle jag inte vara Ebba Carlson.

lady's love me


sängeeeeeen (y)

Isan & Erik igår, haha :) Heeey, liggeri sängen med Elin och kollar på en skarrig skräck film. 'Hostel 3" heter den. Vi planerar att ligga här hela dagen hahahaha. Men berättar om gårdagen sen! Puuuuuuuss

HEMMA AAAAHAAAAHA

Tjoo! Kom hem för 10 minuter sen typ från bion med nåra snela hestar. Berättar imorrn, nu ska jag mysa med Elin. PUSS

GODNATT

Ska inte sova men min faster ska gå & lägga sig och min kusin är inte här så känns en aning fel att sitta uppe helt själv och vara inne på datan osv.. Så det här blir väl sista inlägget I guess.
Imorgon ska jag & familjen ut och bowla typ med min gudfar och hans familj så bloggningen kommer inte direkt vara bra .. Men bloggar troligen sen när jag kommer hem igen ! när jag nu gör det ..

Vi hörs imorgon sötisar ! (håller btw på att ladda upp en videoblogg, så kolla den haha)
PUSS & GODNATT




VIDEOBLOGG


cause your amazing just the way you are

image description

lagt upp den minst 5 gånger verkligen , men det är verkligen favorit låten..

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med skönheten själv!
Olivia heter bruden, grym blogg & lägger upp galna bilder på sig själv :O dör en aning..
image description

min vecka / M

Bara för att jag är så gullig får ni min vecka lite lätt sådära ..
idag : vara hos kusin & sova här.
Kanske hänger med Elin och dom på bio, får ringa henne och kolla tiderna osv.
imorgon : till min gudfar med pappa & mami, sen ska vi typ bowla? eller så.
kvällen får jag se vad som händer!
söndag : ska träffa widad min älskling ! saknar henne otroligt ! :love:
måndag : får se .. kanske plugga !
tisdag : hoppas jag får träna .. annars pluuuugga !
onsdag : till engelska och träffa olivia min bebis ! :love:
torsdag : leeeeeedig så får se vad jag planerar !
fredag : leeeeeeeeeedig ! samma där !

- dagens citat


I'm not okay right now, but I will be fine.


Dag 1: Åtta bekännelser. / M

1. Jag har världens otur i kärlek.
2. Jag litar på folk för lätt..
3. Min mamma är den bästa i hela världen ♥
4. Min mobil är med mig vart jag än går
5. Fotboll är livet för mig
6. Nästa kille jag kommer ha ska bli behandlad som en prins.
7. Jag är verkligen gaaalet sällskapssjuk av mig..
8. Jag hatar vintern! Då äre hemmakvällar som gäller för mig
9. På kvällen är min röst jääätte hes :O låter som en man .. nej men nästan ;)
10. Kom på att jag bara skulle göra 8 bekännelser men jag gjorde 10.. men bara kul för er..

(y)

Hej där! Skolan flöt på bra osv osv. Nachos till lunch untz untz!!
Sen efter skolan drog jag och Ebba in till stan, kollade runt i affärer, snackade osv! Kom hem lite efter 4 och då duschade jag, fixade mej och sånt dära. Ahja, snart kommer iaf elin hit sen rullar vi till Kista. Ska käka där och möter upp Linus och några till där sen blir det bio :)
Vet inte riktigt när jag kommer hem men hör av mej då! Ein slaggar somsagt här, men ahja.
Hörs sen, herrå!

GJORDE MIN DAG !

HAHAHA NI KOMMER ALDRIG FATTA MEN DOOOOG !

*rickard & jag snackar facetime.. och han har kamera där framme på*
rickard : haha jag såg mig själv .. fan vad rädd jag blev ..
madde : HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

SÄG PÅGUD NI INTE BLIR SUGNA..

image description
säger bara en sak.. <mat3

Du är under mina fötter. Fucking smuts!

Hey You! Sitter hemma hos kusin och väntar på att han ska komma..
Snackar med skype med Rickard Viking Wemanis. & kikar med Olivia bebis. Ohaa det är skönhet!
Iallafall, ska kanske till centrum sen och köpa typ tjockis saker. Slaggar här inatt!
Blir väl att kolla film, skype och så. ADDA MIG PÅ INSTAGRAM & KIK: MADDEMELLABELLO!
image description

Ebba - Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

Ebba Hedin. Jag kan säga allt till henne.

TJOOZZ

Är i skolan just nu, sitter i B-salen med Elin, Ebb, Ronja, Tessan och Elvira :) sitter och lyssnar på musik och jag och Ëbba arbetar. Standard bruuur ;) Hhahaha nejrrå! Men typ. Äter 12 idag -.- Är skit hungrig, ahja efter skolan ska jag in till stan en snabbis med Ebba, Linus och Erik. Men hörs sen! Puuuuuuss :)


EN BOX PÅ DIG GRABBEN


(a)

Heyy, har fixat klart mig osv så ska hitta en tröja sen dra ner mot bussen. Börjar 08:30 och slutar 13:45.
Tror ja drar hem efter skolan. Hahaha 4ever alone :( Nej men tänker bara chilla, kolla film, duscha av mej osv. Sen ikväll blir det somsagt att träffa nåra istället. Ahja, måste försöka hitta min tröja nu! Puuss!!
Sommmmaaaar ...

Ebba - Dag 1: Åtta bekännelser

- Jag är äckligt rädd för sprutor, gråter som ett litet barn.
- Jag är en äkta gottegris. Rullandeköttbulle_97.
- Jag älskar barn, blir typ överlycklig när jag ser ett gulligt barn! Praoade på dagis, bästa!
- Jag gillar inte min kropp, men jag ogillar den inte tillräckligt mycket för att ändra något (HAHA!)
- Jag läser typ a l d r i g i Sverige, men när jag är utomlands läser jag skit mycket!
- Jag orkar verkligen inte med alla ... ''stockholms blablabla'' på facebook. Visst nåra är okej, men nu är det typ boooombat?! Tagga ner lite :)
- Jag älskar min säng.
- Min familj är det finaste på jorden. Jag älskar dom så grymt mycket.

ni kallar det sport, jag kallar det livet

Orden är för många. Vet inte ens vart jag ska börja. Ni kallar det sport, jag kallar det livet. Jag kallar det mitt allt. Det är äkta kärlek rakt igenom för mig. Finns inget bättre sätt att glömma alla problem i världen för en stund. Svär det är bra du & bollen. Du och laget du kallar för din andra familj. Laget du skulle backa upp i ALLA lägen som finns. Det bästa som finns. Känslan innan en match. Fjärilarna i magen när domaren blåser igång allting. Känlsan när du har bollen mellan fötterna. Känslan när du gör mål. Eller någon i laget. Den där speciella lyckoruset som du känner i hel kroppen. När du dribblar av en spelare eller springer ifrån den. Allt för att få in bollen i målet. Det är tufft. Ingen som någonsin kört fotboll har sagt att det är lätt.
Så mycket man måste ge. Från och med nu, jag ska satsa. Satsa på sporten jag älskar över allt.
Planen & bollen är mitt hem, mitt allt, och det är där jag ska dö. Kärlek till bollen ♥


Jag, kör på den här! Får se om Madde kör på det också? :)

Dag 1: Åtta bekännelser.
Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.
Dag 3: En viktig person i ditt liv.
Dag 4: En låt som betyder mycket.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: Din Facebook profilbild med flest likes.
Dag 7: En bild på en tid du saknar.
Dag 8: En gammal och en ny bild på dig själv.
Dag 9: En bild från din förra sommar.
Dag 10: Bakgrund på mobilen.
Dag 11: Några favoritcitat.
Dag 12: En bild du tycker visar kärlek i ditt liv.
Dag 13: En bild som får dig att le
Dag 14: En bild på dig och en vuxen person.
Dag 15: En bild på dig och någon i familjen.
Dag 16: Din mobiltelefon.
Dag 17: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.
Dag 18: Din nuvarande profilbild på facebook.
Dag 19: Visa ditt rum!


Hej på dej

Heeej, har precis duschat ( hårinpackning i mitt ♥ )så sitter i myskläder och äter flingor med yogurt, haha intressant!
Ahja. Träningen började 8, gick väl bra! Var ganska oseriös träning kände jag men de va skönt, asså haha. Våra bruuudar är för roliga !! ;) Sen kom nån från vår förening och snackade om knatte fotboll.
Jag ska bli knatte ledare om ni ville veta! Skiteri, kommer bli så jävla kul! Älskar barn hiihhi! Ska bara bestämma om jag ska köra 2 gånger i veckan eller 1...? Iiiiih, fett glad för det!!
Ahja, den slutade iaf halv 10 men efter snackade vi lite om hur vi gör på söndag! Inomhus-cup vettni :)
Men men, vi hörs imorrn eller så!
Shit va länge sen!!! En AIK match med Amanda Torberg... wääää!! Måste träffa henne snart, grymt länge sen! Puuuuss

till issa ! :

MEN DU FÅR TA TEXTEN DIN ÅSNA ! du var ju med hallå ;)

- saaaaanning -

INGEN BAXAR .
När du vill göra en tjej glad genom att skicka en låt.
Fuck sagoland, skicka just the way you are & du gör hennes dag.


Ni hör hemma i min garderob!!


- dagens citat


om man vill leva livet på rosor måste man känna på taggarna.


snackish med eric

Snackar med Eric på telefon men la nyss på för han skulle träna. Annars då? Jag är ensaaam hemma, sitter inne på datan och lyssnar på One Direction ♥ chattar med Widad & Luka och har allmänt tråkigt..
Asså åh, vill tränatränatränatränaträna.. Kärlek till bollen! Spelet.. Blä allt!

-


lyxfällan tralalala

Lyxfällan, chips & cola! Så vi rullar ;)
Hey You! Kom hem för 20 minuter sen kanske. Pallade inte träffa någon idag. Hade egentligen tänkt kolla på min träninig en stund. Saknar mina brudar! Galet längesen jag träna.. En månad nästan..!
Skolan gick snabbt. Engelska redovisning som gick som det gick. Haha oförberedda nummer 1!
Sen NO i tre timmar! Hade NO prov också.. Gick helt okej väl med tanke på att jag nästan inte alls hade pluggat inför det. Men kan bara säga att jag & issa i slutet.. HAHAHA så sköna med mobilen! Kan lägga upp en bild sen på mig & mitt prov (haha fråga inte..) som issa tog idag! Gullig brud ohja.
image description
från föreläsningen innan provet ! eric & jag


För allting som du är och du tog mig på fötter igen.

Heeeej, hemma från skolan nu! Dagen har väl vart bra? Haft ea hela förmiddagen, sen idrott då vi körde någon kampsport och sen engelska. Hahaha dog lite smått för Linus och Erik... för roooliga!! (y)
Haha, ahja! Nu är jag somsagt hemma. Ska dra på mej myskläder för har inte träning förräns kvart i 8 och den slutar halv 10. Så ska kolla film nu eller så :)
Btw, nästa veckan i skolan är gryyyymt chill!!
Går endast från måndag-onsdag och på måndag har vi hemkunskap, sen slutar vi 12. På tisdag ska vi bada i någon simhall, slutar 12. Sen på onsdag har vi sovmorgon till 20 över 10, sen matte sen slutar vi 12! Sen på torsdagen har vi lov men då åker jag, ebba + typ 40 andra från min skola till Romme och åker skidor, awesomeee :D



DAGENS

image descriptionimage description
madde :
tröja - hollister
jeans - bikbok
uggs - eurosko
ebba :
kofta - h&m
leggings - gina
linne - h&m

Gulligt...

HAHA, driver på bilderna! Men de fatta ni nog... Ahja, ska fixa det sista sen springa ner till bussen!
Puuuuussss

:)

Heeej där, vill bara lägga mej i min varma säng och sova heeeeela daaageeeen!
Hehehe, ahja. Sitter i en tjocktröja och mina rosa mukis byxor. Gryyyyymt mysigt!! Hahah, köpte storlek S men deam. Stora som fan! :O Hahah, får vika kanten och allt... Ahja!
Ska sminka mig och dra på mig lite kläder sen gå mot bussen, vi hörs sen! Puss!!
HAHAH, Ebba i sommras på hennes landställe... ILoveYou Bästavän

precis duschaaaat

Hej ligger i sängen nu, tänkte somna tidigt idag. Skit trött..aja ska smsa, kolla facebook osv! Kvällen då? Käkade kina mat, äääälskar! Sen fick jag med mej 2 mysbyxor från Teamsportia (BILDEN!!) Absolut inget jag kommer ha i skolan med sjuuuukt mysiga!!! Sen bio då, den var bra. Inte som jag förväntat mig men jag garvade sönder när en kille dog...HAHAHAHHHAH garvade lixom 20 minuter efter typ....huehue. hörs imorrn!! Puuuuuuusssss

- dagens citat


En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne.
Och hon kommer vakna upp bredvid kille som redan visste det.


HJÄLP TACK !

Någon som vet hur man kan blogga från sin iphone app blogg.se? :O
försökt jätte länge men appen vägrar lägga upp mina inlägg ! blir galen -.-'
skulle bli såååå mycket bättre uppdatering och skit om någon kunde slösa bort en minut av deras liv och kommentera . pallar inte mer -.- får flipp ! vill verkligen kunna blogga ! ååååååh !
image description

såhär ser det ut när jag ska blogga .. äre någonting jag liksom måste ändra eller så ? KOMMENTERA

En dag i Phuket

Nu drar vi iväg och ser den här filmen, hört att den är skit rolig? Hahah och min humor är ju som den är, garvar åt allt ! Hahaha om den är ännu roligare är ''sommaren med göran!'' kommer jag nog bajsa på mej hehehe. Den börjar halv 8 och slutar strax efter 9 tror jag? Iaf, innan blir det kina mat!! Friterad kyckling here i comeeeeeee (y) Höööörs sen :)
Hörs efter filmer eller imorrn!

En dag i Phuket

Nu drar vi iväg och ser den här filmen, hört att den är skit rolig? Hahah och min humor är ju som den är, garvar åt allt ! Hahaha om den är ännu roligare är ''sommaren med göran!'' kommer jag nog bajsa på mej hehehe. Den börjar halv 8 och slutar strax efter 9 tror jag? Iaf, innan blir det kina mat!! Friterad kyckling here i comeeeeeee (y) Höööörs sen :)
Hörs efter filmer eller imorrn!

M - / DAGENS OUTFIT

image descriptionimage description

JEANS - BIKBOK ( tror jag .. )
TRÖJA - HOLLISTER


Nu om några 10 minuter kanske drar jag & papi in till stan .
Väntar bara på att han ska komma hem igen .
Hörs kanske senare när jag kommer hem !
PUSS


You light up my world

Hej, har precis hjälpt papi att skotta lite! Så nu ska jag chilla lite sen byta om, ska ju somsagt trorligtvis på bio med mami och papi ikväll! Myyys! Men mer om det ikväll!
Skolan då? Skolan flöt på bra, snackade med rektorn i 30 minuter om vår lärare, sen hade jag matte och sen so! På so'n asså svär... jag och Ronja var helt borta!! Vi sprang omkring, kittlades och allt!! Haha kärlek till den bruuuuuden! Men ska kolla film nu! Puuuuuss!

Baby you light up my world, like nobody else

Sjungit på låten heeeela dagen.. Åh världsklass! :love:

Hey You! Sitter i soffan och ska sätta på någon film eller så. Men hemsidan där man kollar film är så ääääckligt seg så man pallar inte vänta :S Kankse blir något på tven bara. Vid 6 ska jag vara i stan typ med pappa. Sen ska vi möta upp mami & två till sen ska vi käka lite. Kanske blir en sväng om Hollister.

Skolan : gick ganska snabbt . på slöjden började jag med min spets klänning som SKA vara klar till sommaren och vara fucking perfekt. chevin , maria & alla ni .. ni ska få se ! jag ska fixa den ! haha sen så vare lunch . standard ni vet. engelska efter då, fick skriva på ett manus och så. sen fick alla redovisa förutom vår grupp som måste ha elin med och hon var inte i skolan .. sen fick jag ÄNTLIGEN göra min engelska redovisning .. väntat i 3 veckor kanske ? skönt att få det gjort ! sen hade vi idrott . Och allllla vet att min grupp (många av oss) är riktiga vinnarskallar och galet envisa ! så det blir såklart kaos när vi kör ibland ;) HAHAHAH så galet kul ! kärlek till vår grupp ibland . eller aa visa :)

image descriptionimage description
två bilder från idag :)


jag & chevo haha !

haha så fuula! :D


TJOHO

Tudeluuu, godmorgon!! Jag är så jävla pigg!!!!!
Har ju sovmorgon idag, börjar 20 över 10 sen igår somnade jag skit tidigt, lite efter 10 för var riktigt trött.
Och nu är jag pigg som fan!  :O
Hahah, ahja har precis käkat lite frulle och ska gå och sminka mig osv. Blir nog bara lite mysiga kläder idag. Hahah ahja, ni får se senare idag! Tror det kommer ett inlägg med båda madde och mina kläder :) Men hörs sen, puuuuuusss.
bara för att vi var så jävla söta igår inne på toaletten :$

så att ni kan tagga till sommaren !

första - medina andra & tredje - DJ Bam Bam !





sooooooommar bild ! haha nu får ebba bjuda lite på sig ;) har ändå täckt för hennes fina A$$ så :D

omg !! vit man var!! HJÄLP!! /EBBA


-


NI MÅSTE SE !!!

NI MÅSTE HELT KLART SE FILMEN BREAKING DAWN !
jag har sett den för andra gången nu och jag lovar ni kommer dö !
börjar gråta varje gång * PIP * dör .. säger inte mest för er som aldrig sett filmen ;)
Men den är helt klart sevärd ! SÅ LADDA NER / HYR DEN  S N A B B T ! :D



man dör ju lite smått också av edward och jakob :love: KATTTTTTTTTTTTER !

Nu simmar jag runt i mitt pengahav och har inga planer på att lägga av, varför skulle jag göra det? Jag mår som en gud, min plånbok är fet!

Nu ska jag hoppa in i duscheeeeeeen sen sätta mej framför någon film tror jag och mysa ner mej!
Känner mej btw galet taggad på livet!! Thumbs up (y) Imorrn blir det nog bio med mor & far haha, på torsdag har jag inomhus träning då jag tänker kötta sönder och sen på fredag tror jag att det blir bio med några peeps. Awesome, men men! Vi hörs ikväll eller imorrn! Puuuuuss!
Lite smått gölliga bilder från 2011, och de flesta påminner mej om sommaren. Vill vara bruuuun och fräsch!

- dagens citat


Destiny is for losers. It's just a stupid exvuse to wait for things
to happend instead of making them happen.
- blair waldorf


F5

klicka på ... F5 ... om ni inte ser den nya designen!
Gjorde lite snabbt bara, tycker sånt där är riktigt tråkigt så den får vara så nu!
PUSS

F5

klicka på ... F5 ... om ni inte ser den nya designen!
Gjorde lite snabbt bara, tycker sånt där är riktigt tråkigt så den får vara så nu!
PUSS

HEY - ska fixa designen nu...

Hej där!
Kom hem runt halv 4 från skolan och satte mej direkt framför''Grey's Anatomy''. Länge sen sist asså!!
Haha well well, skolan då?
Skolan flöt på bra, svenska hela förmiddagen då 1 timme gick åt att snacka om gårdagens händelse med våran lärare. Hahah. Sen spanska och sen ea då ja, elin, linus osv satt ute i kapphallen. Sen hände världens roligaste sak med Ronja! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH !!!!!! jag.orkar.inte.hahahahah!
Ahja, imorrn blir detiaf bio med mamma och pappa. Myyyyyysigt.

bilder från idag ! - till : ebba

image description
image descriptionimage descriptionimage description
$ w a a a a a a a  a a a  a a  a a a a  a a a g

Känner mig älskad.. jo men visst..

Min pappa skickade bilden till mig nyyyyss..
hej jag känner mig älskad! jo men javisst..
image description

Själv tycker jag alla hjärtans dag är någonting folk har gjort ganska överdrivet stort. Visst det är en dag man ska vara EXTRA kärleksfull och så. Men varför inte vara det varje dag? Snackade om det idag med Elin och så.. Det är faktiskt sant. Jag tycker det har blivit större än vad det egentligen är. Men klart så vill man ju verkligen inte vara forever alone på alla hjärtans dag. Jag sket i det i början av dagen men sen på matten fick jag vääärsta ångesten av att jag är själv haha. Men så kan det gå! Jag var inte singel förra året vid den här dagen så det är väl ett + iallafall? Dagen är överdriven enligt mig iallafall!


Breaking Dawn

Hey You! :) ligger i sängen med datan på knäna, chattar lite på KIK, käkar gifflar, chips och dricker cola. Haha ohja, behöver såna här dagar lugnt! Pallade inte träffa någon idag.. Ville helst bara chilla hemma idag. Lite forever alone sådär men passar ju prima eftersom det är alla hjärtans dag idag! Hoppas du har mer tur i kärlek än vad jag har ;) haha gay varning på hög nivå!.. Men iallafall :)

SKOLAN : hade matte hela förmiddagen. Jobbade lite sådär i början med Chevin och Maria men sen efter ett tag satt jag och snackade med Elin & Eric. Lite saker sidårdär. Sen efter rasten hade jag matte igen och då snackade jag verkligen HELA passet. Hade inte ens böckerna framför mig. A brud i skolan! mm aa.. Men vare spanska iallafall. Glosor och sånt skit. Slutade med att jag & ebba var på toaletten och filmade en video blogg :love: sköna brudar. Efter att jag slutat snackade jag med några lärare sen snack med Bill.

arkiv bild!


Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna.



hahaha bjuder! - right now


Dagens outfit!


so sick of love songs

Alla hjärtans dag idag rå, forever alooooooooooooooone.
Nejrå! Dagen i all ära kommer spenderas med min pojkvän! Grey's Anatomy ! PUUUSS!
måste ner till bussen nu! får inte missa den igen!! gör alltid det -.-

Motivation... you're doing it right.

RUTTNA

Hej där, har precis kollat klart på ''Harry Potter 4''. Vi har ju köpt alla filmerna på blueray så jag måste se dom igen huehuehue (a) Hursom helst, nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig för att sova. Skit trött...
Veckan då? Imorrn har jag inga planer, hem och chilla! Onsdag, kanske Ebba ett tag sen bio Mamma&Pappa. Torsdag, inomhus träning. Fredag, kanske bio med några. Vet inte riktigt. Lördag, oplanerat. Söndag, inomhus cup mellan 08:00-20:00!!
GODNIGHT BEBOS
HAHAHAHAH BARA FÖR ATT VI VA SÅ JÄLVA ROLIGA IDAG!!! HAHAHAHAHAHAHAHA

HEY

Heeej, kom hem för en stund sen :) Vart med Michaela i Kista, hittade en skit fin jacka/tröja som jag tänker köpa sen nångång, kändes bara inte värt pengarna för tillfället! Men köpa den ska jag! Skit fin verkligen!
Skolan då? Skolan var helt toalt ... jag vet inte men jag blev chockad iaf. Vår lärare i No betedde sig riktigt jävla dåligt, sa och gjorde saker som hon verkligen i n t e borde sagt och sen sist med inte minst. Hon tog sina saker ( + våra prov!! ) och gick hem. Det sista vi hörde av henne var '' ska bli skönt att aldrig mer behöva se era äckliga ansikten igen ''. Hon skämde ut sig big time och allas respekt för henne är nog borta vid det här laget!
Sen sa hon också att hon aldrig mer skulle komm tillbaka, vilket känns otroligt skönt. Men jag är bara lite orolig för vart mitt prov är? Ahja, väldigt annorlunda och lite underhållande skoldag.
HEJDOOOOOO!!
SKÄMT ÅSIDOOOOO!!!!!!!

- dagens citat


Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep on moving.


lalalalala


oldie oldie oldie oldie oldie oldie oldie oldie oldie & sa jag oldie

♥ musik legenden - whitney ♥

Som många av er så dog Whitney Houston igår på morgonen.. Dom hade hittat henne död i hennes badkar. Hon hade knarkat i flera år innan det och hade en massa problem med att sluta. Typ därför hon dog. Fast dom vet inte dödsorsaken. Eller så äre jag som är helt efter som inte hängt med?
Nåja, många vet verkligen inte att jag gillade henne. Galet skönt att lyssna till hennes låtar, när man är små depp och så. Jag var på hennes konsert och allt förra året med mamma, Vicki och hennes mamma.
Ville bara säga RIP Whitney Houston ♥ 
image descriptionimage description



hey you

Hey You! Galet längesen jag satt inne på datan.. :O Haha, lite wierd sådär attv skriva på tagentbord och skit eftersom jag inte haft någon ork och inte fått sitta inne på datan dom första dagarna jag fick återfall.
Fick iallafall halsfluss igen. Hade typ inte tagit hand om mig första dagarna efter att halsflussen var borta första gången. Så vart sjukhus besök och en massa nya mediciner/tabletter igen..
39 graders feber, svullen hals, och att spy gör ju verkligen ens dagar.. :S Men nu är jag nästan helt frisk! Smittar inte längre och har bara lite ont i halsen så till skolan kan jag gå :)

Idag har jag väl mest kollat tv. Pluggat lite smått. Eller aa.. försökt.
Ska jobba lite svenska efter en massa matte. Inte för att jag fick så mycket gjort men ja..
Bjuder på en arkiv bild mest för att jag inte har någonting att skriva..
image description


PLUUUUGGA NU

 

 


....

Gooodmorgon, idag var det verkligen en sån där dag då man bara vill ligga kvar i sängen och bara gorma sig och sova heeela dagen. Men nej nej, istället måste man gå till skit skolan och frysa röven av sej för att det är 15- .
Usch. Jag hatar skolan, Jag hatar att frysa och Jag älskar att sova.

Being awesome




Nu ligger dina kläder ute på gatan

Sitter och drooooogar tröjan du hatar - Norlie & KKV just nu, älskar den!
Har suttit och kollat på Harry Potter 3 med pappa , intressant. Jo ja vet!! Men men, ska iaf platta håret nu sen gå coh lägga mej. Måste somna tidigt, har ju mått dåligt idag så tänker sova länge så det känns bättre imorrn + har no prov imorrn... Efter skolan ska ja iaf träffa Michaela min pälskling. Vet inte vad vi ska göra? Men det får vi se.
Hejdooo, hörs imorrn!

SOMMAR

- victoria secret -

Asså håller på att kolla runt på bikinisar, ååååh ge mej sommar!! Har hittat en bikini som.jag.ska.ha och tro mig, skulle inte banga på victoria secrets bikinisar, de har färger som är 2die4. Men är nog inte ensam om att vilja ha sommarlov? Asså det vattnas i munnen typ. Sol, värme, bad, utomlands, sena utekvällar! ALLT! Skiteri, alla säger att de tänker göra den här till sin bästa sommar! Jag kommer göra 2012 till en oförglömlig sommar för mej, påriktigt. Sen när jag åker till Italien tänker jag steeekaaa sönder! Pepparkaka tänker jag bli!!

- dagens citat


han kollade på den ena, messade med den andra, var tillsammans
med den tredje & lekte med den fjärde.


Jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara, baby.

Ändra dej inte för någon annan, tänk när/om den personen sen försvinner ut ditt liv. För vem är du då?

Du vet mycket väl vad du gjort (gjort, gjort mot mig)
den där blicken du ger mig är gammal nu (nog för mig)
jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill
så hälsa ditt hjärta att allt är slut (död för mig)

Dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit
allt du brände ner, låt det regna ner
jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar (ah ah ahh)

Okej, äntligen slipper jag allt ditt tjat
och pastan du laga var katastrof
så ha det bra, vi hörs, vi ses (i dina drömmar)

Vill tacka för tiden vi haft
men fuck allt du sagt, att du vart i min famn varje natt gör mig kall
den brinnande bilden av oss, den håller mig varm

Dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit
allt du brände ner, låt det regna ner
jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar (ah ah ahh)

Jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara, baby
(du borde veta bättre)
ringer 40 gånger och du tror att jag ska svara, baby
(du borde veta bättre)

Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
brukade gå ner för dig, nu är du död för mig

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar (ah ah ahh)

Nu brinner din tavla
nu brinner din tavla
nu ligger dina kläder ute på gatan

Nu brinner din tavla
nu brinner din tavla
nu ligger dina kläder ute på gatan


apa

Hej, har pluggat No. Ingeeeet går in min hjärna, verkligen iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinget...
Men ska hoppa in i duschen nu sen fortsätta plugga. Hejdoo.
image description

-

Du som kommentera. Säg ditt namn eller var bara tyst. Så ful. Tack!


liten uppdatering - / m

hejhej på er! söndag idag tror jag.. helt borta när det gäller dagarna..
inte hänt så mycket nu under morgonen iallafall..  försökt äta lite, kollat tv & film, fuckat mina ögonbryn en aniiing mer, men jag ska ha dom PERFEKTA så dom får se ut som dom gör nu men innan sommaren.. svär dom kommer vara perfekta! K på den, jo jag vet.
ska försöka blogga lite bättre idag! ebba bebis har typ blivit sjuk (?) så uppdateringen från hennes sida kommer nog inte alls bli bra.. men ayah!


-ebba-

Så fucking ONT i magen, då konmer mamma upp med gröt och.min bror hade köpt favorit kakorna till mig medans han va å gjorde nått i jakab. Kääääärlek! Men ingen träning idag inte, tänker bara ta de lungt. Sen måste ja plugga...

ajjjjjjjj min mage

Hej där! Ligger i sängen just nu, hemma hos mej! Isan å js hade skit kul igår, spelade in och redigerade videos osv men sen runt 2 spydde hon ...och sen igen osv! Så runt 3 på natten åkte ja hem, illamåendee oxå. Så vi får se mår...hejrå.

F Ö R L Å T

Ni har aaaaaall rätt att "hata" mig för att jag inte bloggat, men jag har verkligen inte haft den där orken till att blogga.. Legat och jäst i sängen hela dagarna. Inte mycket till liv när man är sjuk liksom.. Och tydligen när man får "återfall" av halsfluss ska den vara värre än första gången man hade det. Ohja vad det stämnde.. Men på måndag eller tisdag lovar jag att bloggningen blir densamma! Kanske kommer något mobil inlägg då & då men hoppas verkligen inte fööör mycket!

svar på tal


Det bara blev så? Mini fördom? Hahah nej inte direkt, men du får uppfatta det exakt hur du vill. Du kanske tycker att det är så? Alla tycker olika - men det häör inlägget handlade inte om att blonda är smala eller vad du tycker. Och om du verkligen hade stått för det du skrev. Då hade nog ditt namn stått i Namn rutan. Tack Och Hej.

Cuuuuuute, iloveyou


Bjuuuuuder, så fula! :O Videoinlägg....


Original Video - More videos at TinyPic

Money in my pocket.

Men inte länge till! På väg till stan nurå, myyyys! Pussar! :)

sould sister

Morbror skjussar mig till träningen sen! Taggaaad, bara att jag äter så jävla dåligt på morgonarna... har bara fått i mig en liten blodapelsin och en liten macka... Men men. I will survive! ;)
image description
bara för att madde inte varit med på bild på bloggen på ett tag! måste smsa skitungen... haha såå gulligt smile förresten!

Jag är inte perfekt, men jag föddes inte för att göra dig lycklig.

Godmorgon! Är uppe tidigt, tell me about it! Men har träning halv 11 till 12 så måste käka frulle och sånt!
Sen efter blir det somsagt stan med Isan! Vi ska nog ses klockan halv 2 - 2 sen rullar vi in mot Huvudstaden, hööörs sen! Puuuuss!
sommarkääänsla!

Tankar

Perfektion. Vem kom på det ordet perfektion? Det finns väl ingen som är perfekt, därmed ingen perfektion?
Men det närmsta man borde komma perfekt, det är väl att vara sig själv? Vara stolt över sig själv, om du är stolt över dig själv. Då syns det, då lyser du lixom upp. Men perfekt. Det kan nog ingen vara? Men om man nu skulle kunna vara det. Hur är då idealet för perfekt? Hur är man perfekt? Föds man perfekt? Gör man sig perfekt? Är man kurvig eller smal? Lång eller kort? Blå ögd eller brun ögd? Blond eller brunett för att vara perfekt? Är perfekt att du ser jävligt bra ut eller är perfekt den du är inombords? Eller är perfekt allting som är bra sammansatt? Är perfektionen något att sträva efter, eller är det något man aldrig kommer kunna bli? Vad är ens perfektion? Hur är man perfekt? För hitills har jag aldrig träffat någon som är perfekt, för jag vet inte riktigt vad det innebär. Eller så lever jag bland perfekta människor? Finns perfektion och isånnafall, vad är perfektion? Vem skulle du kalla perfekt? Den blonda tjejen med blåa ögon som är ''normal'' smal, eller den lite kurvigare brunetten med bruna ögon?

MMS 2012-01-23


Happy girls are the prettiest!

Ååååh, nu ska jag hoppa i säng. Trött somfan, den här skol veckan har verkligem taaagit på mig... Och imorrn blir det nog inte så bra uppdate! Men lite tidsintställt kommer nog! Sen nått inlägg på kvällen/natten i think! Men vi hörs sen nån gång! Puss :)


ghulligth

Madde du kaaan blogga fast du är sjuk ♥
Hej där! Skolan flöt på bra, matten va som vanligt. Fick typ inget gjort för somvanligt håller vår lärare på och jafsar med allt och alla. Prutt. Ahja, slutade kvart i 2. Ebba och jag drog hem till henne, bakade brownies, kollade på epic move, satt mest coh chilla sen med musik.
Sen drog jag hem runt halöv 7 rycket & nu sitter jag här. Har käkat middag och sånt. Morbror Jonas och Kusin Jocke har somsagt kommit! Nice :) Ikväll ska jag bara chilla framför ''Grey's Anatomy'' och somna tiiiidigt. Är trött som en åsna och ska göra mycket imorrn haha! Puss!!
Ps, jag vet att uppdateringen är dålig. Men jag är upptagen i skolan och efter skolan. Är typ alltid med vänner, men Madde får skriva sin anledning sen för jag vet inte (y)



tjo

Hej! Igår såg jag på ''apflickorna'' som papa hade laddat hem!
Mamma & jag har velat se den ett tag nu så det var ju kul. Förrutom att filmen sög, lovar. Dom sa max 20 ord på en film som höll på i 1 och 1halv timme. Den var sååååå konstig! Kolla i n t e på den säger jag bara!!
Hahah, ahja somnade lite innan 12 efter att jag hade duschat osv. Nu måste jag fixa mig innan jag ska dra till skola, tror btw att det blir riiiktiga mys kläder! Grymt länge sen jag hade det!!! Puss :)
bildbrist..

svar

Den finns på Cubus! :)

ove sundeberg i mitt hjärta HAHAHA

Hej jag ska köpa en sån här hejdå!!

Tjo ;) Sitter och chattar med Isan, vi är galet glada så hoppas allt blir perfekt !! :D Ååååh, fyfan va bra det skulle bli isånnafall!! Hihiii, well well! Imorrn ska jag iaf träffa Ebba efter skolan, vi ska nog baka amerikanska cookies, myyyys! Måste prata med min babygirl!
Sen på kvällen kommer lite släkt, mysigt!
Sen på lördag blir det somsagt träning mellan 10:30-12:00 sen ska jag träffa Isan! Vi ska in till stan, kolla runt lite sen slaggar vi hos henne! Ska också få typ 500 av pappa så jag slipper betala själv! Sen nån dag ska mamma och ja gå & kolla på mjukis byxor + converse! Ahja! NU ska jag fortsätta vara gladiiisch med isan! HIHIHIHI!!!!

Akuten nu ..

Fått halsfluss igen så har försökt sova hela dagen. Därför jag inte bloggat alls.. Men ska till akuten nu! Hörs kanske efter! / Madde

NY BIL

Hej där! Drog till kungsängen med pappa och kollade på bil, så nu har vi köpt en och vi får hämta den nästa fredag! Nice nice, gillar inte färgen nånstans men det är lungt!
Men nu ska jag käka middag! Hörs sen! :)

image description

ny profilbild, facebooook.

ISABELLE MAXIMAINEN

Isabelle Maximainen. Du är den jag känt längst av alla mina vänner, jag har så äckligt många dagis minnen med dig. Miniorerna... juniorerna och allt! Du har varit min bästa vän sen barnsben. Jag har skit svårt att förklara fint och bra men jag ska försöka mitt bästa! Jag har delat så mycket med dej. Riktigt jävla mycket. Jag har fallit med dig, gråtit med dig, skrattat med dej, saknat med dig. Du är en av mina närmaste vänner Isan. Och tro mig! TRO MIG ISAN! Jag skulle aldrig byta bort dej, inte för alla pengar i värden. Du är den bästa av dem bästa.
Du stöttar mej, säger saker som får mitt självförtroende att stiga. Du gör allt och lite till.
Så snälla lilla bebis plutt, glöm aldrig. Att jag älskar dej från djuuupet av mitt hjärta!!
Och Isan... om du verkligen blev så arg ;) Du kan få måla mig gul och blå. Hur ful som helst på lördag. Och fota. Allt för dej bebis :)



SÅ GAMMAL!! HAHAHAHAHA

EBBBA IN THA BOULDINN>G

Hej! Kom hem för en stund sen, var med Maria, Chev & Isan i centrum men var tvungen att dra ganska snabbt! Glömde bort att jag hade buss och passa och allt... ska ju åka iväg med pappa och trorligen köpa bil! Sen måste jag plugga söndeeeeeeeeeer...
Skolan då? Den va väl bra, hade träslöjd då jag mest målade och sjöng till the voiceeee. Sen mös ebba coh jag haha skit länge! Sen idrott, hade glömt kläder så satt och pluggade och sen engelska! Gick åt helvete!
Men men, ska skriva ett litet inlägg om isan. PUSS

Känslan när man vet att allting kommer bli bättre

Hejdär! Har fixat mig och sånt. Dagens outfit kommer nog upp i skolan i think? Har träslöjd ändå fram tills lunch, sen idrott och sen engelska. Känner mej inte särskilt pepp på den här dagen, sen tror jag inte heller att det är träning ikväll?
Suuuuug, har lust att bara springa och skjuta den där jävla bollen! Haha.. men det är väl bra på sitt sätt, har skit mycket plugg som måste göras! Hej jag heter Ebba och jag är gööör dålig på att plugga, kan inte koncentrera mig länge innan jag hittar något annat att hålla på med :$
Men men! Måste springa till bussen nu! Hörs i skolan eller nått! Puss!

So they say how are things today

Hej där! Hemma från träningen nu... kunde gått bättre... Men men.
Har käkat, duschat och chattat lite med Bella & Isan. Men men, har inte så mycket att säga. Ska snart gå och lägga mig, är riktigt trött.. Men innan det så slänger jag in hur min vecka kommer se ut! Puss :)

Imorrn; Centrum en snabbis med Isan, sen hem och plugga! Fredag; Träffa Ebba, sen vara hemma på kvällen. Morbror + kusin kommer! Lördag; Träning, sen stan med Isan. Sen ska vi sova över. Söndag; Träning och plugga!

Förresten, ginatricot har börjat få in riktigt fina kläder nu. Måste till jakan snart med mamma och kika lite, finns ett par mjukisbyxor + converse där som jag vill ha! Hahah. ahja! Godnatt i förskott (typ).

Länkbyten!


Kolla in denna snygga tjejs blogg! *klicka på bilden*

Kolla in Madickens fina blogg nu! *klicka på bilden*


Till eric !


Utkast: Feb. 8, 2012

Mina närmsta vänner, dom älskar jag så jävla mycket.
Alltså påriktigt. Jag brukar tänka på vilken tur att jag just har dom som vän. Och ni vet den där känslan när man känner att man inte skulle klara sig utan den människan vid sin sida? Där har man äkta vänner. De bästa.
Och jag är så jävla glad att jag känner så med mina närmsta. Dom är guldvärda!

.Jag hatar när människor överdriver.
När man bråkar med någon och man sagt typ idiot sen den ljuger ihop att man sagt jävla fitta osv. Bitch pleaseeee, vill du bli kallas det eller? Thaha.
Jag har ansträngnins astma.
Och jag hatar det. Det kommer fram när det är pollen ute, skit kallt eller när jag helt plötsligt börjar rusha, alltså utan uppvärmning. Det gör så att jag inte kan visa mitt bästa jag ute på fotbolls planen eller på idrotten när vi har bip test. Hatar astma!!
Jag hatar att gråta.
1. Man blir trött av det. 2. Man får lite andnöd när man gråter hysteriskt. 3. Jag brukar gråta när jag blir riktigt arg och då känns det verkligen iiiiinte som att jag blir tagen på allvar.
Jag gillar inte att känna mig osäker.
Alltså gällande vaaad som helst. På ett prov t.ex. Kan jag inte ett tal, eller är inte säker då känns det som att mitt liv kommer sluta brevid en soptunna. Eller när man inte är säker på om ens vän verkligen är en bra vän. Eller osm man är osäker på sitt utséende. Men aaa u name it! Jag vill känna mig säker. Få en bra framtid, ha äkta vänner, tycka jag är fin osv osv.
Jag gillar inte när människor tror att dom är coola.
T.ex när nån skriver på sin blogg ''aaa ass vi kom hem 2 minuter över 22!!!''. Man bara OJ. Congratz. Du blev precis flyttad till topp 3 på listan över världens coolaste.
Jag vill ha långt hår.
Alltså jag känner typ att finns det någon finare än lååångt blondt (eller brun/rött) hår? NEJ DET GÖR DET INTE!! Haha, men påriktigt. Jag vill ha fiint och långt hår! Därför ska jag spara ut det! Och sen i sommar ska jag sola i Italien med citron ihåret... då blir det ljuuuusare! MUMMS!!

Don't Like Me? Have A Seat With The Rest Of The Bitches Waiting For Me To Giva A Fuck.


I wan't to feel like THAT

Heej, jag vet att jag verkligen inte uppdaterat bra idag!! Sorry för det... Men var med Madde efter skolan sen pluggade jag No och kollade på en Harry Potter film. Jag behöver verkligen plugga meeeer men jag har ingen som helst ork. Helst av allt vill jag bara ruttna någonstans ... men det går ju inte.
Men har träning om kanske 1 timme så ska fixa mig osv. Hejdoooooooooooooooooooooooooooooo
image description

TV sen pluuuugga!

Ska gå och kolla tv en stund. Sen vid 9 ska jag börja plugga!
Hoppas jag kan mobil blogga något eftersom min blogg.se app VÄGRAR publicera mina inlägg!
Om någon vet hur man fixar skriv jätte gärna! :)


angel på hög nivå

Okej, venne vart jag ska börja. Kan iallafall börja med att det här lilla inlägget är till Rickard Wemanis. Han är verkligen räddaren i nöden. Finns alltid där när jag behöver hjälp och så. Riktigt grym kille! Som idag.. När jag behövde en sms biljett och han var jätte gullig ochb skickade en till mig. Så jag lovade att jag skulle skriva om han. Men iiiiiallafall! Grabben har ett hjärta av guld så alla ni tjejer som är singlar och bor inom stockholm och inte vill vara själva på alla hjärtans dag (som är om 6 dagar..) så tycker jag ni borde haffa!
Rickard Wemanis @ facebook !


Home now!

Hejhej! :)
kom typ precis hem. Ebba kom på att hon skulle ha träning så vi tog bussen vid halv hem.
Vi lallade runt i Jakan, kollade affärer och så. Sen chillade vi på stationen ett bra tag!
Skönt att snacka med min bebis. Längesen faktiskt vi var med varandra så det var bra :)

Skolan dåra. Hade slöjd hela förmiddagen så vart äntligen klar med min skit smyckes hängare!
Sen spårade det ut den sista timmen kanske då jag bara satt och snackade. Våra lärare är HELT störda!
Iallafall, sen hade vi engelska. Jobbade på där. Fick en bok resention jag hade skrivit. Stolt ändå när jag såg mitt betyg.
Sen chillade elvira, jag & eric på datahyllan en timme medans klassen var på friskis och svettis och spinnade.
Fan vad kul.. Ville också men får foooortfarande inte anstränga mig :( 

 Nu ska jag plugga lite men ska skriva ett inlägg före det till min underbara vän!


I'M SEXY AND I KNIOW IT


HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

BÖRJA KOLLA PÅ 02:00 !!!!

HAHAHAHAHA! Luna visade videon.. Kollat hela dagen!


-


Hej där

Hej sexbooombs.
Har precis käkat lite frukost så ska väl gå och fixa mig nu...? Börjar 20 över 10, älska sovmorgon!!
Ahja hör av mej sen i skolan eller nått, efter blir det iaf madde! Så då kommer det säkert komma upp lite bilder sen på bloggen, tror vi ska göra om designen... Men men! Hejdå!
Isan!

snygg...


Godnatt typ, haha :)


LÄNKBYTE MED EMINA


Länkbyte med den här snygga tjejen! Emina heter hon & har en blogg värd att kolla in!
* klicka på bilden * :)


Plugg på g!

Sitter i köket och pluggar som ett litet mongo.
Spanska jobb som ska in, NO, SO & svenska, något utkast till lärarna.
Träna till min engelska redovisning måste jag också göra.. Åh fml! För mycket..
Men det här ska jag göra den kommande timmen/timmarna. Vi hörs imorgon!
Ska träffa Ebba min bebis efter skolan. Behöver träffa henne.. Hörs imorgon bebisar!

hand i hand min älskling ♥


Ebba Hedin

Asså hon är värd att nämnas i denna blogg.
Hon är värd att nämnas runt om i hela världen. Universum.
Hon är så jävla grym. Asså ni förstår inte. Ebba Hedin går inte att beskrivas i ord. Det går inte att måla upp en bild om henne för er. Ni kommer bara få fram typ en trehövdad och dreglande liten gubbe med ett öga. Hon får mej alltid att le, och tyvärr får hon mig att skratta när jag är sur på henne. Tycker jag att jag är ful, då säger hon inte att jag är vacker. Hon säger att vi kan vara fula tillsammans sen trycker hon ut sin mage allt hon kan och gör en ful min och går så. Ebba är inte normal. Hon är typ en alien. Men hon är så jävla vacker. Både på insidan och utsidan. Hon är spontan och dömer mig inte. Och den här trehövdade och dreglande lilla gubben med ett öga kanske inte låter som en bästa vän. Vad vet jag? Och hur mycket tror ni att jag egentligen bryr mej? Inget alls. För jag älskar henne. Och känslan av att veta att jag har den turen att ha henne som vän. Jag blir typ gråtfärdig.
Och Ebba glöm aldrig att när någon gör dig ledsen, då planerar jag i mitt huvud hur jag ska mörda den.

om man få någonting ogjort, skulle du vara högst upp på min lista


fake a smile, bitch.


PAPPA HAR KÖPT ALLA ''HARRY POTTER'' FILMER PÅ BLUE RAY! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!

Låten ♥
Hej där! Har pluggat lite NO men jag orkar inget mer. Så skiter i det nu. Heeeeeej IG !! Nej men får fortsätta imorrn.. Då ska jag förresten köpa Ricin olja till mitt hår också! Kostar ju typ bara 40 kronor? Och är så äckligt trött på mitt hår! Vill ha låååångt och fint!! Så ska testa det... Hörs sen! Puuuuss!!

Har ni testat Ricin olja? Funkar det bra isånnafall?



Länkbyte babes!


Läs den här snygga tjejens blogg! Värd att kolla in! *klicka på bilden*

Kolla in den här grymt söta tjejs blogg! Läsvärd! *klicka på bilden*

Kolla in den här jätte fina bloggen hörrni! *Klicka på bilden*

Kolla in denna snygga tjejs blogg! *klicka på bilden*


Magiiiiiiic Drink!


Taggar till min träning dåra!

Taggar till min träning nu! Kan inte träna pågrund av att jag fortfarande inte får anstränga mig.
Men ska kolla på träningen iallafall & peppa tjejerna. Och kolla på en kille ;) Vera vet.. OUF!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

någon timme sen ! frös om ören haha :blush:


look into my eyes and I will own you

image description
image description
k ä r l e k  t i l l  m i n a  i p h o n e  a p p a r


HA - HA - HA - HA

image descriptionimage description
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D


Hey i heard you are a wild one?

Hej där! Kom hem för typ 20 minuter sen... Skrattdamp med Ebba på bussen HAH!
Skolan gick typ bra? Svenska då jag mest lallade runt med Ronja. Sen spanska, sov i kanske 20 minuter? Madde också hahah! Men var så jävla trött och efter 1 och en halv sida + glosor tyckte jag att jag hade förtjänat det! ;) Nej men sen hade jag ea och då drog Ronja och jag till bibloteket. Satt i soffan och försökte komma på bra prao plats... gick ju som det gick. Har ni några tips på bra prao plaster? Vi är hjäääärndöda. Kommer inte på något bra!
Nu är jag iaf hemma somsagt, ska städa mitt rum och sen plugga no... Wäää... labbrapport + fördjupnings uppsats here i cooomee... Eller nått sånt.

Hejdå!



charm

Helt.. Jävla.. Deckad..

Hej på er!
Gaaash vad trött jag är! Finner verkligen inga ord hur tröööött jag är.. Lyckades somna en kvart kanske på spanskan.. :thumbup: Duktigt madde duktigt.. Men kändes lite bättre när jag vaknade upp och såg att ebba också sov :D haha kärlek bebis. Pallar inte alls jobba på spanskan.. Vet ändå att jag kommer få A iallafall. Hej lat chey! Ohja.. Iallafall. Förutom spanskan så gick dagen galet snabbt ändå. Känns skönt ändå att känna att medans jag är hemma & chillar galet så är resten av skolan där och jobbar ;)

Ska fixa lite små skit med bloggen idag om jag hittar orken.
Så om den blir knas under någon timme eller så är det därför dåra!
image descriptionimage description

sexig brud på matten ;P


fotbolls minnen ♥


HAHAHAHA FUCKING SKÄMS! Finspång 09..

Kapten på Vittra VM, tung man kan vara. 177 ♥

Vittra VM 2010 - första gången jag, ebba & ebba var med

Hahahaha ser ut som en fucking bebis! :O ♥ Martin Mutumba ♥

Serie segern F-96 ♥

/ Madde


.


TRÖTT

Godmorgon, vakna precis. Är trött och vill inte till skolan. Hejdå.

eehvhh

Ebba, Isan & Jag idag i skolan. Gulligt. Just nu ligger jag i sängen, är sådär mysigt trött nivet? Ahja, rullar runt på facebook och smsar. Wää trött brud!! Och imorrn längtar jag inte efter .. ska gå & fråga om prao plats med Ronja, städa mitt rum grymt ordentligt och plugga no. Har labbrapport som måst lämnas in, måste plugga till no prov OCH göra en annan no uppgift om åska för att kunna få ännu högre betyg. Deeeeam.

HAHAHAA!!! SAAAAAANT!

Kom hem för en stund sen, var med Elin min söta lilla polerade korv!! Vi lallade runt, köpte glass, träffade Romeo och Johannes osv osv :) nu ska ja chilla, kolla film och sånt!! Puss :)

Gamla tider.. 2010 - 2011 bilder


Början av våren på 2010.. Små skit ungar verkligen! Jag, Ida, Frida, Erika.

När jag sov hos ebba, början på 2012!

Somras på lövsta med Dogge, Rickard & Elin.
Igga mina fötter!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Källtorp i mars 2011! Frida, Jag & Issa. & Melina som inte hade kommit.

Krall armar ;) Chile 2010! Slutet av året..

Någon gång under sommaren 2010 typ.. Eller 2011.. Kommer inte ihåg!


♥ 9gag ♥







Den sista.. Finner inga ord.. SÅ FUCKING SANT!


Santsantsant&sant

Ditt ex är EXempel på saker du ska undvika i framtiden ;)


HÅR TIPS FÖR ATT HÅLLA HÅRET FRISKT

TVÄTTA HÅRET MAX TVÅ GÅNGER I VECKAN:
Jag vet jävligt omöjligt! Men det ska iallfall göra håret starkare & friskare.

ANVÄND HÅRINPACKNING:
Max en gång i veckan! Gnugga in hårinpackningen i håret i 5 minuter, låt verka i någon minut och sedan skölj.
(med min hårinpackning iallafall)
image description

LÅT HÅRET SJÄLVTORKA:
Använd alltså inte hårfön eller gnida handduken på håret/topparna. Förstör håret. Låt det torka av sig själv.

ANVÄNDA VÄRMESKYDD:
Helst värmeskydd som är MINST 200 grader! Om du inte använder värmeskydd sätt på platttången på låg värme.

ANVÄNDA RICINOLJA:
Det är mest för att göra håret längre! Så slipper du använda löshår och sånt under en längre tid.

Lite tips för att göra håret starkare & friskare! // Madde

bellllllllllllllllllllllls


svar hoppas du är kind of "bättre" då! DET ÄR LIKSOM BARA BRA MED MIG! ebba bryr vi oss inte om.. driv åsido! Men vi ses imorgon fina unge! HEJ PÅ DIG MED BEBIS!
svarar här eftersom det inte gick att komma in på din blogg? lite konstigt sådär..

Bara för att min vän är kind off vacker ♥

image descriptionimage description


Veni. Vidi. Vici.

Hei Hei! Hur mår ni idag då? :) Haha vet att ingen kommer svara..
Måndag idag iallafall! Inte taggad nååågonstans på skolan men man får ta det som det kommer. Om några dagar är det ändå fredag! :thumbup: Hade iallafall EA som första pass. Sen spanska då jag & ebba bara plattade håret.. SÅ GALET MYSIGT! (jag och Issa har en egen platttång i skåpet som heter Trollis) Iallafall. Sen lunchen. Chicken McNuggets med ris! Åh kärlek! ♥ MAT ♥ Sen SO hela eftermiddagen. Svär trodde verkligen jag skulle somna.. Helt deckad! Så nu ligger jag i min u n d e r b a r a säng och messar lite med min saknade bror.

Ska kolla på en film också som heter "Alexander den store" till SO:n. Var ju borta ett tag från skolan så fattar inte alls vad jag ska göra i vissa ämnen.. Men blir bra om jag kollar på den eftersom jag valde krig & erövning i det vi ska skriva om. JOBB JOBB JOBB SNACK! X PÅ DET.



Hahahah, andas, hahahahahahaaha

Hahaha, igår kväll jag drogade 9gag! Humor till maxxx (y)
Godmorgon typ, har precis käkat en tallrik med flingor och yogurt. Intressepiiiil. Haha nejdå. Driver. Dom tiderna är över. Asså va håller jag på med?! Fuuuult inlägg.
Men ska gå coh sminka mig nu, klä på mig osv! Sen gå ner till bussen. Och sen när jag är i skolan ska jag dansa glädje dans med Elin, awesuuuuuume!! :)
Hejdooooo..

Förlåt för kass uppdatering! Den här veckans uppdatering kommer bli femtio gånger bättre! Lovar!

Följ mig på instagram sötisar! @maddemellabello !

 


woop woop

Madde du är verkligen sämst på att uppdatera, tyckte bara att du skulle veta det :)
Hej där, har inte gjort så mycket nu ikväll. Bara plattat håret & kollat på lite Grey's Anatomy! Nu ska jag kolla klart på någon serie med mamma sen typ gå & lägga mej! Är riktigt trött så det blir väl bäst så? Ahja. Har inte så värst mycket planer för veckan... Ska träffa Elin på måndag, Trorligen bio på tisdag, Träning på Onsdag, Kanske på torsdag också sen ska jag försöka träffa Isan oxå, jette länge sen!! :O
Men men. K bry osv osv. Nu ska jag kolla klart! Puss på er!
We are sexy and we know it! UNTZ!!

Lev tung, dö ung, kom til himlen som en kung.

9gag i mitt ♥

And my middle finger, for those bitches who push me too far.


Som jag lovade!!

-Sicillien.
Huset där vi bodde i Kroatien.
-Greklande eller Kroatien.
-Kroatien.
-Spanien.
-London.
-Sicillien.
Vårt hus i Sicillien.
-Tyskland.
-Frankrike.

-bildlöst-

Hej, kom hem för ett tag sen. Har hunnit duscha, packa upp osv!
Träningslägret då? Det sög ap-tå att jag blev sjuk så fick bara kolla på, förrutom på knä kontrollen då jag var med lite. Hatar knäkontroll, gör så grymt ont! ... Ahja! Hotell rummen vi fick bo på var bra, 4 sängar i ett rum! Delade med Michaela, Sofia & Ebab somsagt! Sen maten var 2die4 verkligen! Skiiiiiit gott! Speciellt middagen, fick en grymt stor och bra hamburgare buffé med chokladpudding till efterrätt!!
Hahahah, ahja! Skulle varit så grymt mycket bättre om jag hade fått träna... Men men. Life goes on! :)
Nu ska jag nog göra något, kanske renskriva no-labb eller bara lägga mej nånstans och sooova... galet trött...
Men men! HÖÖÖÖÖÖÖRS !
Snart kommer ett inlägg fullt med bilder från olika utomlands resor! Puusss :)

Smile as if there is no tomorrow

image description
Skit ful jag vet men bjuder.. Den finaste kurvan en tjej kan ha på sin kropp är hennes leénde..


Förlåt hörrni

Förlåt för så galet taskig uppdatering! Venne vad som hände igår.. Hade annat att tänka på..
Iaaallafall. Hej på er! Söndag idag. Ska på "fame" idag med mami. Som en musikal typ av den riktiga filmen. Och filmen är super bra enligt mig! Minns för gången jag såg den med amanda haha.. Sen efter det ska vi nog hem, käka, sen måste jag plugga lite.. Inte gjort det på hela helgen och måste lämna in/redovisa massa saker på måndag.. För mycket att göra i skolan känner jag!

Men för att göra eran dag en aning bättre slänger jag in den här videon på Gurkan.. MADE MY DAY! :D

Någon.

Någon du alltid har kul med : Elin.
Någon som du kan vara dej själv med till 100 : Ebba.
Någon du bryr dig om mer än dig själv typ : Michaela.
Någon som du älskar mest på jorden : Mamma, pappa & min brorsa.
Någon som du känt väldigt länge : Isan.
Någon du alltid gör något knasigt med : Ebba.
Någon som du litar på : Isan.
Någon som är väldigt rolig : Ronja.
Någon vars plats aldrig kommer kunna bli ersatt : Bella.
Någon som borde bli komiker : Ronja & Jag.
Någon som du tycker är fin : Adriana Lima.
Någon du tycker är ful : Gary Busey.
Någon du tycker är sig själv fullt ut : Tessan.
Någon du tycker är riktigt ful : Jocelyn Wildenstein. (JagBlirRäddFan!)
Någon du tycker är riktigt fin : Megan Fox.
Någon du saknar just nu : Många.

-ebba-

delade rum med michaela, ebba och sofia.

Michaela & Sofia i vårt rum igååår. Hej. Inget blev som jag tänk mig. Igår kunde jag knappt stå, va sjukt blek och mådde apa. Sen nu idag, halsont osv. Kul liv. Känns som att jag bara ätit på d här träningslägret... dom öser i pss mat :-O Middagen igår var oslagbar!! Ahja.. nu ska jag fortsätta kolla. Höööörs när ja kmr hem.

dagens citat


"Livet är inte andetagen du tar. Utan gångerna den tar andan ur dig."


Avicii

-ebba-

Skratta.

Kan inte människor bara släppa loss lite och leva? Leva på riktigt? Kan ni inte bara sluta bry er så jävla mycket om va alla andra tycker om er? Snälla!! Kan ni sluta vara rädda för att ojsan... skämma ut er lite. Kan ni inte bara köra ert egna race, inte något litet tillgjort och planerat race. Bara för att ni tror att på det sättet kommer ni bli omtyckta, typ få många gillningar eller vafan det ni är ute efter? Oj, en ful bild på facebook. Livet är över. Men eller inte! Tro mig, samma dag som en ful bild på er kommer ut på facebook. Då börjar ert liv.
Visst man får såklart bry sig om hur man ser ut? Jag bryr mej jätte mycket om mitt utséende. Men inte så mycket att det är det allt hänger på. Mitt hår måste ligga perfekt. Min mun måste se ut så här. Mina ögonfransar måste vara perfekt nära varandra osv osv osv. Men nej! Det måste inte ligga perfekt, er mun är finast med ett riktigt léende på och dina ögonfransar, dom är inte så viktiga som du tror. Ja, man får bry sig om sitt utséende, om va andra kanske kommer tycka om en. Men lek inte perfekta små dockor, lev ert jäkla liv. Tack&Hej.
-ebba-

Lördag

Gooodmorgon, är uppe nu som ni kanske märker.
Ska bara fixa lite och sånt sen dra ner till vallen, sen åker vi alla till bosön. Trevligt trevligt. Soveer somsagt där på ett hotell typ. Puusss.
Btw, mår inte så bra. Mår illa och känner mej febrig... men men...

seriöst EN dag ...

det här blir ett riktigt jävla hat inlägg till players.. hur fan tror ni egentligen att känslor fungerar? att dom försvinner lika snabbt som dom kanske kan komma? är ni helt hjärndöda eller är ni hjärndöda? hur kan ni säga till en kille/tjej att den är ens liv, att den är viktigast, man gör allt för den. sen helt plötsligt blir skit dryg, och allmänt konstig.. dagen efter att det tar slut mellan er har han/hon en fucking ny! tror ni verkligen inte att man mår skit utav det? man har inte ens hunnit komma fucking över den innan den går runt och skriver exakt SAMMA saker till en annan som den gjorde till dig. få en aldrig att falla om du inte tänker ta emot den. ta fucking åt er av texten för det är så jävla sant. alla gör misstag & nu har jag helt klart gjort mitt.

/ madde


RIHANNA LEVERERAR!


Var inte alls ett sånt där jäääätte stort Rihanna fan som alla andra var men den här låten..
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALEN .

Sämsta uppdateringen babes

Hej där! Sämsta uppdateringen från min sida idag... men har haft annat för mig som kommer föra bloggen helt enkelt. Tuff reality ;)
Nej men okej. Ska berätta då lite kortfattat! Skolan gick bra, hamburgare till lunch. Alla sprang till maten haha! Men de e standard... Efter skolan så var jag med Elin, vi var äkta lallare som vanligt. Tjockade oss, träffade nåra osv! :) Sen drog vi hem till mig för det blev föööör kallt.
Kolla film och chatroulettade och sånt. Skit roliga vi är... vi är 100% oss själva... haha nej! Vi skämmer ut oss!! :D  Omg... dog lite smått oxå! Sööötaste killen vi chattade med där! Hej facebook... :$ :D
Haha ahja, hon drog typ precis! Så ska packa klart inför bosön, fixa tidsinställda inlägg & käka lite gott&blandat, Mumma! Så! Där fick ni min dag, otroligt kortfattad hahah!



Dagens outfit dåra! Enkelt, jeans från ginatricot som är gööööör tajta och en tröja från monkii! Awesomeeeeee.

baby girl



dagens citat


"Gå bakom mig, gå bredvid mig, gå framför mig. Men gå aldrig ifrån mig"


HEMMA NU

Pappa kom och hämtade mig typ 4 någon gång. Sen taggade vi till outlet och kollade täckisar till mig haha. Måste ju ha ett par och en "skidjacka" till Romme. Inget jävla återvändo nu.. All in!
Skulle mött upp bella också för att käka lite sushi men hon slutade svara på sms..
åh ville verkligen ha! vart fett sugen.. En annan gång dåra!
såhär gammal!


Något ni inte visste om mig :

Jag kan verkligen inte vara seriös på bilder när folk kollar..
Haha skit konstigt men vet att jag verkligen inte är ensam när det gäller det.
När jag väl försöker vara seriös och någon kollar måste jag på en gång gör en ful grimars..
Därför fotar jag helst en massa när jag är själv. Kan heller inte vara seriös när någon fota mig..
image description


FRIIIDAY BITCHES

image description
FREDAG IDAG! GALEEET TAGGAD PÅ HELG!
Hej iallafall! Skolan gick snaaabbt! En massa garv med Elin & Issa.
Vi satt och gjorde en FET mindmap på alla som har hållt på/på g /vart tillsammans med.
Eftersom massa säger att du aldrig ska ta din kompis ex, så gjorde vi en mindmap. Säger bara
att ALLA är med på den listan! Massa männsikor, du som läser det här som bor i Jakan/Viksjö kan jag lova att du är med. Så sköna vi kan vara. Ohja! Hamburgare till lunch! Vi la ruschen till matsalen! STANDARD!

Vad händer idag då? Skulle varit med Bella efter skolan men hamnade här hemma istället.
Ska troligen ut senare idag. Men mer om det då! Tar dagen som det kommer. Är så jävla trött. Gör saker varje fredag (förutom förra då jag var sjuk) så känner att jag ändå vill vara hemma. Ska kanske över till min kusin & faster med mamma. Inte träffat min kusin sen nyår fan! :O Längesen!


PLAYING WITH FIRE


coolt :)

 

 


SVENSKA NU ! - dagens lunch : haaaamburgare ! <3

godmorgon btw :love:

 


TILL EBBA MIN BÖGISH ! & alla andra som messar ..

KAN INTE SVARA PÅ NÅGRA SMS ! pappa fick min telefon räckning idag .. glad var han lååångt ifrån ! så har ett litet " sms - förbud " .. haha woops ! MEN ALLA MED IPHONE OCH IPOD M.M SOM HAR MITT NUMMER KAN NÅ MIG PÅ VIBER ANNARS KIK !

i need you to need me

Tjo, har plattqt håret nu så ska ta fram kläder tills imorrn + klippa till min lugg lite. Sen gå och lägga mig. Smsa osv :) imorrn då? Ska vara med Elin, sen tror jag vi skulle träffa Matte också. Men på kvällen är jag hemma. Måste packa osv inför bosön! Vi ska till bosön dåra, ett sjukt bra träningsställe! Där vi har 2 träningar på lördag, sen sover vi där och sen en träning till där på söndag sen hem till jakan och köra friskis&svettis... bam?!! Satsa! :) ahja nu vart det en lång mobil bloggning... puss!

WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

HIT SKA JAG! 2015 så drar jag dit!! Wäää, musiken, känslan, ALLT!
Min bror ska dit i år... äckligt avundsjuk! Men dit ska jag samma år jag blir 18, det är i Belgien. Ett löfte till mej själv!!!!

It takes a bitch to know a bitch

Hej där!
Skolan flöt på bra blablabla. Efter skolan drog jag och Ebba till kista, fick med mej lite saker. Rea ftw! ;) bilder kommer på det! Sen så när vi skulle till jakan igen så missade vi båda bussarna, sen när vi är i jakan så kommer inte ena bussen och sen inte den andra heller? Ahja, mama hämtade upp oss sen så drog Ebba hem efter en stund.
Har duschat och käkat middag osv. Chattar med Michaela just nu iaf, snart blir det Grey's Anatomy (hahahah! ISAN!!) Hahah, bombar med Grey's anatomy i bloggen... Haha hejdoo! :)
Översta tröjan f.v ; Blå/Vit randig från Cubus, 40:-. Vit tshirt med tryck, Monkii, 60:-. Svart/vit randig kortare tshirt, Monkii, 20:-. Grå kortare tshirt med svart text, Monkii, 20:-. Svart tshirt med tryck, Monkii, 100:-.
Hahah köpte typ bara rea kläder? Aweeesome ;)
//ebba

MR ROBOOOOOOTIC


låten stavas H Y P E


Dag 7 - Hur många bloggar har jag haft?

Oj.. Jag har mer än säkert haft 5 - 6 bloggar! Men förut vare liksom att man
bytte blogg 24/7 för att man helt plötsligt inte gillade namnet. Första bloggen jag
hade var nog också med ebba..
www.vittragirlz.blogg.se HAHAHA shit vad fuuult!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus